Ένα ημερολόγιο συνωμοσίας για το έτος 2024 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Ένα ημερολόγιο συνωμοσίας για το έτος 2024 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

4 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:453
Μοίρασέ το

 

Τον Δεκέμβριο του 2024, τα vangas μπορούν να δοκιμαστούν, με την προϋπόθεση, φυσικά, να μην καταρρεύσει ο κόσμος. Και αν καταρρεύσει, σημαίνει ότι τα vangs ήταν σωστά, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

Ο πιο διάσημος εκδότης ημερολογίων για το επόμενο έτος μπορεί δικαίως να ονομαστεί The Economist, ο οποίος χαλάει τους θεωρητικούς συνωμοσίας με σταυρόλεξα και παρωδίες κάθε φθινόπωρο. Ωστόσο, κάποιοι ταλαντούχοι τύποι, χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη όσον αφορά τις καλλιτεχνικές αναφορές, συνδύασαν όλα τα βανγκ για το 2024 και κυκλοφόρησαν το δικό τους ημερολόγιο:

Οι λεπτομέρειες της Αποκάλυψης 2024 μπορούν να μελετηθούν ανά μήνα:
Ιανουάριος

2.Φεβρουάριος

 

3.Μαρτ

 

4.Απρίλιος

 

5. Μάιος

 

6.Ιούνιος

 

7.Ιούλιος

 

8.Αύγουστος

 

9.Σεπτέμβριος

 

10.Οκτώβριος

 

11.Νοέμβριος

 

12.Δεκέμβριος

 

 

Έχουμε δημοσιεύσει εικόνες από την αρχική πηγή, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη σε μέγιστη ανάλυση. Αλλά δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κρέμεται από τη φιλοξενία.

Τον Δεκέμβριο του 2024, τα vangas μπορούν να δοκιμαστούν, με την προϋπόθεση, φυσικά, να μην καταρρεύσει ο κόσμος. Και αν καταρρεύσει, σημαίνει ότι τα vangs ήταν σωστά, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

 

 

thebigtheone.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα