Ένα ακόμη φιάσκο – Ισραηλινοί επιστήμονες: Ναι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν παρενέργειες

Ένα ακόμη φιάσκο – Ισραηλινοί επιστήμονες: Ναι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν παρενέργειες

24 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:353
Μοίρασέ το
Μετά από καιρό αποκαλύπτεται πως οι φαρμακευτικές εταιρίες τύπου Pfizer εξαπάτησαν τις κοινωνίες…

Όταν κάποιοι… μιλούσαν για παρενέργειες των εμβολίων είχαν στοχοποιηθεί… όσοι εναντιώνονταν στο κεντρικό αφήγημα εμβολιάσου, εμβολιάσου, εμβολιάσου είχαν χλευαστεί…
Όμως η αλήθεια αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται…

Ένα ακόμη φιάσκο - Ισραηλινοί επιστήμονες: Ναι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν παρενέργειες
Το να επιβεβαιώνεσαι για την τραγωδία των εμβολίων,δυστυχώς είναι ηπιο σκληρή επιβεβαίωση… σε γεμίζει θλίψη αλλά και οργή που δεν εισακούστηκες…
Καλλιόπη Σουφλή
Μετά από καιρό αποκαλύπτεται πως οι φαρμακευτικές εταιρίες τύπου Pfizer εξαπάτησαν τις κοινωνίες…

Όταν κάποιοι… μιλούσαν για παρενέργειες των εμβολίων είχαν στοχοποιηθεί… όσοι εναντιώνονταν στο κεντρικό αφήγημα εμβολιάσου, εμβολιάσου, εμβολιάσου είχαν χλευαστεί…
Όμως η αλήθεια αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται…


Πλέον όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες και το Ισραήλ που υποστήριξε ένθερμα την εμβολιαστική προσπάθεια αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν παρενέργειες…


Μετά από καιρό αποκαλύπτεται πως οι φαρμακευτικές εταιρίες τύπου Pfizer εξαπάτησαν τις κοινωνίες…
Το εμβολιάσου, εμβολιάσου, εμβολιάσου είναι μια ανοησία… είναι μια απάτη αφού και να εμβολιαστείς και μπορείς να μεταδόσεις και να νοσήσεις αρκετές φορές…. αλλά και να καταλήξεις στην τελευταία κατοικία…

Ισραηλινοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι ορισμένες παρενέργειες που εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 προκλήθηκαν από το εμβόλιο της Pfizer.


Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, ανέθεσε σε ερευνητές να αναλύσουν αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών που υπέστησαν Ισραηλινοί.

Οι ισραηλινοί ερευνητές παρουσίασαν ευρήματα από το νέο σύστημα επιτήρησης ανεπιθύμητων παρενεργειών σε μια εσωτερική συνάντηση τον Ιούνιο του 2022, όπως αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ.

Οι ερευνητές ανέφεραν όταν τα ανεπιθύμητα συμβάντα επανεμφανίζονται ή επιδεινώνονται μετά από πρόσθετες δόσεις εμβολίου και με βάση την έρευνας τους αποδεικνύεται ότι σχετίζονται με το εμβόλιο της Pfizer.

Περίπου δύο μήνες μετά τη συνάντηση, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δημοσίευσε έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων.

«Η έκθεση παρουσιάζει όλα τα κρούσματα που αναφέρθηκαν σε σύντομο διάστημα από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και δεν υποδηλώνει απαραίτητα αιτιώδη σχέση μεταξύ της λήψης του εμβολίου και του αναφερόμενου φαινομένου», ανέφερε το υπουργείο Υγείας στην έκθεση.

Ο Dr Robert Malone, ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA (mRNA) πάνω στην οποία κατασκευάστηκε το εμβόλιο της Pfizer, είπε στους The Epoch Times ότι η επαναπρόκληση είναι μια «τυποποιημένη πρακτική φαρμακευτικής κλινικής δοκιμής» που μπορεί να παρέχει οριστική απόδειξη της αιτιότητας.

«Οι αναφορές στην ισραηλινή μελέτη δεν αποδεικνύουν αιτιότητα», σύμφωνα με τον Malone.
Η ανάλυση, ωστόσο, «υποδεικνύει και υποστηρίζει έντονα την αιτιότητα», ανέφερε.

Ο Dr Harvey Risch, ομότιμος καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale, είπε στους Epoch Times μέσω email ότι οι ερευνητές «έχουν ουσιαστικά δίκιο» στα συμπεράσματά τους ότι τα εμβόλια προκάλεσαν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ερευνητές σε άλλες χώρες έχουν πει στο παρελθόν ότι υπάρχουν αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ ορισμένων εμβολίων και ορισμένων παρενεργειών.

«Τα τρέχοντα στοιχεία υποστηρίζουν μια αιτιολογική συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού με mRNA για τον COVID-19 και της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας», δήλωσε ερευνητής υγείας στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Το εμβόλιο COVID-19 της Moderna χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία mRNA.
Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα είναι δύο μορφές καρδιακής φλεγμονής που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο.

Οι περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 τείνουν να είναι ήπιες και τυπικά διαρκούν μόνο λίγες ημέρες, σύμφωνα με τα αμερικανικά CDC.

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι ζητήματα υγείας που έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούνται από ένα εμβόλιο, ενώ μια ανεπιθύμητη παρενέργεια είναι μια ιατρική κατάσταση που μπορεί να σχετίζεται ή να μην σχετίζεται με το εμβόλιο.

Το Γραφείο Ασφάλειας Εμβολιασμών του CDC αρνήθηκε να σχολιάσει τα ευρήματα του Ισραήλ.
«Τα CDC συνεχίζουν να παρακολουθούν την ασφάλεια των εμβολίων κατά του COVID-19».

 

Τα δεδομένα της έρευνας στο Ισραήλ για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων

Το Ισραήλ χορήγησε κυρίως το εμβόλιο της Pfizer και επέτρεψε στα στελέχη της Pfizer να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα εθνικά δεδομένα υγείας.
Το σύστημα επιτήρησης του Ισραήλ ανανεώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.

Τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν τον Ιούνιο 2022 συλλέχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο 2022.

Το σύστημα επιτήρησης έλαβε συνολικά 8.000 αναφορές, εκ των οποίων οι 1.741 αφαιρέθηκαν επειδή παρείχαν ελλιπείς ή διπλές πληροφορίες.

Από τις 6.259 αναφορές που παρουσιάστηκαν, οι 599 αφορούσαν παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, 299 αναφορές για νέους ηλικίας 12 έως 17 ετών και 5.411 αναφορές για ενήλικες 18 ετών και άνω. Εντοπίστηκαν συνολικά 29 κατηγορίες ανεπιθύμητων παρενεργειών, 22 από αυτές ήταν εκτός ερωτηματολογίου.

Ωστόσο, αναλύθηκαν μόνο δεδομένα για τις πέντε πρώτες κατηγορίες με τις περισσότερες αναφορές: νευρολογικές (395 αναφορές), γενικές παρενέργειες (295), διαταραχές εμμήνου ρύσεως (282), μυοσκελετικές διαταραχές (279) και το πεπτικό, τα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα (192).

Πολλές από τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες διαπιστώθηκε ότι είναι μακροχρόνιες, κάτι που οι ερευνητές είπαν ότι ήταν εκπληκτικό εύρημα, καθώς το φυλλάδιο των εμβολίων υποστηρίζει το αντίθετο.

Επίσης η Pfizer δήλωσε ότι δεν γνώριζε μακροχρόνια συμπτώματα.

Οι ερευνητές είπαν επίσης ότι εντόπισαν νέες ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν αναφέρονται στο φυλλάδιο, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη.

 

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου

 

Η Shir-Raz, δημοσιογράφος που δημοσίευσε την ιστορία για την εσωτερική συνάντηση, είπε ότι η καθυστέρηση στην αναφορά των αποτελεσμάτων οφειλόταν στο γεγονός ότι στα τέλη Ιουνίου 2022 η Pfizer είχε ζητήσει να πάρει έγκριση για εμβολιασμό για πολύ μικρά παιδιά.

«Έχουμε το πρωτόκολλο αυτής της συνάντησης, επομένως γνωρίζουμε ότι διευκρινίζει ποια έγγραφα τους παρουσιάστηκαν όταν πήραν την απόφασή τους και δεν υπήρχε καμία αναφορά αυτής της μελέτης στο πρωτόκολλο», είπε ο Shir-Raz στους The Epoch Times, έκρυψαν ακόμη και από τους δικούς τους ειδικούς το πρόβλημα».

Η Shir-Raz, η οποία απολύθηκε από τη δουλειά της το 2021 επειδή έγραψε άρθρα επικριτικά για τον χειρισμό του lockdown και των στατιστικών θανάτων από τον COVID-19 από το Υπουργείο Υγείας, είπε ότι στόχος της είναι «να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

«Τους τελευταίους δύο μήνες, έχω αφοσιωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτήν την ιστορία μόνο…
Δεν είναι απλώς ένα άλλο θέμα για μένα, δεν είναι ένα άλλο άρθρο», είπε η Shir-Raz.
«Για μένα, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.
Επειδή δεν είναι μόνο τοπικό θέμα… Έχει διεθνείς επιπτώσεις».

 

Πηγή

Προβολές : 353


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα