Ένας εισαγγελέας που να μην είναι ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ 15ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...(βίντεο)

Ένας εισαγγελέας που να μην είναι ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ 15ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...(βίντεο)

4 Ιανουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το

 

Bίντεο-σοκ: Η Drag Queen που διάβασε… παραμύθια στα παιδιά παραδέχεται ότι «πηδ@ει 15χρονα»

Μάλιστα λέει πως κινδύνεψε «να πάει φυλακή γι’ αυτό»

Κι εγώ αναρωτιέμαι…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ;;;

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΡΕ…

ΟΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ;;;

Αλλά θα μου πείτε… εδώ είχατε στις τάξεις σας ολόκληρο πρόεδρα του ΣτΕ, που τον πηδούσαν λαθρομουσλίμια… και έκανε χρήση κόκας, και θα συλλάβετε έναν ψυχοπαθή διεστραμμένο κοκάκια;

Εδώ είχατε στις τάξεις σας δικαστή που βίαζε το πεντάχρονο παιδί του…

ΕΔΩ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΕΦΕΤΗ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ…

Εύχομαι  και προσεύχομαι να πέσει η πρώτη… μετά θα ψάχνετε όλοι σας λαγούμια να κρυφθείτε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τι είπαμε πως είναι η Θεσσαλονίκη;;;

ΜΙΚΡΟ ΙΣΡΑΗΛ;;; Ε, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…

 

Υ.Γ.2. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συνδιοργανωτές της ανωμαλίας, ονοματάκια έχουν;;;

Όποιος τα γνωρίζει, να μου τα στείλει στο mail: [email protected]

 

 

Bίντεο-σοκ: Η Drag Queen που διάβασε… παραμύθια στα παιδιά παραδέχεται ότι «πηδ@ει 15χρονα»

Σοκ προκαλεί βίντεο της Drag Queen που αυτοαποκαλείται Raw Bee Candles η οποία διάβασε το περίφημο παραμύθι στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο οποίο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό.

Σημειώνεται ότι γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την «εκδήλωση» που διοργανώθηκε από μια οργάνωση που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» , τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen, δηλαδή άνδρας ντυμένος ως γυναίκα, να διαβάζει «παραμύθι» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα η εκδήλωση, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής(!) (σε drag queens άραγε;)  αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Τώρα στο εν λόγω βίντεο, η Drag Queen φέρεται να είναι σε νεότερη ηλικία και πριν την “μεταμόρφωση”, όπου όχι μόνο παραδέχεται ότι πηδ@ει 15χρονα, αλλά “παραλίγο να πάει και φυλακή”.

Κι όχι μόνο δεν πήγε, αλλά εξελίχθηκε σε “Θεά” που την προσκυνούν τα πολύχρωμα κόμματα της Βουλής και μάλιστα βρίζουν και στοχοποιούν όσους εκφράζουν αντιρρήσεις, λέγοντας τους ότι είναι ακροδεξιοί και σε παραλήρημα μίσους.

 

 

Σημεία των καιρών θα έλεγε κάποιος. Δυστυχώς δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα το φαινόμενο της αλληλεπίδρασης των ατόμων που αποκαλούνται ως «Βασίλισσες drag» με παιδιά, όπως έχουμε αναφέρει και εδώ.

Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ και φυσικά ως καλοί μιμητές ότι χείριστού είδους υπάρχει στο εξωτερικό το φέραμε και στην Ελλάδα.

 

Πηγή

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα