Ένα άρθρο από το 2012 που αποκαλύπτει πολλά για το ... ποιόν της Εύας...

Ένα άρθρο από το 2012 που αποκαλύπτει πολλά για το ... ποιόν της Εύας...

10 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,801
Μοίρασέ το

 

 

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ.

Μερικές σκέψεις, με αφορμή τους δυο νέους…

 

 

 

Δια την… “γαλλικήν”, τα παράπονά σας στον συντάκτη… αν και δεν πρέπει να μας σοκάρει η … γαλλική, αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ, για τις “κιουρίες” και τους “κιουρίους” του είδους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην κυρία Καϊλή η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μπει στην βουλή. Κρίμα να πάνε χαμένες τόσες πίπες απο την θέση του συνοδηγού μετα απο τις λαμπερές εξόδους στα κλαμπζ της παραλιακής…

Στην συγκεκριμένη φωτο η Εύα ποζάρει χαρούμενη μαζί με τον Βασίλη Μηλιώνη, έναν ακόμα όμορφο και επιτυχημένο νέο, το γνωστό μουνόπανο της εταιρίας Hellas Power, που μας είχε πρήξει τα αρχιδια το κωλοκάναλο ο ΣΚΑΪ με τις διαφημίσεις του.

Οπως όλοι γνωρίζουμε η ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος καβάτζωνε το χαράτσι, που περιλαμβανόταν ως φόρος ακινητου στον λογαριασμό του ρεύματος, σε λογαριασμο στην Ελβετία. Αυτο θα πει εξυγίανση φιλοι μου αγαπητοί.

Ο αγαπητός Βασίλης αυτήν την στιγμή πίνει τα λεφτα μας σε κόκες στην βιλίτσα του στο Μαϊάμι παρέα με την πουτανίτσα του την playmate Σύλβια Παπαδάκη.

Ίσως η Εύα να ζηλέυει που δεν βρίσκεται στο πλευρό του, ίσως και όχι.

Εχει αρκετούς εφοπλιστές ο τόπος, όλο και κάποιο πλούσιο λαμόγιο θα βρει και πάλι να ικανοποιήσει την δίψα της.

Είναι γνωστό οτι πουτάνες του είδους της έχουν πέραση.

Καλές πίπες Εύα, το Τρομπαχτικό σου εύχεται κάθε επιτυχία.

Βασίλη, πρόσεχε τα δοντάκια σου αγόρι μου, μην σου σπάσουν απο το πολύ τρίξιμο. Ήρεμα με τις κόκες.

Καλό ψόφο.

 

τρομπαχτικο

_____________________________

http://wp.me/p1QIo0-27E

 

 

4789654785965245896 myko1b mykon4b mykon7b

 

deh-energa

 

Πηγή

Προβολές : 2,801


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα