Ένα σχόλιο ΚΟΛΑΦΟΣ για τους υγειονομικούς και ένα βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ – ΠΩΣ Η PFIZER ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

23 Ιουνίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

NIOLAND: “Γιατί πρέπει να ενημερώνομαι απο γιατρους του εξωτερικού για την απάτη της Pfizer στις κλινικές δοκιμές για μωρά και όχι από Έλληνες γιατρούς ?

Που είναι οι Έλληνες γιατροί με μία ανάρτηση τους για το θέμα αυτό ?

Γιατί δεν έχουν φτιάξει ένα βίντεο ενημέρωσης ?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”

Είναι από τις φορές της δημοσιογραφικής μου πορείας που ένα ρεπορτάζ μου, προκάλεσε ένα πολύ θετικό στοιχείο όπως το βίντεο που έφτιαξε ο NIOLAND και πρέπει να σταθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή σ’ αυτό…

Αφορά στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ακόμα κι αν δεν είναι τα δικά μας παιδιά, δεν παύει να είναι τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ…

Κι όπως είχε πει ο κορυφαίος ιολόγος Σούχαριντ Μπάχντι, στο βίντεο που είχε μεταφράσει η vasoula:

Ο Nioland, θέτει και κάποια βασικά ερωτήματα που ζητούν ή μάλλον που απαιτούν απαντήσεις.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΦΕΝΟΣ ΛΕΝΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ… ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αναφέρομαι στην πλειοψηφία των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή και όχι σε ελάχιστους μεμονωμένους, που με τον τρόπο τους, μας έχουν ενημερώσει για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

NIOLAND λέει:

“Το βίντεο αυτό φτιάχτηκε με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο της ανάρτησης

Γιατί πρέπει να ενημερώνομαι απο γιατρους του εξωτερικού για την απάτη της Pfizer στις κλινικές δοκιμές για μωρά και όχι από Έλληνες γιατρούς ?

Που είναι οι Έλληνες γιατροί με μία ανάρτηση τους για το θέμα αυτό ?

Γιατί δεν έχουν φτιάξει ένα βίντεο ενημέρωσης ?

Η Δρ. Clare Craig σε 5 λεπτά τα λέει όλα και πολύ ξεκάθαρα.

Η Δρ Βίκυ Σουλεϊμάνοβα γιατί δεν τα λέει αυτά ? Αφού η απάτη είναι γνωστή σε εμάς τους αδαείς.

Πρέπει να αποδειχτεί από μια ιατρική επέμβαση σήμερα το τι παθαίνουν τα εμβολιασμένα παιδιά ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ?

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΝΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

Τώρα αυτό που ακούω ότι έχουν παιδιά οικογένεια κλπ, ισχύει για όλους, και εμείς παιδια και γατια και σκυλιά έχουμε δεν κατουρήσαμε στο πηγάδι!

ΥΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.”

 

Πηγή σχολίου 

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

– ΠΩΣ Η PFIZER ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ – Η Dr. Clare Craig αποκαλύπτει πώς η Pfizer διαστρέβλωσε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της για τα παιδιά μικρής ηλικίας.

Στη δοκιμή συμμετείχαν 4.526 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών. 3.000 από αυτά τα παιδιά δεν έφτασαν μέχρι το τέλος της δοκιμής. Γιατί υπήρξε αυτή η μείωση;

Υπήρχαν 6 παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών που είχαν σοβαρή νόσηση από covid στην ομάδα του εμβολίου, αλλά μόνο 1 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Έτσι, με βάση αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα το εμβόλιο αυτό να προκαλεί όντως σοβαρή νόσηση από covid είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να μην προκαλεί.

Το μόνο παιδί που νοσηλεύτηκε στη δοκιμή για πυρετό και επιληπτική κρίση ήταν εμβολιασμένο.

Κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, μετά την 1η δόση του εμβολίου, τα 34 από τα εμβολιασμένα παιδιά νόσησαν από Covid και μόνο τα 13 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να κολλήσεις Covid αυξήθηκε κατά 30% κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, εάν ήσουν εμβολιασμένος.

Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό 8 εβδομάδων μεταξύ της 2ης δόσης και της 3ης δόσης, όπου και πάλι τα παιδιά κόλλησαν covid στην ομάδα του εμβολίου. Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα.

Στη συνέχεια, υπήρχαν αρκετές εβδομάδες μετά την 3η δόση, τις οποίες επίσης αγνόησαν, πράγμα που σήμαινε ότι στο τέλος είχαν αγνοήσει το 97% του covid που συνέβη κατά τη διάρκεια της δοκιμής και συνέκριναν 3 παιδιά στην ομάδα του εμβολίου που είχαν covid με 7 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και είπαν ότι αυτό έδειξε ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό.

Τα παιδιά που θα έπαιρναν το εικονικό φάρμακο, η ομάδα ελέγχου, παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο για 6 εβδομάδες και στη συνέχεια ξετυφλώθηκαν και τους χορηγήθηκε το εμβόλιο. Αυτός είναι ο έλεγχος για την ασφάλεια που χάθηκε για πάντα.

Η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης προορίζεται για μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης ή θανάτου. Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής βλάβης ή θανάτου από την covid.

Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία της Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα, η οποία είναι παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο Λαρίσης.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στην περιοχή του Βόλου, έλαβε το λόγο προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της απ’ όσα βλέπει να εκτυλίσσονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια της με τα εμβολιασμένα παιδιά.

Πηγές:
https://rumble.com/v18s66i-bombshell-dr.-clare-craig-exposes-how-pfizer-twisted-their-clinical-trial-d.html
https://www.facebook.com/nysteri/videos/712721529834528

———————–

Παρακολουθείστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που έφτιαξε ο NIOLAND, για το μείζον αυτό θέμα.

Θα το κρατήσω στο slider στο οποίο συγκεντρώνω τα πολύ σημαντικά θέματα, ώστε να μείνει στην επικαιρότητα για καιρό και παρακαλώ πολύ, διαδώστε το ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


 

 

 

 

Προβολές : 1,259


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα