Έδωσε στεγνά την ίδια του τη ... “μάνα” το δωδεκάχρονο κοριτσάκι...

Έδωσε στεγνά την ίδια του τη ... “μάνα” το δωδεκάχρονο κοριτσάκι...

13 Οκτωβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,660
Μοίρασέ το

 

 

Η 12χρονη κατέθεσε ότι η μητέρα της είχε γνώση & έπαιρνε χρήματα από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών βιαστών

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

 

Απευθείας εμβάσματα και από άλλους παιδοβιαστές της εγκληματικής οργάνωσης των νεοδημοκρατών που βίαζαν και εξέδιδαν την δωδεκάχρονη λάμβανε η μητέρα της στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ όπως δείχνει η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών υπήρχαν επικοινωνίες και μηνύματα της ίδιας με τον παιδοβιαστή Η.Μίχο.

Η δωδεκάχρονη στις καταθέσεις της είπε πως η μητέρα της γνώριζε τα πάντα και πως έπαιρνε τα χρήματα!

Οι δύο πολυσέλιδες καταθέσεις που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκαλύπτουν την φρίκη που έζησε επί 150 ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Η 37χρονη, είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τον σύζυγο της που μπαινόβγαινε στις φυλακές από τα ναρκωτικά με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια. Τα άλλα τρία τέκνα, τα απέκτησε με έναν Πακιστανό, που εκμεταλλεύτηκε τη φυλάκιση του άνδρα της και μπήκε στο σπίτι του στον Κολωνό.

Η 37χρονη επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του παιδοβιαστή Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ.

Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει η ίδια στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές.

Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα και να μαθαίνει τη δουλειά, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε το παιδί μόνο του στο κατάστημα του παιδοβιαστή.

Όπως είπε η μικρή στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την βίασε.

Αυτό έγινε στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε και την πήγαινε σε συναντήσεις με άλλους παιδοβιαστές.

Γνώστης και συνεργός, ήταν και η 37χρονη μητέρα της.

Όπως είπε η μικρή, τα λεφτά που έφερνε από τους βιασμούς που αναγκάζονταν να υποστεί από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών παιδοβιαστών, τα έπαιρνε η μητέρα της ενώ με το πέρασμα του χρόνου είχε μάθει να παίρνει τα λεφτά πριν πάει στα ραντεβού και να τα πηγαίνει στο σπίτι.

Στις δύο καταθέσεις της η 12χρονη μίλησε για όλους και για όλα. Αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα

Το πρώτο βράδυ της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, πέρασε η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας και σύντομα θα φανεί το μέγεθος τους κυκλώματος παιδοβιαστών που αρκετά στοιχεία δείχνουν ότι έχει και “πολιτικό άρωμα”.

Τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, εδώ και μέρες την είχαν βάλει στο στόχαστρο τους, βάσει κάποιων ενδείξεων μέχρι που στα χέρια τους έφτασαν και οι αποδείξεις.

Κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί. Η ίδια αναμένεται σήμερα το πρωί, να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, από την οποία πιθανότατα θα λάβει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

Η μητέρα ήταν αυτή η οποία είχε την ευθύνη και επιμέλεια του παιδιού το οποίο βίαζε η ομάδα υπό το μέλος της ΝΔ Ηλία Μίχου.

Ταυτόχρονα απόλυτα έγκυρες πηγές από την ΓΑΔΑ αναφέρουν τον εντοπισμό ενός έτερου μέλους της ΝΔ ο οποίο δραστηριοποιείται και έχει ήδη υψηλή θέση στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Φαίνεται ότι είμαστε προ μίας οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης σωματεμπόρων και το ερώτημα πλέον είναι αν θα προχωρήσει τις έρευνες μέχρι το τέλος καθώς από πίσω της κρύβονται ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και είναι αυτονόητο σε ποιον χώρο ανήκουν.

Η πρόεδρος των ιερόδουλων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, προχώρησε σε καταγγελίες για την υπόθεση μαζικού βιασμού και μαστροπίας από την εγκληματική οργάνωση νεοδημοκρατών στον Κολωνό με βάση τις οποίες ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος εξέδιδε την δωδεκάχρονη «σε φίλους του πολιτικούς» και προσθέτει ότι ο συγκεκριμένος, «εξέδιδε και άλλα ανήλικα κορίτσια».

Αρνείται την κατηγορία η μητέρα της 12χρονης

Η ίδια φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενη πως δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν, αφορούσαν την 12χρονη χωρίς να το γνωρίζει.

Και συγκεκριμένα φέρεται να υποστηρίζει πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα της καθώς στον δικό της τραπεζικό της λογαριασμό είχε βάλει ο 53χρονος παιδοβιαστής και σωματέμπορας, Ηλίας Μίχος, δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για την 12χρονη.

Στη δικογραφία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν, τα χρήματα δηλαδή που μπήκαν στον λογαριασμό της, δεν ήταν μόνο από τον 53χρονο που φέρεται να λάμβανε ποσά από τους άλλους παιδοβιαστές για να βιάσουν τη 12χρονη, αλλά και από τους ίδιους προς την μητέρα.

Έχουν συμπεριληφθεί παράλληλα τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών.

Ανοικτό είναι ακόμα και το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν  συγκεκριμένα πρόσωπα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη και άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών,  που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Έτσι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν και συλλήψεις άλλων «πελατών»-παιδοβιαστών, τους οποίους φέρεται να ψάρευε ο Ηλίας Μίχος.

Έγινε προσπάθεια συγκάλυψης

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου. Από την πλευρά της η 37χρονη φέρεται να απειλούσε το εν λόγω άτομο το οποίο με τη σειρά του έδωσε χρήματα για να μην ανοίξουν τα στόματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης- η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

Προφυλακιστέοι οι δύο παιδεραστές βιαστές

Υπενθυμίζεται πως χθες ομόφωνα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος, ο άνθρωπος που βίαζε και εξέδιδε το παιδί και ο 42χρονος Ιωάννης Ιωσιφίδης μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό, που συνελήφθη ως ένας από τους βιαστές της 12χρονης.

Κατά την απολογία του ο Μίχος, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι αλλά ότι… δεν το βίασε ενώ για τα υπόλοιπα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται άσκησε το δικαίωμα της σιωπής .

Ο 42χρονος μίλησε για σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη επ αμοιβή και υποστήριξε ότι τα χρήματα τα έδινε στην ίδια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 4,660


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα