Ένα Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα

Ένα Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα

18 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:287
Μοίρασέ το

 

Οι διαδοχικοί σιωνιστές Ισραηλινοί ηγέτες δεν θα τολμούσαν να διαπράξουν όλο αυτό το γενοκτονικό Ολοκαύτωμα χωρίς την αμερικανική άνευ όρων πολιτική, οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη.

 

Το Σιωνιστικό Ισραήλ διαπράττει ένα Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα υπό το βλέμμα και τη σιωπή του λεγόμενου ανθρωπιστικού κόσμου, ο οποίος κάποτε ούρλιαζε «Ολοκαύτωμα… όχι ξανά».

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια δεδομένα που έχουν ξεκαθαριστεί…
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ…
ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΛΩΜΑ” ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ 6.000.000 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ…
Να μιλήσουμε λοιπόν για ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ…
ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ: ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Με

Δρ Ηλίας Ακλέχ

 

Το Σιωνιστικό Ισραήλ διαπράττει ένα Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα υπό το βλέμμα και τη σιωπή του λεγόμενου ανθρωπιστικού κόσμου, ο οποίος κάποτε ούρλιαζε «Ολοκαύτωμα… όχι ξανά».

 

Το Ισραήλ πλημμυρίζει τη Γάζα σε μια θάλασσα παλαιστινιακού αίματος.

 

Τα ισραηλινά αεροπορικά βομβαρδιστικά ρίχνουν βόμβες που παρέχονται από την Αμερική στους Παλαιστίνιους της Γάζας.

Οι ισραηλινές κανονιοφόροι εντάχθηκαν στα ισραηλινά βομβαρδιστικά που βομβαρδίζουν τις ακτές της Γάζας.

 

Αυτό το Ολοκαύτωμα συνεχίζεται τα τελευταία 75 χρόνια με συνεχείς ισραηλινές σφαγές, η μία μετά την άλλη.

 

Σήμερα, Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, το Ισραήλ διέπραξε άλλη μια σφαγή, την πιο άσχημη σφαγή που έγινε ποτέ, τη μητέρα όλων των σφαγών, χρησιμοποιώντας πυρομαχικά που προμήθευαν οι ΗΠΑ, που ηχούσε και συμπεριφερόταν σαν την έξυπνη βόμβα JDAM (Joint Direct Attack Munition) με καθοδήγηση ακριβείας,

 

 

Το Ισραήλ βομβάρδισε και εξάλειψε το Χριστιανικό Βαπτιστικό Παιδικό Νοσοκομείο καίγοντας τουλάχιστον 500 βρέφη και παιδιά, κόβοντας τα κεφάλια τους, σχίζοντας τα μικρά σώματά τους και καίγοντάς τα πέρα ​​από κάθε αναγνώριση.

 

Αυτό είναι ένα καλά τεκμηριωμένο Ολοκαύτωμα από φωτογραφίες και βίντεο, σε αντίθεση με τα κραυγαλέα ψέματα του Νετανιάχου για αποκεφαλισμό και καύση ισραηλινών παιδιών σε αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα δεύτερο Ολοκαύτωμα, ψέματα που είχαν παπαγαλίσει ο Πρόεδρος Μπάιντεν, πολλοί Αμερικανοί πολιτικοί, ορισμένα μέλη του Συμβουλίου του ΟΗΕ , και άλλους ευρωπαίους ηγέτες χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες ή βίντεο.

 

Το κάψιμο των 500 παλαιστινίων βρεφών σε ένα χριστιανικό νοσοκομείο ΕΙΝΑΙ το πραγματικό Ολοκαύτωμα, η πιο άσχημη σφαγή που έγινε ποτέ σε μια μακρά σειρά ισραηλινών σφαγών, περίπου 200 άσχημες σφαγές, εναντίον Παλαιστινίων όπως οι Deir Yassin, Al-Tantura, Safsaf, Safad και Qana. να αναφέρω μερικά.

 

Αυτές οι σφαγές εκφράζουν τα σιωνιστικά γενοκτονικά χαρακτηριστικά. Το λυπηρό μέρος αυτής της σφαγής είναι ότι όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί περιγράφουν αυτόν τον βομβαρδισμό ως απλώς μια έκρηξη.

 

Χειρότερο από αυτό είναι η ανόητη παράλογη ισραηλινή κατηγορία της παλαιστινιακής φατρίας Ισλαμικής Τζιχάντ για στόχευση του νοσοκομείου, Παλαιστίνιους που στοχοποιούν Παλαιστίνιους, αυτοκτονούν!!! Πώς θα μπορούσε το Ισραήλ να ξέρει ποιος εκτόξευε ρουκέτες αν είχε χάσει όλο τον εξοπλισμό επιτήρησής του στα πρώτα λεπτά αυτού του πολέμου;

Οι διαδοχικοί σιωνιστές Ισραηλινοί ηγέτες δεν θα τολμούσαν να διαπράξουν αυτό το γενοκτονικό Ολοκαύτωμα χωρίς την αμερικανική άνευ όρων πολιτική, οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη.

 

Έχει αποκαλυφθεί γεγονός, ακόμη και στην περιστασιακή αναμονή, ότι οι διαδοχικές Αμερικανικές Διοικήσεις είναι ο πραγματικός δημιουργός, ο κύριος προμηθευτής όπλων και ο προστάτης του γενοκτονικού ισραηλινού σχεδίου, του σχεδίου της Νέας Μέσης Ανατολής για το οποίο καυχιόταν από την κυβέρνηση Μπους.

 

Η ενεργή κατεύθυνση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Εβραίος Antony Blinken για αυτά τα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου είναι μια σαφής ένδειξη αυτού του γεγονότος.

 

Οι ομιλίες του Μπάιντεν και η επερχόμενη επίσκεψη στους Σιωνιστές Ισραηλινούς ηγέτες σε μια άνευ προηγουμένου Προεδρική υποστήριξη των γενοκτονικών εγκλημάτων πολέμου τους επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.

 

Η άνευ όρων ατελείωτη αμερικανική πλημμύρα όλων των ειδών καταστροφικών, ακόμη και διεθνώς απαγορευμένων όπλων, βομβών 4 τόνων, βομβών λευκού φωσφόρου και διασποράς βόμβες βαθιάς γης, στο Ισραήλ για να διαπράξει άλλη μια Νάκμπα, αυτή τη φορά ένα πραγματικό Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα, μια άλλη εθνοκάθαρση, και μαζική μεταφορά πληθυσμού στην έρημο του Σινά, τονίζουν έντονα αυτό το γεγονός.

 

Η προεδρική απόφαση να στείλει δύο μεγάλες ομάδες αεροπλανοφόρων.

 

Ο Τζέραλντ Φορντ και ο Αϊζενχάουερ, στην ανατολική Μεσόγειο, με τη φήμη ότι ετοιμάζονταν να ακολουθήσουν μικρότερες ομάδες αερομεταφορέων, οι ομάδες Carl Vinson και Reagon, συμπεριλαμβανομένων των εντολών του Υπουργού Άμυνας Lloyd Austin την Κυριακή σε 2.000 στρατιώτες να προετοιμαστούν για ένα πιθανή «ιατρική και υλικοτεχνική υποστήριξη …δεν προορίζεται να υπηρετήσει σε μαχητικό ρόλο» στο Ισραήλ, και τα νέα σχετικά με την αποστολή της 26ης Μονάδας Πεζοναυτών στο αμφίβιο USS Bataan για να εκτελέσει ειδική επιχείρηση στις ακτές της Λωρίδας της Γάζας, όχι αναφέρω όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και στρατεύματα στον Κόλπο, σημαίνει ότι ο Μπάιντεν φαίνεται να παίζει με τις ζωές των αμερικανικών στρατευμάτων και με την υψηλή πιθανότητα να ξεκινήσει ένας καταστροφικός Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος που θα καταστρέψει ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένων όλων των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στο τον Κόλπο.

Οι Ισραηλινοί δεν είναι έτοιμοι, ανίκανοι και φοβούνται να διεξαγάγουν τη χερσαία επιχείρηση που απείλησαν τόσες φορές, αλλά συνέχισαν να αναβάλλουν με τη δικαιολογία της κακοκαιρίας όταν τα «αδιάβροχα» μαχητικά αεροπλάνα τους συνέχιζαν να βομβαρδίζουν τη Γάζα.

 

Αυτή η τεράστια, αναπτυγμένη αμερικανική στρατιωτική δύναμη, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε αναπτυγμένη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στάλθηκε εναντίον της υψηλότερης πυκνοκατοικημένης μικρής περιοχής των 370 τετραγωνικών χιλιομέτρων, καταδεικνύοντας την άνευ όρων ατέρμονη αμερικανική πλημμύρα όλων των ειδών όπλων μαζικής καταστροφής στο Ισραήλ για να διαπράξει μια άλλη Nakba, μια άλλη εθνοκάθαρση και μαζική μεταφορά πληθυσμού στην έρημο του Σινά, ένα πραγματικό παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα.

Η ισραηλινή σφαγή στο Παιδικό Νοσοκομείο Christian Baptist προκάλεσε εκατοντάδες αυθόρμητες λαϊκές φιλοπαλαιστινιακές, αντι-ισραηλινές και αντιαμερικανικές μαζικές διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο χωρίς καμία εξαίρεση.

 

Διαδηλώσεις έγιναν μπροστά στις πρεσβείες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Αμερικής, ακόμη και μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Οι ισραηλινές πρεσβείες στην Αίγυπτο και την Ιορδανία δέχθηκαν επίθεση και πυρπολήθηκαν στην Ιορδανία. Αυτές οι οργισμένες διαδηλώσεις συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και αργά το βράδυ.

 

Θα σκεφτόσαστε ότι μετά τη σφαγή του παιδικού νοσοκομείου, την παγκοσμίως δημοφιλή διαδήλωση αποδοκιμασίας, ακόμη και μετά τη μέτρια κριτική ορισμένων δυτικών αξιωματούχων, το Ισραήλ μπορεί να ελαφρύνει λίγο τους βομβαρδισμούς του, αλλά οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές συνεχίστηκαν ακόμη και με μεγαλύτερη αγριότητα.

 

Τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν ένα αρτοποιείο για να εντείνουν τη μαζική λιμοκτονία αμάχων και βομβάρδισαν ένα σχολείο του ΟΗΕ γεμάτο αμάχους που καταφεύγουν εκεί.

 

Ο Μπάιντεν πρόκειται να επισκεφθεί το Ισραήλ για να δείξει σταθερή αμερικανική υποστήριξη στο Ισραήλ, για να παραστεί σε μια τετράδα στην Ιορδανία που απειλεί και πιέζει τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ, τον Αιγύπτιο Αλ Σίσι και τον Π. Αμπάς, τελειώνοντας ό,τι απέτυχε να κάνει ο Μπλίνκεν. , πιθανότατα, ανακοινώνει την έναρξη του ισραηλινού (και αμερικανικού) εδάφους.

 

Το ταξίδι πτήσης του Μπάιντεν τροποποιήθηκε ώστε να προσγειωθεί στην Ιορδανία αντί για ισραηλινό αεροδρόμιο για μέτρα ασφαλείας. Οι μεγάλες αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Αμμάν τρόμαξαν τους τρεις Άραβες ηγέτες, οι οποίοι αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συνάντηση.

 

Το αεροπλάνο του Μπάιντεν πρέπει τώρα να προσγειωθεί στο Ισραήλ. Το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στην Ιταλία όπου ο Μπάιντεν θα μεταφερθεί σε στρατιωτικό αεροπλάνο για να τον μεταφέρει με ασφάλεια στο ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν-Γκόριον.

Για να διαφυλάξει την ασφάλεια του Σιωνιστή Μπάιντεν, το Ισραήλ θα πρέπει να λάβει το προληπτικό μέτρο να ανάψει τους βομβαρδισμούς του στη Γάζα για να αποφύγει την εκτόξευση περισσότερων πυραύλων αντιποίνων που μπορεί να αναγκάσουν τον Μπάιντεν να σπεύσει σε καταφύγια παρόμοια με αυτό που είχε συμβεί στον Μπλίνκεν.

 

Το Σιωνιστικό Ισραήλ καλωσορίζει ένα τέτοιο γεγονός και μπορεί ακόμη και να το ενορχηστρώσει ή να διαπράξει μια ψευδή δολοφονία του γέροντος Μπάιντεν, του οποίου η χρήση για το Ισραήλ έχει λήξει, προκειμένου να μεταδώσει το γεγονός κατηγορώντας Παλαιστίνιους μαχητές και υποκινώντας μια αμερικανική στρατιωτική εκδίκηση που μπορεί να ξεκινήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο .

 

Του Δρ Ηλία Ακλέχ

 

 

Πηγή

Προβολές : 287


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα