Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό σχόλιο, για την... “νόσο των πιθήκων”... “Επώνυμα γράφω και υπογράφω ότι ΓΝΩΡΙΖΩ 100% την πηγή μετάδοσης της μεταλλαγμένης (είναι εργαστηριακος ιός και όχι ο αρχικός φυσικός ιός, τον μεταλλαξαν σε εργαστήριο) ευλογιας των πιθήκων..”

Ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό σχόλιο, για την... “νόσο των πιθήκων”... “Επώνυμα γράφω και υπογράφω ότι ΓΝΩΡΙΖΩ 100% την πηγή μετάδοσης της μεταλλαγμένης (είναι εργαστηριακος ιός και όχι ο αρχικός φυσικός ιός, τον μεταλλαξαν σε εργαστήριο) ευλογιας των πιθήκων..”

25 Μαΐου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,295
Μοίρασέ το

 

 

Ευάγγελος Μουρελάτος: “Και μετά ήρθαν οι μέλισσες και φταίνε οι γκει, τα ρειβ πάρτι, οι παρτουζουδες και τα μπουρδελα και όχι ο Γκειτς που έβγαλε βόλτα τις μαϊμούδες με φορτηγά στην ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ…

Πάμε να δούμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 22 01 2022?”

Ένα σχόλιο λιαν αποκαλυπτικό, ένα ατύχημα με μακάκες (είδος πιθήκου), μια κρυφή έρευνα στα υπόγεια του CDC, και η σύνδεση με τον “ιό των πιθήκων”, που είναι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ…

Ομολογώ πως αγνοούσα την είδηση και ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσα να την συνδυάσω με την … ευλογιά…

Γι αυτό και ευχαριστώ δημόσια τον κ. Ευάγγελο Μουρελάτο, καθώς το Ήθος του και η σχέση του με τα ιατρικά δεδομένα, μου είναι γνωστή.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραθέτω μαζί με το σχόλιο και την σχετική είδηση για τους μακάκες και τον ρόλο τους στα εργαστήρια της σατανικής ελίτ…

Ευαγγελος Μουρελατος

 

Επώνυμα γράφω και υπογράφω ότι ΓΝΩΡΙΖΩ 100% την πηγή μετάδοσης της μεταλλαγμένης (είναι εργαστηριακος ιός και όχι ο αρχικός φυσικός ιός, τον μεταλλαξαν σε εργαστήριο) ευλογιας των πιθήκων..

Πάμε να δούμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 22 01 2022?

Ένα φορτηγό που μετέφερε πιθήκους που μετείχαν σε Άγνωστα εργαστηριακα πείραματα Τράκαρε (έτσι λένε ΑΥΤΟΙ) ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ των ΗΠΑ.

ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ μάζεψαν τους πιθήκους που απεδρασαν.

Μια κυρία δήλωσε στην αμερικανική τηλεόραση ότι (αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε Μαου Μαου) πέρασε τους πιθήκους για γάτες και πήγε μέσα στο φορτηγό!!! να τις χαϊδέψει!!!!

Εκεί την γρατζουνισαν και στη συνέχεια όταν κοκκίνισαν τα μάτια της πήγε στο νοσοκομείο όπου της χορηγήθηκε αντιλυσσικος ορος….

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες και φταίνε οι γκει, τα ρειβ πάρτι, οι παρτουζουδες και τα μπουρδελα και όχι ο Γκειτς που έβγαλε βόλτα τις μαϊμούδες με φορτηγά στην ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ…

 

Το απίστευτο είναι ότι ελάχιστοι στο διαδίκτυο μπορούν να συνδέσουν τις 2 ειδήσεις..

Και μιλάνε για γκει και τρίχες..

Η είδηση αυτή παίχτηκε ΠΑΝΤΟΥ (ΠΛΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ περιττωματων χατζηκωλου κλπ)

Google this: monkeys crash Pennsylvania.

Γεμάτο το διαδίκτυο με αυτήν την είδηση..

Δεν τρακάρει φορτηγό γεμάτο μακάκους θαμώνες εργαστηρίου κάθε μέρα.

Κι όμως τα ΖΩΝΤΑΝΆ θα με πούνε πάλι συνωμοσιολογο.

Ζώα στο σταυλο σας..

 

Πηγή σχολίου

 

 

Όλα τα ζώα καταλογίζονται μετά τη συντριβή του φορτηγού που μετέφερε 100 μαϊμούδες εργαστηρίου στην Πενσυλβάνια

Μόνο τρεις πίθηκοι διέφυγαν κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, οι οποίοι συνελήφθησαν ξανά με επιτυχία

Μια εικόνα ενός μακάκου με μακριά ουρά που κρύβεται σε ένα δέντρο
Οι πίθηκοι διέφυγαν σε μια δασώδη περιοχή όπου οι κρατικοί στρατιώτες και οι αξιωματούχοι της πολιτείας άγριας ζωής ξεκίνησαν μια προσπάθεια έρευνας που περιλάμβανε τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας της Πενσυλβάνια. Πολιτειακή αστυνομία της Πενσυλβάνια

Ένα φορτηγό που μετέφερε 100 πιθήκους εργαστηρίου συγκρούστηκε με ανατρεπόμενο φορτηγό στην Πενσυλβάνια την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, αναφέρει ο Michael Levenson για τους  New York Times .

Συνολικά τέσσερις πίθηκοι διέφυγαν από τα συντρίμμια όταν το ανατρεπόμενο φορτηγό έσκισε το μπροστινό πλαίσιο του ρυμουλκούμενου και έστειλε περίπου δώδεκα κιβώτια να πέφτουν έξω.

Οι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν, ενώ ένας επιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πιθανούς ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι οι δραπέτες των ζώων βρέθηκαν και καταγράφηκαν αργά το Σάββατο, αναφέρει το  Associated Press .

Η αστυνομία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια  απάντησε αρχικά  στο δυστύχημα περίπου 150 μίλια βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας.

Αφού διέφυγαν οι πίθηκοι, οι κρατικοί στρατιώτες και οι αξιωματούχοι της πολιτείας άγριας ζωής ξεκίνησαν μια προσπάθεια αναζήτησης που περιλάμβανε τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας της Πενσυλβάνια.

Στην έρευνα βοήθησαν ελικόπτερα και τοπικοί πυροσβέστες χρησιμοποίησαν κάμερες θερμικής απεικόνισης για να εντοπίσουν τους πιθήκους, σύμφωνα με το AP.

Αμέσως μετά τη συντριβή, η αστυνομία δημοσίευσε μια  δήλωση  στο Twitter για να προειδοποιήσει τους ντόπιους να μην ψάξουν ή να προσπαθήσουν να συλλάβουν κανένα από τα ζώα και αντ’ αυτού να καλέσουν αμέσως το 911.

Η State Trooper Lauren Lesher είπε στο Associated Press ότι η δήλωση δόθηκε στη δημοσιότητα επειδή οι πίθηκοι δεν ήταν εξημερωμένοι και χαλαροί σε άγνωστη περιοχή.

Οι πίθηκοι που ονομάζονται μακάκοι με μακριά ουρά ( Macaca fascicularis ), έχουν κοκκινοκαφέ γούνα και μπορούν να ζήσουν έως και 30 χρόνια σε αιχμαλωσία, αναφέρουν οι  New York Times .

Οι πίθηκοι στο ατύχημα πήγαιναν σε μια εγκατάσταση καραντίνας εγκεκριμένη από το CDC αφού έφτασαν στο αεροδρόμιο Kennedy της Νέας Υόρκης από τον Μαυρίκιο, ένα νησιωτικό έθνος που βρίσκεται στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής κοντά στη Μαδαγασκάρη, σύμφωνα με το AP.

Σύμφωνα με το  Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρωτευόντων του Ουισκόνσιν , αυτοί οι πίθηκοι χρησιμοποιούνται συχνά για ιατρικές μελέτες, επειδή το νευρολογικό, αναπαραγωγικό και ανοσολογικό τους σύστημα μοιάζει με άνθρωπο. Τα πρωτεύοντα μπορεί να κοστίζουν έως και 10.000 $ το καθένα. Ωστόσο, το είδος της έρευνας για την οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν οι πίθηκοι ήταν ασαφές.

Αυτοί οι τύποι πιθήκων έχουν αυτήν τη στιγμή μεγάλη ζήτηση για έρευνα εμβολίων κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τους  New York Times .

Μερικοί αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα, συμπεριλαμβανομένης της Michelle Fallon, η οποία σταμάτησε για να βοηθήσει τον οδηγό του φορτηγού.

Αρχικά, νόμιζε ότι τα ταλαιπωρημένα ζώα ήταν γάτες και έβαλε το χέρι της σε ένα από τα κλουβιά όταν ένας από τους πιθήκους της σφύριξε, αναφέρει ο Graig Graziosi για τον  Independent .

Λίγο μετά την επαφή της με τα ζώα, η Fallon παρουσίασε ροζ μάτια και βήχα. Έκτοτε έλαβε θεραπεία και οι υγειονομικοί υπάλληλοι του CDC της είπαν σε μια επιστολή να παρακολουθεί τα συμπτώματα και να ειδοποιεί το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Πενσυλβάνια εάν αρρωστήσει, αναφέρει ο Michael Tanenbaum για το Philly Voice .

Σε ένα email στο AP, η εκπρόσωπος του CDC, Kristen Norlund, είπε ότι οι τρεις πίθηκοι που δραπέτευσαν υπέστησαν ευθανασία με πυροβολισμό, αλλά δεν εξήγησε γιατί.

Οι υπόλοιποι πίθηκοι θα παρακολουθούνται και θα τεθούν σε καραντίνα για 31 ημέρες πριν από την απελευθέρωσή τους, σύμφωνα με το Philly Voice

Ο John Beauge του PennLive αναφέρει ότι το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ θα «εξετάσει» το ατύχημα αφού λάβει αίτημα για έρευνα από το People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

 

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,295


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα