Ένα μυστικό έγγραφο ανοίγει τα μάτια των Γερμανών

Ένα μυστικό έγγραφο ανοίγει τα μάτια των Γερμανών

15 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:638
Μοίρασέ το

 

 

Θόρστεν Σούλτε: Ο Καγκελάριος καθορίζεται από άλλους;

Η Γερμανία οδηγείται στον τοίχο. Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί με βλακεία και άγνοια. Οι υπεύθυνοι πρέπει να κατονομάζονται με σαφήνεια και να λογοδοτούν. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί άγνοια.

 

Μπορεί η Γερμανία, το προτεκτοράτο των ΗΠΑ,  να σβήσει από τον χάρτη και ο τελευταίος γερμανοναζιστής να αφανιστεί;

Θα είναι σωτήριο για την ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ίσως τα στοιχεία που ακολουθούν να ανοίξουν τα μάτια πολλών αφελών, ευκολόπιστων Γερμανών.

Έχουμε ένα διαβαθμισμένο έγγραφο από την RAND Corporation, η οποία είναι μια δεξαμενή σκέψης των ΗΠΑ, ουσιαστικά η ανεπίσημη δεξαμενή σκέψης του Πενταγώνου, του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Και θα μπούμε επίσης σε δημόσια διαθέσιμα μνημόνια από αυτήν την οργάνωση, τα οποία πιστεύω ότι είναι ντροπή και πρέπει να ανοίξουν τα μάτια κάθε Γερμανού.

Περισσότερα για αυτό σύντομα.

Σήμερα δείχνουμε ένα χαρτί που μας έχει διαρρεύσει και με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε κάτι που δεν ήταν δημοσίως διαθέσιμο στο παρελθόν.

Στο podcast της 23ης Αυγούστου για τη δολοφονία του αφεντικού της Deutsche Bank, Alfred Herrhausen, στις 30 Νοεμβρίου 1989, λίγο μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, ανέφερα ήδη τον αξιότιμο δημοσιογράφο και συγγραφέα Ferdinand Kroh.

Στο βιβλίο του WENDEMANÖVER, έγραψε ότι στα τέλη του 1989 -λίγο μετά τη δολοφονία του Alfred Herrhausen- το τότε αφεντικό της CIA William Webster είχε ανακοινώσει στο “Council for World Affairs” σε ένα συνέδριο των πιο σημαντικών παγκόσμιων παικτών στο Λος Άντζελες.

Μεταξύ άλλων, ότι   “η τότε υπάρχουσα ακόμη Σοβιετική Ένωση δεν είναι πλέον ο στρατηγικός εχθρός των ΗΠΑ, αλλά οι προηγούμενοι σύμμαχοι και οι σημερινοί οικονομικοί ανταγωνιστές, κυρίως η Γερμανία και η Ιαπωνία.
Ferdinand Kroh, Wendemanöver, Carl Hanser Verlag Μόναχο Βιέννη, 2005, σελίδα 247 “

Η ομιλία του τότε αρχηγού της CIA έχει πλέον αποχαρακτηριστεί, δηλαδή έχει γίνει προσβάσιμη στο κοινό.

Τότε, στα τέλη του 1989, αυτός ο αρχηγός της CIA είπε πολύ ξεκάθαρα :

«ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ».

https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP99-01448R000401640021-1.pdf

Η ομιλία είναι διαθέσιμη σε όλους στη σελίδα που συνδέεται με το σενάριο του podcast.

Γιατί εδώ αφήνουμε τα γεγονότα να μιλήσουν και όχι fake news όπως στο ARD και στο ZDF .

Αυτό λέγεται πολύ ξεκάθαρα εδώ.

Και τώρα στο διαβαθμισμένο χαρτί της RAND Corporation με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2022 που διέρρευσε σε εμάς.

Δημοσιεύουμε το εξώφυλλο και το βασικό περιεχόμενο αυτής της μελέτης.

Η διάταξη, η επιλογή των λέξεων και το περιεχόμενο μιλούν για την αυθεντικότητα του εγγράφου!

Ας μεταφράσουμε το ουσιαστικό περιεχόμενο:

“Το τρέχον γερμανικό οικονομικό μοντέλο βασίζεται σε δύο πυλώνες. Αυτοί είναι η απεριόριστη πρόσβαση σε φθηνούς ρωσικούς ενεργειακούς πόρους και η φθηνή γαλλική ηλεκτρική ενέργεια, χάρη στη λειτουργία των πυρηνικών σταθμών.

Η σημασία του πρώτου παράγοντα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η στάση στις ρωσικές παραδόσεις μπορεί σίγουρα να προκαλέσει μια συστημική κρίση που θα ήταν καταστροφική για τη γερμανική οικονομία – και έμμεσα για ολόκληρη την
Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ποιος θα διαφωνούσε; Η ανάλυση είναι εύστοχη. Συνεχίζει:

“Λόγω των περιορισμών του συνασπισμού, η γερμανική ηγεσία δεν έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης στη χώρα. Χάρη στις ακριβείς ενέργειές μας, κατέστη δυνατό να αποτραπεί η θέση σε λειτουργία του αγωγού Nord Stream 2, παρά την αντίσταση των λομπίστες από το χάλυβα και χημικές βιομηχανίες.

Ο μόνος βιώσιμος τρόπος για να διασφαλιστεί η απόρριψη των ρωσικών ενεργειακών προμηθειών από τη Γερμανία είναι η εμπλοκή και των δύο πλευρών στη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία.

Οι περαιτέρω ενέργειές μας σε αυτή τη χώρα θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε στρατιωτική απάντηση από τη Ρωσία.

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν θα μπορέσουν να αγνοήσουν τη μαζική πίεση που ασκεί ο ουκρανικός στρατός στις μη αναγνωρισμένες δημοκρατίες του Ντονμπάς».

Σύντομη σημείωση: Ακόμη και οι υποτελείς των ΗΠΑ στη Γερμανία που ονομάζονται Atlantikbrücke eV αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ έκαναν τα πάντα το 2017 και το 2019 για να αποτρέψουν τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2 στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας.

Και συνεχίζουμε με αποσπάσματα από την εφημερίδα:

“Η υπόθεση ότι η Γερμανία πέφτει σε αυτήν την παγίδα είναι ο ηγετικός ρόλος των πράσινων κομμάτων και της ιδεολογίας στην Ευρώπη.

Οι Γερμανοί Πράσινοι είναι ένα έντονα δογματικό, αν όχι υπερβολικά ζηλωτό, κίνημα, που τους κάνει πολύ εύκολο να τους κάνουμε να υιοθετήσουν επιχειρήματα οικονομικής αγνόησης.

Από αυτή την άποψη, οι Γερμανοί Πράσινοι ξεπερνούν ελαφρώς τους ομολόγους τους στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι προσωπικές ιδιότητες και η έλλειψη επαγγελματισμού
των ηγετών τους –κυρίως η Annalena Baerbock και ο Robert Habeck– υποδηλώνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να διορθώσουν τα δικά τους λάθη για να παραδεχτούν εγκαίρως.”

Αυτό μου θυμίζει τη δήλωση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt για τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος: « Αλλά ο Σόρος έχει επίσης μια ελπίδα: τους Πράσινους».

Βιβλίο Stranger Determined, υποσημείωση 8: Ο κόσμος , Τζορτζ Σόρος: «Οι άνθρωποι της Ευρώπης πρέπει να ξυπνήσουν πριν είναι πολύ αργά»

Ας συνεχίσουμε να παραθέτουμε από το έγγραφο της RAND Corporation:

“Οι σωρευτικές απώλειες της γερμανικής οικονομίας μπορούν να εκτιμηθούν μόνο κατά προσέγγιση.

Ακόμα κι αν ο περιορισμός στις ρωσικές προμήθειες περιοριστεί στο 2022, οι συνέπειες θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια και οι συνολικές ζημίες θα μπορούσαν να φτάσουν τα 200-300 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό δεν θα επιφέρει μόνο ένα καταστροφικό πλήγμα στη γερμανική οικονομία, αλλά ολόκληρη η οικονομία της ΕΕ θα καταρρεύσει αναπόφευκτα.

Εδώ δεν μιλάμε για μείωση της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά για παρατεταμένη ύφεση και μείωση του ΑΕΠ μόνο στην υλική παραγωγή κατά 3-4% ετησίως για τα επόμενα 5-6 χρόνια. Μια τέτοια πτώση θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε πανικό στις χρηματοπιστωτικές αγορές και ενδεχομένως θα προκαλέσει την κατάρρευσή τους.

Μια άλλη αναπόφευκτη συνέπεια μιας παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης θα είναι η απότομη πτώση   του βιοτικού επιπέδου και η αύξηση της ανεργίας (μέχρι 200.000 με 400.000 μόνο στη Γερμανία)».

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα του χαρτιού που μας δόθηκε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα γεγονότα, η ομιλία του τότε αφεντικού της CIA στα τέλη του 1989 είναι πολύ, πολύ αποκαλυπτική, η κοινή λογική κάνει τα υπόλοιπα.

Η τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη είναι αυτή τη στιγμή οκτώ φορές υψηλότερη από ό,τι στις ΗΠΑ. Η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας ήταν ήδη η
υψηλότερη στον κόσμο το 2020.

Η Ομοσπονδία Γερμανικών Βιομηχανιών προειδοποιεί :

– Ύπαρξη 35 τοις εκατό των εταιρειών που κινδυνεύουν από έκρηξη στις τιμές της ενέργειας

– Το 25 τοις εκατό των εταιρειών μεταφέρουν ήδη την παραγωγή τους στο εξωτερικό

Οι τιμές των παραγωγών αγαθών στη Γερμανία αυξάνονται περισσότερο από 37,2 τοις εκατό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανική χώρα. Οι ΗΠΑ ανέρχονται μόνο στο +15,5 τοις εκατό, η Ευρωχώρα συνολικά στο +18,7 τοις εκατό και η Κίνα μόνο στο +4,2 τοις εκατό.

Η Γερμανία καταστρέφει αυτή τη στιγμή την οικονομική της βάση, την οποία ολόκληρες γενιές προηγούμενων γενιών έχουν χτίσει επίπονα με ιδρώτα και δάκρυα.

Εμείς οι Γερμανοί θα κυβερνηθούμε ή θα καταστραφούμε; Αυτή η ερώτηση έρχεται στο μυαλό.

Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση γύρω από τον καγκελάριο Scholz, τον αντικαγκελάριο Habeck και τον υπουργό Εξωτερικών Baerbock ήταν αυτοκαθορισμένη και καθοδηγούμενη από τη λογική, δύσκολα θα μπορούσε να παραμείνει στην πορεία.

Αυτό το κυβερνητικό μάθημα κινδυνεύει με μπλακ άουτ, ελλείψεις ρεύματος, ελλείψεις φυσικού αερίου, ελλείψεις AdBlue για πετρελαιοκίνητα οχήματα και πολλά, πολλά άλλα.

Η Γερμανία οδηγείται στον τοίχο. Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί με βλακεία και άγνοια. Οι υπεύθυνοι πρέπει να κατονομάζονται με σαφήνεια και να λογοδοτούν. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί άγνοια.

Ο Thorsten Schulte είναι μια φωνή λογικής για τις επιχειρήσεις και την πολιτική στην Ευρώπη. Είναι συγγραφέας βιβλίων όπως « Απώλεια ελέγχου – Ποιος μας απειλεί και πώς προστατεύουμε τον εαυτό μας » (μπεστ σέλερ του Spiegel νούμερο 1, με πρόλογο του Willy Wimmer) και « Εξωτερικά αποφασισμένοι: 120 χρόνια ψέματος και εξαπάτησης »

πηγή 13-9-22

Thorsten Schulte: Bundeskanzler fremdbestimmt? Ein Geheimpapier öffnet den Deutschen die Augen
https://rtde.live/meinung/148665-ist-olaf-scholz-fremdbestimmt-geheimpapier/

 

Πηγή

Προβολές : 638


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα