«Έλαμπε» από χαρά η Σακελλαροπούλου στη συνάντησή της με τον Ζελένσκι (είδ’ ο ... τη γενιά του...)

«Έλαμπε» από χαρά η Σακελλαροπούλου στη συνάντησή της με τον Ζελένσκι (είδ’ ο ... τη γενιά του...)

22 Αυγούστου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:822
Μοίρασέ το

 

 

Το «ευχαριστώ» Ζελένσκι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία

Ρε, τι κακοί που είστε…
Δεν λέει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, πως: “είδ’ ο οβριόγυφτος τη γενιά του κι αναγάλιασε η καρδιά του”;;;
Έτσι την έμαθα από την γιαγιακούλα μου… ο θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή της…
Δύο χάζαροι συναντήθηκαν και το ευχαριστήθηκαν…
Βάλτε και τον τρίτο χάζαρο τον ψυχοπαθή Κούλη…
Πού βλέπετε το κακό γι αυτούς;;;
Το κακό, θα το πάθουμε εμείς και θα ‘ναι και τρομακτικό… 
Ξεχάσατε την οδύνη όταν πέθανε ο μπολιασμένος οβριός δήμαρχος;;;
Πήγαμε να τη χάσουμε την χαζάρα απ’ τον πόνο…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Βρε παίδες, εμένα άλλο με απασχολεί: ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΓΚΩ;;;ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ;;;
ΟΧΙ… ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ…
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ…
ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ…

Την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που μετά την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Ουκρανό πρόεδρο, λέγοντας ότι τον περασμένο Νοέμβριο ταξίδεψε στο Κίεβοαλλά και σε άλλες περιοχές της εμπόλεμης χώρας και είδε με τα μάτια της, όπως είπε, τις καταστροφικές συνέπειες της ρωσικής εισβολής.

Επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανίαυπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει σε πολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό και ανθρωπιστικό επίπεδο και τόνισε πως η Ελλάδα στηρίζει την υποψηφιότητα της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την πλευρά του ο Ζελένσκι ευχαρίστησε για τη στήριξη της Ελλάδας και για τις σημαντικές αποφάσεις που έχει λάβει η χώρα μας. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις εκπαιδεύσεις πιλότων και την στήριξη της Ελλάδας στους Ουκρανούς πολίτες που κατέφυγαν στην χώρα μας κατά την διάρκεια του πολέμου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 822


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα