Ένα ακόμα διχαστικό νομοσχέδιο πέρασε χθες. Στόχος είναι τα παιδιά. Η παιδοφιλία ως μια ακόμα διαφορετικότητα. 

Ένα ακόμα διχαστικό νομοσχέδιο πέρασε χθες. Στόχος είναι τα παιδιά. Η παιδοφιλία ως μια ακόμα διαφορετικότητα. 

17 Φεβρουαρίου, 2024 14 Από Τεχνολογικός
Προβολές:931
Μοίρασέ το

Αποδείχθηκε και πάλι η θεωρία του Uniparty

Υπάρχει ένα μεγάλο κόμμα σε κάθε χώρα και απλά σε κάθε ψηφοφορία συνεννοούνται ποιος θα κάνει τον καλό και ποιος τον κακό. Για να διατηρείται στους πολίτες η ψευδαίσθηση της ύπαρξης δημοκρατίας.

Post 2919 Photo
Ανάθεμα κι αν κατάλαβε η πλειοψηφία αυτού του ραγιαδολαού, ότι πίσω απ’ αυτή την ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
Και δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους λιγούρηδες, που χοροπήδαγαν έξω από το ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, αλλά στην ελίτ της χώρας μας, που θα πετάξει τη μάσκα του καθωσπρεπισμού και θα αποκαλύψει την διαστροφή της, και την παιδοφιλία της.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ…
Θα επαναλάβω και πάλι αυτό που γράφω εδώ και πολλά χρόνια:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δεν έχω την ίδια αισιοδοξία με τον TOM, σε ότι αφορά τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ… ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ…

Ένα άρθρο που δεν ήθελα να γράψω αλλά θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να κάνω.

Χθες μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών και γλωσσόφιλων από ομοφυλόφιλους στα θεωρεία της Βουλής πέρασε άλλο ένα νομοσχέδιο που δεν έπρεπε να περάσει.

Πριν μου επιτεθούν φίλοι αναγνώστες που απλά επιλέγουν ως ερωτικούς συντρόφους άτομα του ίδιου φύλου θα ήθελα να τους προλάβω.

Δεν με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός.

Η καλύτερη φίλη μου στην Αθήνα προτιμά γυναίκες από άντρες και ένας εξαιρετικός μακετίστας ήταν επίσης φίλος μου και δεν του άρεσαν οι γυναίκες.

Η φίλη μου είναι πολιτικός μηχανικός και εργάζεται στη συντήρηση αρχαιοτήτων, έχει ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης και την αηδιάζει όλη αυτή η ιστορία των παρελάσεων και της προπαγάνδας.

Ο μακετινίστας είχε ιδιαίτερα καλό παρουσιαστικό με αποτέλεσμα να τον λιμπίζονται όλες οι γυναίκες της παρέας και βρισκόμουν στη δύσκολη θέση να εξηγώ ότι προτιμά τους άντρες.

Δεν κρίνω όμως τους ανθρώπους από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ένας άνθρωπος είναι πολλά περισσότερα από αυτό που κάνει στο κρεβάτι του.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Στόχος είναι τα παιδιά

Η οικογένεια Σόρος ξοδεύει 50 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για την προώθηση της ατζέντας των LGBTQ+. Ιλιγγιώδη ποσά δαπανώνται για τις συνεχείς παρελάσεις, συναυλίες, διαφημίσεις, προωθήσεις, χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και οργανισμών, εξαγορές πολιτικών, δημοσιογράφων και ίνφλουενσερ για αυτό το σκοπό.

Ο στόχος είναι τα παιδιά. 

Η παιδοφιλία ως μια ακόμα διαφορετικότητα. 

Ίσως σας φαίνεται αιρετικό για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά στην Αμερική μιλούν πλέον ανοιχτά για το θέμα.

Δείτε απλά την παρέλαση των μικρών παιδιών σε καρναβάλι της Ισπανίας ως φθηνές πόρνες και θα αντιληφθείτε που πηγαίνει το πράγμα.

Ο θεσμός της οικογένειας έχει ήδη συνθλιβεί

 

Η πλειοψηφία των νέων δεν δηλώνουν πια την επιθυμία να παντρευτούν. 

 

Εκεί αντιλαμβάνεστε το οξύμωρο του θέματος να θέλουν ξαφνικά να παντρευτούν οι ομοφυλόφιλοι.

 

Αυτό το οποίο σκοπίμως παραλείπεται είναι ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν και να «αποκτήσουν» παιδιά αποτελούν κατά τις πλέον «αισιόδοξες» προβλέψεις μόλις το 0,2% του πληθυσμού της χώρας.

 

Άρα η κυβέρνηση δεν έλυσε κανένα ουσιώδες θέμα κοινωνικής ανισότητας.

 

Υπάρχουν μειονότητες στην Ελλάδα που υποφέρουν πολύ περισσότερο και δεν αναφέρομαι σε εθνικές μειονότητες.

 

Εδώ υποφέρει η πλειοψηφία των Ελλήνων από την ανέχεια και την εξαθλίωση. 

 

Ας ασχοληθούν πρώτα με τις πλειοψηφίες!

Φυσικά ένας από τους στόχους είναι και η περαιτέρω διάλυση του θεσμού της οικογένειας, του ρόλου της μάνας και του πατέρα. Μας θέλουν μόνους, εξαθλιωμένους και δυστυχισμένους.

Αποδείχθηκε και πάλι η θεωρία του Uniparty

Υπάρχει ένα μεγάλο κόμμα σε κάθε χώρα και απλά σε κάθε ψηφοφορία συνεννοούνται ποιος θα κάνει τον καλό και ποιος τον κακό. Για να διατηρείται στους πολίτες η ψευδαίσθηση της ύπαρξης δημοκρατίας.

 

 

Οι διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου κόμματος εξυπηρετούν και τον σκοπό του διχασμού των πολιτών.

 

 

Θα πρέπει να αλληλοβρίζονται για να μην ενωθούν ποτέ και στραφούν κατά των τυράννων που καταστρέφουν τις ζωές και τη χώρα τους.

Άξιοι απόφοιτοι της σχολής των Young Global Leaders του WEF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) αποδείχθηκαν τα στελέχη, η ηγεσία της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση

Είναι αστείο πια να μιλάμε για δημοκρατία και ανθρώπους εκλεγμένους σε αξιώματα της χώρας.

 

Έχουν εκπαιδευτεί από το μαγαζί του Κλάους Σβάμπ, έχουν πάνω στο γραφείο τους ένα αντίγραφο του «Klaus Schwab – The Great Reset» ως Ευαγγέλιο και πορεύονται -καλύτερα θα έλεγα εκπορνεύονται-.

 

Τους επιλέγουν στις θέσεις κλειδιά των κομμάτων και οι πολίτες δεν έχουν άλλες επιλογές από αυτές που έχουν προκαθοριστεί.

 

Στη συνέχεια πέφτει και μαγείρεμα κατά τη διαδικασία των εκλογών -που έχω αναλύσει εκτενώς σε παλαιότερα άρθρα μου- για να σχηματιστεί το πολιτικό τοπίο που επιθυμούν.

 

Θα αποτύχουν

Ο νόμος αυτός θα καταργηθεί και μάλιστα πολύ σύντομα.

Είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός με τον οποίο -μετά την planδημία- οι πολίτες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως παίζεται το παιχνίδι.

 

Οι «θεωρίες συνωμοσίας» καθημερινά αποδεικνύονται πράξεις συνωμοσίας. 

 

Η μη εκλεγμένη εγκληματική οργάνωση του Κλάους Σβαμπ μετράει μέρες.

 

Οι μόνοι οι οποίοι υπηρετούν πλέον πιστά τους στόχους του ψυχιατρείου του, είναι οι διεφθαρμένες χώρες της Δύσης.

 

Η Ανατολή έχει απαγορεύσει σχεδόν το σύνολο από τα αίσχη που βιώνουμε σήμερα και έχουν θέσει ως στόχο να αναλάβουν τα ηνία του πλανήτη ως δυνάμεις που καθορίζουν τις εξελίξεις. 

 

Η Δύση δύει και μαζί της όλη αυτή η μπόχα.

Το έχω γράψει πολλές φορές, στο τέλος θα τους κυνηγάνε οι πολίτες στα καταφύγια που έχουν χτίσει στη Νέα Ζηλανδία.

 

Θεωρούν ότι εκεί δεν θα τους βρει κανείς.

 

Κάνουν όμως λάθος, οι ίδιοι οι Νεοζηλανδοί έχουν δηλώσει ότι θα τους βγάλουν από τις τρύπες που έχουν δημιουργήσει ως τρωκτικά κάτω από το χώμα της μακρινής χώρας.

Φιλί στο κούτελο και ψηλά το κεφάλι.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 931


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα