Ένα θα σου πω...  Μαλλάκα, ε Μαλλάκα, που θέλεις να λέγεσαι και «Έλλην Ορθόδοξος», αφού δεν ξέρεις καν την διαφορά με αυτήν του (εβραιο)Χριστιανισμού!

Ένα θα σου πω... Μαλλάκα, ε Μαλλάκα, που θέλεις να λέγεσαι και «Έλλην Ορθόδοξος», αφού δεν ξέρεις καν την διαφορά με αυτήν του (εβραιο)Χριστιανισμού!

27 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,407
Μοίρασέ το

 

 

Έτσι, το σατανιστικό «13ο γένος» των Χαζάρων, πιστών του Όφεως και του Βαάλ (Ταύρου) εκ της Βαβυλωνίας προερχόμενο, αναμίχθηκε μέσω της θρησκείας των «Εβραίων», και αναπτύχθηκε στους κόλπους των ίδιων των «αδελφών» του, την 1η Μαΐου του 1776 –εξ ου και η λεγόμενη «εργατική Πρωτομαγιά», που εορτάζεται προς τιμήν της ίδρυσής της.

Την εποχή ακριβώς, όταν ο Johann Adam Weishaupt ίδρυσε τους Illuminati στο Ελεκτοράτο της Μπαβαρίας, και μέσα από το ίδιο σώμα του οίκου των βασιλέων ως ξενιστής, ξεπήδησε ως παράσιτο και δημιούργησε την «νέα τάξη πραγμάτων», στην Γερμανία, με την χρηματική βοήθεια ενός ανθρώπου που ονομαζόταν Μπάουερ, ο οποίος θα γεννούσε την δυναστεία των πέντε υιών του, των Ρόθτσάιλντ, με σήμα την σατανική 5άλφα ή το τραπεζικό σύστημα των 5 ηπείρων, που ελέγχει την οικονομία των εθνών.

Ας κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα, γιατί αγνοούμε πολλά… ακόμα και στην Ορθόδοξη Πίστη μας…
ΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ.
Είναι η φύτρα τους τέτοια… είναι το αίμα της ΛΑΖΑΡΕΙΑΣ ΛΕΠΡΑΣ που κυλλά στα γονίδιά τους.
Ας μάθουμε επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ… για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε γι αυτή…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 Νίκος Πρασσάς | Διαβάστε το εδώ


– Ένα θα σου πω

– …

– Πενήντα χρόνια ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείου, μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗΣ, και ΔΗΜΙΟκρατίας, δεν ξέρουμε πλέον ποια είναι τα νέα μας αφεντικά, εκ των λεγόμενων «επενδυτών» ξένων συμφερόντων και κεφαλαίων κατεδάφισης της «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.».

– Παλιά, γνωρίζαμε πώς ήταν οι Βαυαροί, μετά των αδελφών Άγγλων, αφού οι Βασιλικοί Οίκοι της λεγόμενης «παλαιάς τάξης πραγμάτων» είχαν την καταγωγή τους από τους Saxons, ενός εκ των 12 γενών των τέκνων της Isis και του Ra ή γνωστούς και ως IsraELITes, ή ελληνιστί Ισραηλίτες, που ανήκουν στο επιούσιου γένος των ευγονιστών της ΕΛΙΤ, γνωστών και ως «Illuminati».

– Πώς συνέβη αυτό;

– Όταν πραξικοπηματικά το 1649, ο Όλιβερ Κρόμγουελ λαμβάνει υποστήριξη από το βρετανικό κοινοβούλιο, για την εκτέλεση του βασιλιά Καρόλου Α΄ με την κατηγορία της προδοσίας. Στο όνομα του οποίου μέχρι σήμερα ορκίζονται στο βρετανικό κοινοβούλιο όλοι οι βουλευτές, κι όχι στο όνομα της Ελισάβετ, αφού ο οίκος του Windsor, αποτελεί μετονομασία του Βαυαρικού Οίκου της δήθεν αγγλικής δυναστείας.

Έπειτα, ο Κρόμγουελ επιτρέπει στους Εβραίους να εισέλθουν ξανά στην Αγγλία, αλλά δεν αντιστρέφει το Διάταγμα της Απέλασης που εκδόθηκε από τον Βασιλιά Εδουάρδο Α΄ το 1290, αφού δεν επιτρέπεται, ο οποίος είχε διώξει όλους τους Εβραίους για πάντα από την Αγγλία με την πρόνοια, ότι «όποιος παρέμενε μετά την 1η Νοεμβρίου 1290», θα έπρεπε να εκτελεστεί.

Γι’ αυτό και πρόκειται να κλείσουν πολλοί ανοικτοί λογαριασμοί, όταν πέσει το παρακράτος της Νέας Τάξης.

– …

– Το 740 μ.Χ. σε μια περιοχή ευρισκόμενη μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας, γνωστή ως «Khazaria», μια γη που σήμερα καταλαμβάνεται κυρίως από την Γεωργία, αλλά φτάνει επίσης μέχρι την Ρωσία, την Πολωνία, την Λιθουανία, την Ουγγαρία και την Ρουμανία, όπου γεννήθηκε η «σύγχρονη εβραϊκή φυλή».

Μια σημερινή «εβραϊκή» φυλή που παρεμπιπτόντως δεν είναι Εβραϊκή!

– Μα, πώς μπορεί να είναι δυνατό;

 

– Λοιπόν, εκείνη την εποχή, ο λαός των Χαζάρων ήταν ευάλωτος. Η Χαζαρία είχε μουσουλμάνους στη μια πλευρά των ορίων τους και χριστιανούς στην άλλη πλευρά. Και έτσι φοβόταν συνεχώς την επίθεση από κάθε πλευρά. Επιπλέον, ο λαός των Χαζάρων δεν είχε καμία θρησκευτική πίστη, αλλά αντίθετα ασκούσε ειδωλολατρία, γεγονός που τους έκανε ώριμους για εισβολή από έναν λαό που τυχόν ήθελε να τους προσηλυτίσει σε μια καθιερωμένη πίστη.

– …

Ο βασιλιάς των Χαζάρων Μπουλάν (ω, τί σύμπτωση με τον Μπουρ..λά της Pfizer), αποφάσισε για να προστατευτεί από μια τέτοια επίθεση, και σκέφτηκε, ότι ο λαός των Χαζάρων θα έπρεπε να προσηλυτιστεί σε μία από αυτές τις θρησκείες.

Εάν προσηλυτίζονταν στην μουσουλμανική πίστη, θα κινδύνευαν να επιτεθούν από τους χριστιανούς, ενώ εάν μεταστρέφονταν στην χριστιανική πίστη, θα κινδύνευαν να επιτεθούν από τους μουσουλμάνους.

Είχε την φαεινή ιδέα τότε, να μιμηθεί μια άλλη φυλή περιηγητών, που γνώριζε ότι μπορούσε να αντιμετωπίσει τόσο τους Μουσουλμάνους όσο και τους Χριστιανούς εκατέρωθεν του κράτους του, γνωστή κυρίως σε θέματα εμπορίου. Μία φυλή που επίσης αντιμετώπισε τους ίδιους τους Χαζάρους με τον ίδιο τρόπο με τους άλλους λαούς. Αυτή η φυλή ήταν οι Εβραίοι.

– …

– Ο βασιλιάς Μπουλάν αποφάσισε, εάν έδινε εντολή στους ανθρώπους του να προσηλυτιστούν στον Ιουδαϊσμό, θα μπορούσε να κρατήσει την ισορροπία αυτή μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Χριστιανών, καθώς εκείνοι ήταν και οι δύο ήδη πρόθυμοι να συναλλάσσονται με τους Εβραίους.

Έτσι, θα ζούσε για να δει τη χώρα του δίχως κατοχή, και τον λαό του να προσηλυτίζεται στον Ιουδαϊσμό με ενθουσιασμό, για να υιοθετήσει τις αρχές του ιερότερου εβραϊκού βιβλίου, του Ταλμούδ.

– …

– Έτσι, το σατανιστικό «13ο γένος» των Χαζάρων, πιστών του Όφεως και του Βαάλ (Ταύρου) εκ της Βαβυλωνίας προερχόμενο, αναμίχθηκε μέσω της θρησκείας των «Εβραίων», και αναπτύχθηκε στους κόλπους των ίδιων των «αδελφών» του, την 1η Μαΐου του 1776 –εξ ου και η λεγόμενη «εργατική Πρωτομαγιά», που εορτάζεται προς τιμήν της ίδρυσής της.

Την εποχή ακριβώς, όταν ο Johann Adam Weishaupt ίδρυσε τους Illuminati στο Ελεκτοράτο της Μπαβαρίας, και μέσα από το ίδιο σώμα του οίκου των βασιλέων ως ξενιστής, ξεπήδησε ως παράσιτο και δημιούργησε την «νέα τάξη πραγμάτων», στην Γερμανία, με την χρηματική βοήθεια ενός ανθρώπου που ονομαζόταν Μπάουερ, ο οποίος θα γεννούσε την δυναστεία των πέντε υιών του, των Ρόθτσάιλντ, με σήμα την σατανική 5άλφα ή το τραπεζικό σύστημα των 5 ηπείρων, που ελέγχει την οικονομία των εθνών.

– …

– Η οποία πλέον στον σύγχρονο οικονομικό και κοινοβουλευτικό κόσμο, ή του δυτικού τύπου διοίκησης, αντιπροσωπεύει το 90% όλων των Εβραίων στον πλανήτη.

Αυτοαποκαλούνται Εβραίοι ΑσκεΝΑΖΙ, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν Εβραίοι, αλλά απλώς μια ασιατική φυλή ανθρώπων που προσηλυτίστηκαν στην εβραϊκή θρησκεία, ενώ συνεχίζει να το κάνει, να μιλά την χαζαρική γλώσσα των Yiddish, εντελώς διαφορετική από τη γλώσσα των Εβραίων, Hebrew.

 

– Yiddish, δεν είπαν ότι μιλούσε και ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μία από τις υποκλοπές που είδαν την δημοσιότητα;

– Φυσικά, αφού όλοι οι πολιτικοί απόγονοι του ενός Πόλου, που διοικεί πλέον τον Κόσμο με τα παιδιά του που μεταφύτευσε σε όλες τις χώρες του κόσμου μέσω της «μετανάστευσης», για να τον οδηγεί στον Σατανά μέσω του Αντιχρίστου.

Εκεί, λοιπόν ανήκουμε, αφού το χρέος από τα δήθεν δανεικά που μας έδωσαν για να ξεχρεώσουμε το πλαστό «επαχθές και απεχθές χρέος», στο οποίο μας έβαλαν και το υπέγραψαν οι πολιτικοί απατεώνες μας προθύμως εν αγνοία μας, δεν ξεχρεώνεται ποτέ των ποτών.

 

 

– Πώς μπερδεύεται ο Αντίχριστος σε όλα αυτά;

 

– Διάβασε και κανένα βιβλίο, μήπως και ξυπνήσεις από την λήθη με την οποία σε κοιμίζουν απ’ όλα τα βοθροκάναλα, και με τις ανακοινώσεις των δήθεν αριστερών εναντίον των δεξιών…

Αφού κι αυτοί ακόμη οι ΑΝ(ιστ)Ο(ρ)ΗΤΟΙ δεν έχουν μάθει πώς ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο, αλλά μαλώνουν για τον αποθανόντα Βασιλιά της Ελλάδος, εάν θα πρέπει να ταφεί ή να μην ταφεί δημοσία δαπάνη, λες και ζούμε σε μία ταξική κοινωνία.

Αφού, όταν μόνον μας ομιλούν για αταξική, εννοούν ότι αυτό ισχύει μόνον για το πόπολο, που μαλώνει ανοήτως, για το ποιος είναι καλύτερος εκ των δύο ομοίων, που ψηφίζει!

– …

– Όπως λοιπόν αναφέρεται σε ένα βιβλίο εκ των εκδόσεων του Καίμπριτζ, The Devil and Demonism in Early Modern England, (ed. 2006), «Η μελέτη του Διαβόλου στην πρώιμη σύγχρονη αγγλική κουλτούρα ξεκινά με τη Μεταρρύθμιση, ή, ακριβέστερα, με την κατανόηση του σατανισμού που προέκυψε από τις προτεσταντικές προσπάθειες να κατανοήσουν την διαφθορά του παραδοσιακού καθολικισμού.

Καθώς η βούληση για μεταρρυθμίσεις στην Αγγλία επιταχύνθηκε, οι προτεστάντες πολεμιστές στόχευσαν, όχι μόνο συγκεκριμένες καταχρήσεις κληρικών, αλλά και τη ρωμαϊκή πίστη στο σύνολό της».

Συνεχίζει δε παρακάτω, ότι «Υιοθέτησαν μια μακροχρόνια αιρετική σχέση του Πάπα με τον Αντίχριστο και ότι πίσω από τον Αντίχριστο βρισκόταν ο Διάβολος, το χέρι καθοδήγησης της αποκαλυπτικής ανατροπής».

Περιγράφοντας στην συνέχεια, πώς ο Σατανάς απέκτησε τόσο βαθιά επιρροή σε γενιές φαινομενικά ευσεβών ανδρών και γυναικών, ώστε οι Προτεστάντες άρθρωσαν μια δαιμονική δράση που έβαλε τη δύναμη του Διαβόλου σταθερά στην ανθρώπινη συνείδηση και στην χειραγώγηση των ενστίκτων του ανθρώπου, «τόσο θεϊκά όσο και ασεβή».

 

– Απίστευτο!

 

Μα, αυτό δεν σου κάνουν σήμερα και στην Ελλάδα;

Άκου, και το παρακάτω: «Στην πραγματικότητα, ο καθολικισμός μπορεί να είναι μια παρωδία, μια αντίφαση όλων όσων είναι ιερά για την αληθινή πίστη.

Αλλά αυτό κρυβόταν πίσω από μια ευσεβή λάμψη που είχε κουκουλώσει εκατομμύρια ανθρώπων στην αιώνια καταστροφή τους.

Ούτε τα θύματά του ήταν αφελή ή αδαή –πολλοί λόγιοι και ζηλωτές χριστιανοί συνέχισαν να πιστεύουν στην αλήθεια της ρωμαϊκής εκκλησίας.

Έπειτα, έπεσε στους μεταρρυθμιστές να εξηγήσουν γιατί ο καθολικισμός ήταν τόσο πειστικά ψεύτικο, και με τον τρόπο αυτό να αποκαλύψει την αντίθεσή του με τον Χριστιανισμό.

Παραδόξως, αυτή ακριβώς η διαδικασία ανάγκασε τους Προτεστάντες να ασχοληθούν με την πνευματική και συναισθηματική εμπειρία που συνέδεε τους ανθρώπους με τον Καθολικισμό, και να βρουν μια κατάλληλη θέση για τον Διάβολο μέσα σε αυτόν».

 

– …

 

– Και όλα αυτά από τον Μεσαίωνα, αφού συναγωνίζονταν ο ένας με τον άλλον δια του χρήματος της Αποικιοκρατίας, να γίνει το «επιούσιον γένος» επικυρίαρχο, που εξαγόρασε τα πάντα και τους πάντες στην εποχή που ζούμε!

Και, όταν σου λέω πώς, η εκκλησία φόρεσε την μάσκα του σατανά λόγω κοροδοϊού, μερικοί ανοήτως ηλίθιοι με υβρίζουν, και εξακολουθούν να δέχονται τους «ιεράρχες» του σατανά ως αντιπροσώπους του Αληθινού Θεού, και πάνε και τους ακούν.

Τώρα, σου τα λέει ο Χαράρι και ο Σβαμπ με τεχνολογικότερο τρόπο ότι, «παύεις να είσαι άνθρωπος», και, εγώ, σου τα αναφέρω καθημερινά, και με λες «τρελό» ή «συνωμοσιολόγο»!

Ενώ, θα έπρεπε να λες τρελούς και αγράμματους όλους αυτούς τους μορφωμένους αμόρφωτους ή άσχετους, που ψηφίζεις, και οι οποίοι πάλι σου τα αναφέρουν, δίχως καν να καταλαβαίνεις, τί σου λένε!

Αφού βλέπεις μόνον την φάκα του επιδόματος, κι όχι εκεί που σε οδηγούν στο απολύτως Μηδέν του μη ανθρώπινου.

– …

– Μαλλάκα, ε Μαλλάκα, που θέλεις να λέγεσαι και «Έλλην Ορθόδοξος», αφού δεν ξέρεις καν την διαφορά με αυτήν του (εβραιο)Χριστιανισμού!

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/9b1

Προβολές : 2,407


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα