Έλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών, γράφει την περιπέτειά του

Έλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών, γράφει την περιπέτειά του

4 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:957
Μοίρασέ το

 

Αθανάσιε Πλεύρη τι θα κάνεις με αυτούς τους κυρίους που το παίζουν ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ;

Β 30-4-2022 !

ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΕΙΣΟΔΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “RAPID TEST” ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔOΣΗ ΝΕΑΣ Κ.Υ.Α…..  

Αγαπητέ κύριε Αθανάσιε Πλεύρη, εσύ που εμμονικά κρατάς σε αναστολή εργασίας χιλιάδες υγειονομικούς καταδικάζοντας τους στην απόλυτη ένδυα, τιμωρώντας τους έτσι, επειδή δεν σας προσκύνησαν κάνοντας ένα εμβόλιο που όπως αποδείχτηκε στην ουσία δεν προσφέρει προστασία, αφού οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και πεθαίνουν στις ΜΕΘ διασωληνωμένοι.

Εσύ κύριε Αθανάσιε Πλεύρη που έκλεινες επιχειρήσεις, ή ανάγκαζες ανθρώπους να πληρώνουν αβάσταχτα πρόστιμα, επειδή δεν τηρούσαν κάποιες από τις Κ.Υ.Α σας με τα μέτρα Προστασίας κατά του covid-19 (μια που η Ελλάδα διοικείται εδώ και χρόνια μόνο με Κ.Υ.Α) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους  το ΦΕΚ Β΄ 2137/30.04.2022 σελ. 21133-21134  Α/Α 4 δίνοντας διαταγές στην πύλη, να μην επιτρέπεται η είσοδος εντός του νοσοκομείου ΧΩΡΙΣ “RAPID TEST”….

Φυσικά, αυτό δεν το είδα στον ύπνο μου γιατί έγινε σε μένα χθες το πρωί (στο Αρεταίειο πηγαίνω από το 2017 τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για μία συγκεκριμένη εξέταση) παρ όλο που εκείνη την ώρα επικοινώνησα με Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας secretary.gen.dy@moh.gov.gr η οποία (προς τιμή της) αμέσως μου έστειλε με ηλεκτρονική αλληλογραφία (στα Ελληνικά e-mail) την εξής απάντηση:

Τρίτη 3 Μαΐου, 8:50 π.μ.

ΦΕΚ Β΄ 2137/30.04.2022 σελ. 21133-21134  Α/Α 4

  •  Ασθενείς που προσέρχονται σε δημόσια ή ιδιωτική δομή υγείας για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19.
  •  Ασθενείς που προσέρχονται σε δημόσια ή ιδιωτική δομή υγείας για επεμβατική εξέταση ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο (PCR ή rapid test) σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9. 

Ο τρόπος εφαρμογής του παρόντος εξειδικεύεται, αντιστοίχως, από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Και μου επισύναψε σε αρχείο pdf ολόκληρο το ΦΕΚ 2137/30.04.2022 (εδώ)

Αθανάσιε Πλεύρη τι θα κάνεις με αυτούς τους κυρίους που το παίζουν ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ;

Φυσικά αν δεν τους τραβήξεις εσύ το αφτί, την επόμενη φορά όποιος και αν μου απαγορεύσει την είσοδο στο νοσοκομείο -αν είμαι χωρίς “RAPID TEST”- θα ακολουθήσω την διαδικασία της μήνυσης, (τα γνωρίζεις αυτά μια που είσαι νομικός) μια και όλοι αυτοί δεν καλύπτονται από την περιβόητη ασυλία σας…

β. τεζαρης

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών! 

 

Πηγή email

Προβολές : 957


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα