Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ βρε παιδιά, υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα, ή η δικαιοσύνη είναι ολοκληρωτικά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;;;

Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ βρε παιδιά, υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα, ή η δικαιοσύνη είναι ολοκληρωτικά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;;;

12 Ιανουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:766
Μοίρασέ το

 

Η ανιψιά του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη επένδυσε 30.000.000,00 ΕΥΡΩ στην Ιταλία, με κεφάλαιο 1.000 ευρώ…!!!

 

Γίναμε ως χώρα παγκοσμίως ρεζίλι, έχοντας ως πρωθυπουργό, ένα πρόσωπο που όλο του το σόι είναι χωμένο στην εγκληματικότητα, στο μαύρο χρήμα, και σε όποια εγκληματική ενέργεια μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους…

Η “δικαιοσύνη” κάνει πως δεν βλέπει, εδώ και δεκαετίες, με τα αίσχη και τις καραμπινάτες παρανομίες της συγκεκριμένης οικογένειας…

Το 20% αυτού του ψυχοπαθούς λαού, ψήφισε πριν λίγους μήνες τον πιο διεστραμμένο, τον πιο ψυχοπαθή και τον πιο ανθέλληνα πρωθυπουργό της νεώτερης ιστορίας, και παράλληλα βλέπουμε να παρελαύνει όλη η παράνοια και η ψυχοπάθεια της Οικογένειας Μητσοτακη – Μπακογιάννη, στην ολότητά της μέσα από εγκληματικές πράξεις…

Και ενώ η δικαιοσύνη (και η Α.Α.Δ.Ε…. βάλτε μέσα και το Κ(Λ)ΕΒΕΙΣ, κυνηγάει τον ελληνικό λαό, να του πάρει ότι έχει και δεν έχει) στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ… ΤΙΠΟΤΑ…

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ…

Και το ερώτημα είναι: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ F.T.  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;;;

 

Τα στοιχεία, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, κύριοι δικαστές και κύριοι της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ Α.Α.Δ.Ε.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

H κ. Αλεξία Μπακογιάννη, ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ κάνει επιχειρηματικά θαύματα που «βγάζουν μάτια».

Τέτοιου είδους «θαύματα» ίσως να «βγάζουν» και δικαστικές αποφάσεις του Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και του Εφετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας που αρνούνται την έκδοση συγκεκριμένου προσώπου σχετικό με την «μπίζνα» της Αλεξία Μπακογιάννη. Δεν είναι λίγα τα 30.000.000,00 Ευρώ.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τις ultra success επιχειρηματικές δραστηριότητες της Πρωθυπουργικής Οικογένειας Μητσοτάκη στην Ελλάδα;

Η κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να γίνει μέτοχος 2% του μετοχικού σχήματος σε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ιταλίας με αξία εξαγοράς περίπου το ποσό των 1.500.000.000,00 Ευρώ με μόλις 1.000 ευρώ κεφάλαιο εταιρεία.

Συγκεκριμένα κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανιψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε συνιδιοκτήτρια του διυλιστηρίου ISAB στο Priolo της Σικελίας (SR) το οποίο έχει αποτελεσματική χωρητικότητα 19,40 Εκατομμύρια τόνοι/έτος. Το διυλιστήρια ISAB στη Σικελία διυλίζει 320.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα, αντιπροσωπεύοντας το ένα πέμπτο της ικανότητας διύλισης της Ιταλίας, και απασχολεί άμεσα περίπου 1.000 άτομα.

Η κ. Αλεξία Μπακογιάννη έχει καταβάλει το ποσό των 30.000.000,00 ευρώ περίπου για να συμμετέχει με την εταιρεία της στην Κύπρο COMPLETICOS HOLDINGS LTD στην εξαγορά του μεγαλύτερου διυλιστηρίου πετρελαίου της Ιταλίας και του 3ου μεγαλύτερου στην Ευρώπη.

Τα 30.000.000,00 ευρώ περίπου αντιστοιχούν στο 2% ιδιοκτησίας-κατοχής μετοχών στην G.O.I. ENERGY LTD στην Κύπρο που κατέχει η COMPLETICOS HOLDINGS LTD της κ. Αλεξία Μπακογιάννη.

Οι μέτοχοι της G.O.I. ENERGY LTD



 

Αμέτοχη παραμένει και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που ψάχνει εάν οι άδειοι τραπεζικοί λογαριασμοί των Ελλήνων πολιτών είναι νόμιμοι.

Πολλά τα ερωτήματα που θα έπρεπε να ζητήσουν να μάθουν οι διωκτικές αρχές της Ελλάδος και Κύπρου.

  • Που βρήκε τα περίπου 30.000.000,00 ευρώ συμμετοχής η κ. Αλεξία Μπακογιάννη είναι ένα από τα ερωτήματα;
  • Γιατί κάποιος να δεχθεί να της δώσει τέτοια αγοραστική δύναμη- ιδιοκτησία με μόλις 1.000 Ευρώ κεφάλαιο;
  • Έλαβε χρηματοδότηση, με τι εχέγγυα;
  • Ποιος χρηματοδότησε με περίπου 30.000.000,00 ευρώ την εταιρεία της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Κύπρο Completicos Holdings Ltd των 1.000 ευρώ κεφάλαιο;
  • Ποιος είναι ο χρηματοδότης που έλαβε τέτοιο ρίσκο;
  • Πως το δικαιολογεί αυτό το επενδυτικό «θαύμα» η κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και στις Ελεγκτικές Αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Μάλιστα από τα 1.000 Ευρώ κεφάλαιο της εταιρείας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Κύπρο Completicos Holdings Ltd μόνο το 80% των μετοχών (δηλαδή 800 ευρώ) ανήκει στην Αλεξία Μπακογιάννη το υπόλοιπο 20% ανήκει στην κ. Σουρμπάτη Αθανασία συνεργάτιδα της στο Δ. Συμβούλιο εταιρείας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Ελλάδα «AIA RELATE ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» Αριθμός ΓΕΜΗ 006818801000.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «AIA RELATE ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ιδιοκτησίας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη



Η σοβαρότερη ερώτηση που έχουν οι Έλληνες είναι το πόσο σχέση μπορεί να έχουν τα αδικαιολόγητα 30.000.000,00 ευρώ της ανιψιάς του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αποφάσεις αποφυλάκισης του καταδικασμένου και καταζητούμενου μεγιστάνα Benjamin “Beny” Steinmetz από την Ελλάδα και την Κύπρο, και μαζί οι αρνητικές δικαστικές αποφάσεις έκδοσης του στην Ρουμανία από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και του Εφετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Ο λόγος είναι ότι ο καταδικασμένος και καταζητούμενος μεγιστάνα Benjamin “Beny” Steinmetz εχει σχέση με GOI Energy, η οποία εξαγόρασε το διυλιστήριο της Σικελίας, γεγονός για το οποίο έχει εχει προκαλέσει πολλές αναταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο.

The Financial Times έγραψαν: https://www.ft.com/content/3b9ebf6a-5dfb-4b0a-980e-696872208bea?accessToken=zwAGClbh2qG4kc87nr9qXftLCtOYDmlociCL6g.MEYCIQDu7tdrAplMdra69K4l6wxaNgN0228TOM1G_9OvpBi8pAIhALLJnW-USYoSPOhPAZv4haEwDizP91byS7ZypGCO1cqR&sharetype=gift&token=cd381731-6743-4f97-8356-99f81783a7e3

«η εταιρεία που επέλεξε η ιταλική κυβέρνηση για να αναλάβει το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της χώρας από τον Ρώσο ιδιοκτήτη της έχει δεσμούς με το στέλεχος ορυχείων Beny Steinmetz, ο οποίος καταδικάστηκε για διαφθορά, δωροδοκίες και απάτη.

Οι δεσμοί μεταξύ του γαλλο-ισραηλινού δισεκατομμυριούχου και της GOI Energy, η οποία αγόρασε το διυλιστήριο της Σικελίας από τη Lukoil φέτος με την υποστήριξη του εμπόρου εμπορευμάτων Trafigura, εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την πώληση και την ιδιοκτησία ενός περιουσιακού στοιχείου που η Ρώμη θεωρεί στρατηγικό.

Ο Steinmetz, ο οποίος καταδικάστηκε για διαφθορά στην Ελβετία και τη Ρουμανία, ταξίδεψε στη Ρώμη και το Μιλάνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 για να συζητήσει με δικηγόρους και συμβούλους μια προσφορά 1,5 δισ. ευρώ για το διυλιστήριο, σύμφωνα με τέσσερα άτομα με γνώση των συναντήσεων.

Ο Στάινμετζ συνοδευόταν από την Αλεξία Μπακογιάννη σε αυτά τα ταξίδια, σύμφωνα με τρεις από τους ανθρώπους. Είναι ανιψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κατέχει μετοχές της GOI Energy με έδρα την Κύπρο, της οποίας ήταν επίσης για λίγο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας.

Ένα ίδρυμα της οικογένειας Steinmetz είναι επίσης επενδυτής στο Argus New Energy Fund, τον μεγαλύτερο μέτοχο της GOI Energy, σύμφωνα με διαβαθμισμένα έγγραφα που χρησιμοποίησε η ιταλική κυβέρνηση για να εγκρίνει τη συναλλαγή.

Ένας άλλος σύνδεσμος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της GOI Energy, Michael Bobrov, ο οποίος κατέχει μερίδιο στην κυπριακή εταιρεία και είναι επίσης μέτοχος σε διυλιστήριο που ανήκει σε γαμπρούς του Steinmetz στο Ισραήλ.

Η αναγκαστική πώληση του εργοστασίου της Σικελίας, το οποίο αντιπροσωπεύει το ένα πέμπτο της ικανότητας διύλισης της Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε καθώς η ΕΕ ετοιμαζόταν να απαγορεύσει τις εισαγωγές ρωσικών θαλάσσιων προϊόντων και πετρελαιοειδών τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η Ρώμη άσκησε τις χρυσές της εξουσίες, οι οποίες της δίνουν το δικαίωμα να ασκεί βέτο σε συμφωνίες ή να επιβάλλει απαιτήσεις για την αγορά στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων.

Παρά τις ανησυχίες που εξέφρασαν οι ΗΠΑ, η κυβέρνηση της Giorgia Meloni ενέκρινε την πώληση στην GOI Energy αφού η εταιρεία υπερθεμάτισε την αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Crossbridge και τον ελβετικό έμπορο εμπορευμάτων Vitol. Πρόσφερε επίσης ισχυρότερες διαβεβαιώσεις σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις λειτουργίες, ανέφερε τότε η κυβέρνηση.

«Το διυλιστήριο ISAB είναι ένα κρίσιμο μέρος του συστήματος διύλισης της Ιταλίας, αντιπροσωπεύοντας το 30 τοις εκατό της προμήθειας ντίζελ και το 20 τοις εκατό της συνολικής χωρητικότητας», δήλωσε ο Viktor Katona, αναλυτής στον πάροχο δεδομένων Kpler. «Όταν το τρίτο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ευρώπης καταλήγει να πωληθεί σε μια ως επί το πλείστον άγνωστη εταιρεία, αυτό σίγουρα προκαλεί αντιδράσεις και δυσανασχέτηση».

Τον Σεπτέμβριο, ο Steinmetz συνελήφθη στην Κύπρο βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τη Ρουμανία, όπου καταδικάστηκε το 2020 και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διαφθορά σε υπόθεση απάτης σε ακίνητα. Το 67χρονο στέλεχος αφέθηκε ελεύθερος αφού το κυπριακό ανώτατο δικαστήριο ανέτρεψε μια προηγούμενη απόφαση έκδοσης.

Ο Στάινμετζ είπε ότι η δίκη και η ποινή της Ρουμανίας είχαν πολιτικά κίνητρα.

Η Ιταλία και η Ελλάδα αρνήθηκαν επίσης να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης του Βουκουρεστίου.

Ο δισεκατομμυριούχος καταδικάστηκε σε άλλη μια καταδίκη για δωροδοκία το 2021 από ελβετικό δικαστήριο μετά από υπόθεση εξόρυξης που αφορούσε την απόκτηση κοιτασμάτων σιδηρομεταλλεύματος της Γουινέας. Ο Steinmetz άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Γόνος μιας επιχειρηματικής δυναστείας διαμαντιών, ο Steinmetz επέκτεινε την οικογενειακή περιουσία στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η BSG Resources δραστηριοποιείται σε 25 χώρες με δραστηριότητες που καλύπτουν εξόρυξη, πετρέλαιο και φυσικό αέριο και μέταλλα.

Η GOI Energy είπε ότι «ένα ίδρυμα, του οποίου [οι τελικοί πραγματικοί ιδιοκτήτες] περιλαμβάνουν μέλη της οικογένειας του κ. Steinmetz (αλλά όχι τον ίδιο κ. Steinmetz) είναι μειοψηφικός επενδυτής στο ταμείο Argus, όπως προφανώς έχει αποκαλυφθεί πλήρως στις ιταλικές αρμόδιες αρχές».

Είπαν ότι ο Steinmetz δεν ήταν επενδυτής στην GOI Energy.

Οι γαμπροί του Steinmetz, Ohad και Eder Schwartz, κατέχουν από κοινού την Green Oil Israel με έδρα το Ισραήλ, η οποία διαχειρίζεται το διυλιστήριο Bazan που βρίσκεται στον κόλπο της Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά αρχεία. Ο Bobrov κατέχει επίσης το 50% των μετοχών στο διυλιστήριο Bazan, δείχνουν τα αρχεία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, το ιταλικό υπουργείο βιομηχανίας είπε ότι οι χρυσές δυνάμεις έχουν σχεδιαστεί για να διαφυλάξουν την ενεργειακή ασφάλεια, προσθέτοντας: «Έγιναν εις βάθος μελέτες για τους εμπλεκόμενους χρηματοδότες/επενδυτές». . . καθώς και για τις σχέσεις μεταξύ της Green Oil (Israel) Ltd . . . και μέλη της οικογένειας Steinmetz».

Η Μπακογιάννη βοήθησε επίσης τον Steinmetz στην Κύπρο ως σύμβουλός επικοινωνίας του όταν αγωνιζόταν για την έκδοση στη Ρουμανία, σύμφωνα με δηλώσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία.

Η GOI Energy είπε ότι τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις συναντήσεις του Steinmetz στην Ιταλία με τους δικηγόρους της GOI Energy τον Δεκέμβριο του 2022 «θα πρέπει να παραπεμφθούν στον κ. Steinmetz», προσθέτοντας ότι ο Steinmetz «δεν εκπροσωπεί με κανέναν τρόπο την GOI Energy». Εκπρόσωπος του Steinmetz στο Ισραήλ, που αναφέρθηκε στους Financial Times από την Μπακογιάννη, δεν μπόρεσε να σχολιάσει.

Ιταλοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πρωταρχικός στόχος της Ρώμης ήταν να διασφαλίσει ότι δεν θα διοχετευθούν κρυφά Ρώσοι επενδυτές ή αργό πετρέλαιο πίσω στο διυλιστήριο.

Η Ιταλία παρηγορήθηκε ότι σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας GOI Energy το αργό και το κεφάλαιο κίνησης για το διυλιστήριο προμηθεύεται από την Trafigura, ανέφεραν οι άνθρωποι. Ο Μπομπρόφ εργάστηκε στο παρελθόν για την Trafigura ως επικεφαλής των επιχειρήσεων του εμπόρου στο Ισραήλ. Η Trafigura αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ένας Ιταλός που εξέτασε την κυπριακή προσφορά είπε: «Μας παρηγορούσε το γεγονός ότι το κυπριακό ταμείο δεν είχε καμία σχέση με τους Ρώσους και ότι ο Στάινμετζ είχε ιστορικό παρόμοιων επιχειρήσεων καθώς η οικογένειά του και ο Μπομπρόφ κατέχουν επίσης το διυλιστήριο Bazan στο Ισραήλ».

Τα αρχεία της κυπριακής εταιρείας δείχνουν ότι το 76 τοις εκατό της GOI Energy κατέχεται από το Argus New Energy Fund, του οποίου οι μέτοχοι είναι δύο δικηγόροι με έδρα τη Λευκωσία. Ο Μπομπρόφ κατέχει το 20 τοις εκατό.

Το υπόλοιπο 4 τοις εκατό κατανέμεται ομοιόμορφα μεταξύ της Completicos Holdings, της οποίας μέτοχος είναι ο Μπακογιάννης, και του Itzik Gur, σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας. Ο Gur είναι ένας Ισραηλινός υπήκοος που καταχωρίστηκε ως «συνεργάτης» του Steinmetz σε κλήτευση δικαστηρίου της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον Gur για σχόλιο.

Η GOI Energy είπε ότι η Μπακογιάννης, ο Μπομπρόφ και ο Γκουρ ήταν «όλοι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες». . . με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο πελατών, συνεργασιών και συνεργασιών»-

Πηγή

 

Να επισημανθεί πως το σύνολο του τύπου στην Ελλάδα, ακόμα και του αντιπολιτευτικού, δεν έγραψε τίποτα για την δυσώδη και σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, παρ΄όλο που στο εξωτερικό έλαβε τεράστιες διαστάσεις και διέσυρε την Ελλάδα.

Μόνο μια εφημερίδα έχει καλύψει με δημοσιεύματά της το σκάνδαλο μεγατόνων και τα παραθέτουμε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 766


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα