Ένας Πληροφοριοδότης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Παραδέχεται Ότι Το Μάουϊ Καταστράφηκε Σκόπιμα Για Να Ξαναχτιστεί Η Χαβάη Ως “Πόλη Των 15 Λεπτών” (βίντεο)

Ένας Πληροφοριοδότης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Παραδέχεται Ότι Το Μάουϊ Καταστράφηκε Σκόπιμα Για Να Ξαναχτιστεί Η Χαβάη Ως “Πόλη Των 15 Λεπτών” (βίντεο)

26 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

Τώρα αρχίζει η αρπαγή της γης – και η παγκόσμια ελίτ, με επικεφαλής τους εταίρους του WEF Blackrock και Vanguard, ηγείται της επίθεσης για την απόκτηση της γης και την έναρξη της οικοδόμησης των πόλεων των 15 λεπτών.

Η ελίτ είναι θρασύτατη. Δεν προσπαθούν καν να προσποιηθούν ότι αυτό δεν ήταν μια γιγαντιαία παγίδα.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Baxter Dmitry | Διαβάστε το εδώ

 

Οι ψεύτικες πυρκαγιές στο Μάουι ενορχηστρώθηκαν από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ για να δηλητηριάσουν τον αέρα, το νερό και το έδαφος μας και να αναδιανείμουν την ιδιοκτησία στα χέρια της ελίτ, σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο οποίος προειδοποιεί ότι το “Build back better” σημαίνει κυριολεκτικά ότι πρώτα καταστρέφονται τα πράγματα και μετά ξαναχτίζονται σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι ψεύτικες πυρκαγιές στο Μάουι ενορχηστρώθηκαν από την παγκοσμιοποιητική ελίτ για να δηλητηριάσουν τον αέρα, το νερό και το έδαφός μας και να αναδιανείμουν την περιουσία στα χέρια της ελίτ, σύμφωνα με έναν γνώστη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο οποίος προειδοποιεί ότι το “Build back better” σημαίνει κυριολεκτικά ότι πρώτα καταστρέφουμε τα πράγματα και μετά ξαναχτίζουμε σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χρησιμοποιεί το Μάουι ως Σημείο Μηδέν για να εξαπολύσει μια καταστροφική επίθεση κατά των ανθρώπων, η οποία έχει θέσει τις βάσεις για την ταχεία ανοικοδόμηση του νησιού σε πόλεις 15 λεπτών που έχουν σχεδιαστεί για να εγκλωβίσουν τους απλούς ανθρώπους σε τεράστιες υπαίθριες φυλακές από τις οποίες δεν θα υπάρχει διαφυγή.

Αυτό το σατανικό σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια, και τώρα το βλέπουμε να εξελίσσεται με όλες τις φρικιαστικές του λεπτομέρειες μπροστά στα μάτια μας.

Η παγκόσμια ελίτ προορίζει τη Χαβάη ως το πρώτο έξυπνο νησί του κόσμου και τα σχέδια βρίσκονται στα σκαριά τα τελευταία χρόνια για να ξεκινήσει η ραγδαία μετατροπή από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής του νησιού στο όραμα του Klaus Schwab για το 2030.

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Οι ιστορικές συνοικίες στη Χαβάη, στις οποίες τυχαίνει να βρίσκονται τα πιο επιθυμητά και ακριβά ακίνητα, ανήκουν σε ντόπιους που δεν ήθελαν να πουλήσουν. Και επειδή επρόκειτο για ιστορικές πόλεις, δεν μπορούσαν να έχουν καμία νέα ανάπτυξη.

Τυχαίνει λοιπόν το τμήμα του νησιού που καταστράφηκε κυρίως από τις λεγόμενες “πυρκαγιές” να ήταν προνομιακή ακίνητη περιουσία που ανήκε σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους και βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε πλουσιοπάροχες μεγαλομεζονέτες που ανήκαν μεταξύ άλλων στον Jeff Bezos, τη Lady Gaga, τον Bill Gates και αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Will Smith και η Julia Roberts.

Οι συνεργάτες του WEF McDonalds, Burger King και άλλα μεγάλα καταστήματα, μυστηριωδώς δεν επηρεάστηκαν επίσης.

Πώς ήξερε η φωτιά να αποφύγει τα πιο ακριβά αρχοντικά και τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης;

Η φωτιά ήξερε επίσης πώς να καίγεται σε τέλειο οβάλ σχήμα στο Lāhainā, αποφεύγοντας καίριες τοποθεσίες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υλικό που καταγράφηκε από μια εμπορική πτήση.

Οι ντόπιοι του Μάουι παρατήρησαν ότι οι “πυρκαγιές”, οι οποίες έκαιγαν ταυτόχρονα σε πολλές στρατηγικές τοποθεσίες, δεν συμπεριφέρονταν με φυσικό τρόπο; Πώς είναι δυνατόν;

Άλλοι εξήγησαν ότι κέρδιζαν τη μάχη κατά των πυρκαγιών μέχρι που ξαφνικά – και ανεξήγητα – έκλεισαν το νερό.

Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) χρησιμοποιήθηκαν για να επιτεθούν στους κατοίκους της περιοχής, να καταστρέψουν τις περιουσίες τους και να τους αναγκάσουν να αποδεχτούν την ατζέντα της παγκοσμιοποιημένης ελίτ.

Βίντεο που γυρίστηκαν από ντόπιους στο Lāhainā και δείχνουν τις “παλμικές λάμψεις”, οι οποίες είναι χαρακτηριστικό των όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Και αν αναρωτιέστε πώς μοιάζει ένα ξεκάθαρο χτύπημα DEW από απόσταση, εδώ είναι ένα βίντεο από τη Χιλή τον Μάιο του τρέχοντος έτους που δείχνει ένα επιβεβαιωμένο χτύπημα DEW – και σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από το Μάουι, έχουμε να κάνουμε με την ίδια τεχνολογία.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να απορρίψουν αυτούς τους ισχυρισμούς ως θεωρίες συνωμοσίας. Αλλά τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας. Είναι γεγονότα συνωμοσίας.

Τώρα αρχίζει η αρπαγή της γης – και η παγκόσμια ελίτ, με επικεφαλής τους εταίρους του WEF Blackrock και Vanguard, ηγείται της επίθεσης για την απόκτηση της γης και την έναρξη της οικοδόμησης των πόλεων των 15 λεπτών.

Η ελίτ είναι θρασύτατη. Δεν προσπαθούν καν να προσποιηθούν ότι αυτό δεν ήταν μια γιγαντιαία παγίδα.

Ο Klaus Schwab δεν αστειευόταν όταν είπε ότι η Χαβάη θα οδηγήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο όραμά του για το μέλλον. Η πολιτική ελίτ της Χαβάης είναι πλήρως εξαγορασμένη και πληρωμένη από διεθνή συμφέροντα.

Εδώ είναι η απόδειξή σας ότι τα Ηνωμένα Έθνη και το WEF βρίσκονται σε βαθιές σχέσεις με τον κυβερνήτη της Χαβάης – καθοδηγώντας τον για το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να επιτύχει την Ατζέντα 2030 και την Παγκόσμια Επαναφορά τους.

Ο κυβερνήτης Green εκπροσώπησε τη Χαβάη σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών για το 2023, ως ο μόνος ηγέτης πολιτείας των ΗΠΑ που το έκανε.

Για όσους δεν πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα συνωμοτούσε ποτέ εναντίον του ίδιου της του λαού, αξίζει να φρεσκάρουν την ιστορία τους. Το 1873 η κυβέρνηση σκότωσε εκατομμύρια βουβάλια για να λιμοκτονήσει τους ιθαγενείς Αμερικανούς, ώστε να υποταχθούν στην κυβέρνηση και να γίνουν εξαρτημένοι

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Θυμάστε όταν οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο που ήταν προσκείμενοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παπαγάλιζαν την ίδια γραμμή: “Χτίστε καλύτερα πίσω”;

Τώρα πια ξέρουμε ότι το “Build back better” σημαίνει κυριολεκτικά ότι πρώτα καταστρέφουμε τα πράγματα και μετά τα ξαναχτίζουμε σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δείτε το βίντεο εδώ

Δικτυογραφία:

WEF Insider Admits Maui Was Deliberately Destroyed To Rebuild Hawaii As 15 Minute Cities – The People’s Voice

WEF Insider Admits Maui Was Deliberately Destroyed To Rebuild Hawaii As 15 Minute Cities

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/wef-15

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα