Ένας δικαστής με ... ρχεις... ΔΕΝ  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;; (βίντεο)

Ένας δικαστής με ... ρχεις... ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;; (βίντεο)

21 Ιουνίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,515
Μοίρασέ το

 

 

Μάριος Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»! – Απλά όποιος δεν εμβολιάστηκε «εξαφανίστηκε»

Ηλικιωμένοι πλήρωναν πρόστιμα και υγειονομικοί μπήκαν σε αναστολή!

Δεν υπάρχει ένας… ένας το φελέκι μου μέσα, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ, να συλλάβει αυτόν τον πολιτικό απατεώνα που παίζει με το μυαλό και την ψυχή εκατομμυρίων ελλήνων;
Τα πρόστιμα των 100 για τους άνω των 60, γιατί επιβλήθηκε και στάλθηκε στις Εφορίες;
Το αυτιστικό που το παίζει πρωθυπουργεύων δεν το επέβαλε;
Αυτό το αυτιστικό, μαζί με τον υπουργό υγείας που έσκυψε την μέση τους στους οβριούς, δεν επέβαλαν την ΑΝΑΣΤΟΛΗ 7.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ;
Κι όλα αυτά για μια ψευτοπανδημία με μηδενική πιθανότητα θανάτου…
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ακυρώσουν το πρόστιμο…όλα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν. Βασική προϋπόθεση για επιβολή τιμωρίας είναι η παράβαση του νόμου.
Παραδέχτηκαν δημόσια πως το εμβόλιο ηταν προαιρετικό.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν πρόστιμα ή να επιβάλουν οποιαδήποτε  τιμωρία.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Αυτό όμως προϋποθέτει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και όχι αυτή την διαπλεκόμενη πόρνη που το παίζει… “δικαιοσύνη”…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι δύο πρώτες φωτογραφίες, είναι επιλογή μου

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό!

Επίσης, οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 που πλήρωσαν 100€ πρόστιμο για κάθε μήνα που δεν εμβολιάστηκαν δεν εξαναγκάστηκαν, έτσι;
Κάποιος στην κυβέρνηση τους έχει πει πως επιχειρήματα επιπέδου Α’ Δημοτικού του τύπου «δεν σας αναγκάζουμε άμα θέλετε να μην εμβολιαστείτε πληρώστε πρόστιμο, rapid test κ.λ.π» εγκρίνονται από τη νοημοσύνη των πολιτών.

Στην αρχή ναι, γιατί τότε πολλοί πολίτες θεωρούσαν πως τους βόλευε το αφήγημα αυτό, τώρα όμως που συνειδητοποιούν πως πρέπει να κάνουν συνεχώς δόσεις και μάλιστα και καινούριων εμβολίων που έρχονται, δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα.

Ειδικά όταν έχουν αυξηθεί κατά χιλιάδες οι θάνατοι με «απροσδιόριστες αιτίες» όπως αναφέρει και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Γιατί λοιπόν έχουν συρθεί σε δικαστήρια άντρες της ΕΜΑΚ;

Όποιος υγειονομικός δεν το έκανε έχασε την θέση του (έχει μπει σε αναστολή επ’ αόριστον) και όποιος ηλικιωμένος άνω τον 60 δεν εμβολιαζόταν πλήρωνε μηνιαίο πρόστιμο!

Οι υπόλοιποι πλήρωναν από την τσέπη τους έως και 3 rapid test την εβδομάδα για να αποφύγουν το εμβολιασμό και με κοινωνική ζωή «μηδέν».

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι λόγω των πολλαπλών rapid test έλεγχαν τον εαυτό τους τακτικά και πρόσεχαν πολύ περισσότερο να μη βρίσκονται σε σημεία όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να… «συχνάζει» ο ιός.

Αντίθετα οι εμβολιασμένοι που νόμιζαν, τους είχαν δώσει την εντύπωση, πως είναι «προστατευμένοι» από τον ιό, δεν γνώριζαν ούτε αν τον «έπιαναν» ούτε φυσικά αν τον μετέδιδαν.

Εν ολίγοις «εξαφάνισαν» κόσμο από την κοινωνία, ο οποίος υπέστη σοβαρά πλήγματα στην προσωπική, οικονομική και κοινωνική ζωή.

Να μην πούμε για τον διχασμό και την διαίρεση που προκλήθηκε στην κοινωνία (υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε πλέον λόγω αυτού του ζητήματος) είναι άλλη ιστορία που θα πρέπει και αυτή να ειπωθεί όπως πρέπει…

Η σχετική δήλωση έγινε μετά το 3:40 στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Πηγή

Προβολές : 2,515


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα