Έκλεισε ο σταθμός της CIA στην Ουκρανία – ΗΠΑ: Το Κίεβο θα βομβαρδιστεί & θα πέσει σε 36 ώρες

Έκλεισε ο σταθμός της CIA στην Ουκρανία – ΗΠΑ: Το Κίεβο θα βομβαρδιστεί & θα πέσει σε 36 ώρες

16 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:256
Μοίρασέ το

Οι Ρώσοι θα κτυπήσουν Μολδαβία!                                                        Black HawΚ στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας

 

 

 

 

Ο Μπάϊντεν πιστεύει πως θα επανέλθει η CIA στο Κίεβο, αλλά μάλλον τα αμερικανάκια δεν έχουν λογαριάσει καλά ότι ο Πούτιν δεν παίζει…

Θεωρώ δεδομένο πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ανατολικής Ευρώπης και ότι αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστα ούτε τα Βαλκάνια, ούτε την Τουρκία, αλλά ούτε και την Ελλάδα.

Και καθίσταται σαφές τι έχει να γίνει, έτσι και ο Μητσοτάκης, πάρει εντολή από τα αφεντικά του να συνδράμει στην λαίλαπα που έρχεται…

Θα ψάχνουμε για Αλεξανδρούπολη και Σούδα και δεν θα τις βρίσκουμε…

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ … ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι Αμερικανοί μετακίνησαν και τον σταθμό της CIA από το Κίεβο προς την δυτική Ουκρανία, την Λβιβ, υπό τον φόβο ρωσικών βομβαρδισμών καθώς όπως τονίζουν πλέον “το Κίεβο μπορεί να πέσει όχι σε 48 ώρες αλλά σε 36”!

Το πιο ανησυχητικό είναι πως εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και ζήτησαν να αποχωρήσουν οι Αμερικανοί και από την Μολδαβία.

Το είχε αποκαλύψει αρχικά χτες το WarNews247.

Σήμερα επανήλθαν στο θέμα και ο λόγος είναι πως βλέπουν γενικευμένο πόλεμο στην περιοχή με εμπλοκή Υπερδνειστερίας!

 

ΗΠΑ: Ενισχύονται οι ρωσικές δυνάμεις στα σύνορα με Ουκρανία

“Οι ΗΠΑ ανησυχούν ότι η Ρωσία μπορεί να εξαπολύσει μια επίθεση στην Ουκρανία πολύ σύντομα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα” ανέφερε κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης.

“Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν αποσυρθεί.

Στην πραγματικότητα συνεχίζουν να μετακινούν δυνάμεις και υλικό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, όχι μακριά από τα σύνορα” ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ουκρανία.

Έχουμε δώσει στους συμμάχους μας τις καλύτερες πληροφορίες. Οι Ρώσοι έχουν πλέον πάνω από 150.000 στρατό στα σύνορα μαζί με άρματα μάχης και βαρύ υλικό.

Όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να εξαπολύσουν μια επιθετική ενέργεια τα έχουν και είναι στα σύνορα . Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα. Ανησυχούμε ότι αυτή η ώρα έχει πλησιάσει”.

Παράλληλα ο Michael Carpenter, πρέσβης των ΗΠΑ στον Οργανισμό OSCE ανέφερε πωςδεν υπάρχει αποχώρηση ρωσικών δυνάμεων. Οι Ρώσοι έχουν συγκεντρώσει πάνω από 150.000 Στρατό και πάνω από 100 Τάγματα Τακτικών Ομάδων τη στιγμή που η Ρωσία έχει μετακινήσει 30.000 στρατό στην Λευκορωσία”.

 

Σε 36 ώρες το Κίεβο πέφτει – Στο στόχαστρο η Μολδαβία

Το Fox News και το CBS News επικαλούμενο Αμερικανούς Αξιωματούχους ανέφερε πως το Κίεβο μπορεί να πέσει μέσα σε 24 με 36 ώρες μάξιμουμ, ξεκινώντας με ηλεκτρονικό πόλεμο, αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον κρίσιμων υποδομών, κτυπώντας τα Κέντρα Διοίκησης και Ελέγχου καθώς και αποθήκες όπλων.

Όμως η “βόμβα” έπεσε μετά καθώς επικαλούμενο Αμερικανούς Αξιωματούχους ανέφερε:

“Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μπορεί να επεκταθεί στην Μολδαβία. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ρωσία μπορεί να προχωρήσει πέρα από την Ουκρανία συμπεριλαμβανομένης της Μολδαβίας η οποία είναι στα νότια σύνορα της Ουκρανίας.

Η Ρωσία μπορεί να αποκτήσει τον πολιτικό έλεγχο της Μολδαβίας και να ανασυνθέσει μεγάλα τμήματα της Σοβιετικής Ένωσης πολύ γρήγορα συμπεριλαμβανομένης της  Λευκορωσίας και της Ουκρανίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα και την Κριμαία θα προελάσουν από τη νοτιοδυτική πόλη της Οδησσού μέχρι την Υπερδνειστερία. Στην μάχη θα εμπλακούν και ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή της Υπερδνειστερίας.

Σχεδόν όλες οι δυνάμεις Spestnaz που έχουν αναπτυχθεί γύρω από την Ουκρανία θα κατευθυνθούν στο Κίεβο.

Στόχος είναι να καταλάβουν την κυβέρνηση χωρίς να χρειαστούν πολλές χερσαίες δυνάμεις και στη συνέχεια να φέρουν ενισχύσεις από τη Λευκορωσία. Αυτό θα γίνει από τη συντομότερη δυνατή διαδρομή”.

Μάλιστα η πρόεδρος της Μολδαβίας είχε επικοινωνία με τον Πολωνό πρόεδρο για την ασφάλεια στην περιοχή.

Η Πολωνία πρόσφερε βοήθεια στην Μολδαβία…

Δείτε το βίντεο

 

Ελικόπτερο Black HawΚ στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας

Αμερικανικό ελικόπτερο UH-60 Black HawΚ προσγειώθηκε στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανία για δεύτερη φορά σε μία ημέρα. Συνολικά είναι η τρίτη φορά που αμερικανικό ελικόπτερο Blackhawk προσγειώνεται στα σύνορα με την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αρχικά αποβιβάστηκαν αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες οι οποίοι βγήκαν έξω και περπάτησαν στην περιοχή για δέκα λεπτά. Μίλησαν με τους ντόπιους τους οποίους και χαιρέτησαν.

Μετά επέστρεψε το ελικόπτερο και αποχώρησαν. Προφανώς οι Αμερικανοί ελέγχουν τα περάσματα προς Ουκρανία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το ίδιο συμβάν έγινε πριν μερικές ημέρες και στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας.

Δείτε το βίντεο

 

Έκλεισε ο σταθμός της CIA στο Κίεβο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός της CIA στο Κίεβο έκλεισε χτες Τρίτη και μετακινήθηκε προς το Λβιβ. Αυτό οφείλεται και λόγω της μεταφοράς της πρεσβείας από το Κίεβο προς το Λβιβ.

Αμερικανοί τονίζουν πως  η απομάκρυνση των Αξιωματούχων της CIA από το Κίεβο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην συλλογή πληροφοριών για τις ρωσικές επιχειρήσεις εντός της Ουκρανίας. Αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Όμως αναφέρουν πως “προέχουν οι ζωές των Αμερικανών”.

Η επιτετραμμένη της πρεσβείας, Kristina A. Kvien, ανέφερε πως “η πρεσβεία και ο σταθμός της CIA θα επιστρέψει στο Κίεβο μόλις αυτό κριθεί ασφαλές. Προς το παρόν δεν είναι”.

Image

Εσθονία: Ποιοι Ουκρανικοί στόχοι θα βομβαρδιστούν

“Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες έχουν καταρτίσει στόχους που θα βομβαρδιστούν από την Αεροπορία, το Ναυτικό και το Πυροβολικό της χώρας. Πρόκειται για κέντρα Διοίκησης, λογιστικής υποστήριξης, ανεφοδιασμού, αποθήκες πυρομαχικών, αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι έτοιμες να εξαπολύσουν μια επίθεση πλήρους κλίμακας εναντίον της Ουκρανίας, το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου.

Ο πόλεμος αυτό θα αυξήσει την ρωσική στρατιωτική πίεση στα κράτη της Βαλτικής σε μακροπρόθεσμο επίπεδο” αναφέρουν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Εσθονίας επικαλούμενες ΝΑΤΟϊκές πηγές.

Δείτε τον χάρτη που δημοσιεύουν με τους στόχους που θα κτυπηθούν

 

Image

 

 

Πηγή

Προβολές : 256


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα