Ένα σχόλιο, που κρύβει πολύ μεγάλες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, που μόνο ελάχιστοι μπορούν να τις αντιληφθούν...

Ένα σχόλιο, που κρύβει πολύ μεγάλες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, που μόνο ελάχιστοι μπορούν να τις αντιληφθούν...

28 Απριλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,577
Μοίρασέ το

 

Προσέξτε αυτή την «καταγγελία» για να καταλάβετε από που προέρχεται και πόσο επιτελικός ήταν ο ρόλος του «Διευθυντή των Διευθυντών» του ΟΣΕ, Κώστα Χρυσάγη, στην υπόθεση των Τεμπών προ- και μετά- «θάνατον».

Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι ερευνητής δημοσιογράφος… οι παλιοί αναγνώστες θα θυμούνται τις έρευνές του για την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, στο παλιό μου καταργημένο ιστολόγιο…
Οι έρευνές του στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, φαίνεται πως ενόχλησε “κάποιους”, αλλά ο ίδιος συνεχίζει απτόητος και παρουσιάζει νέα στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να προβληματίσουν τους σκεπτόμενους…
Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά το σχόλιό του, θα γίνει αντιληπτό πως … ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ…
“Κάτι βρωμάει πολύ”, δεν νομίζετε;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αλήθεια, γνωρίζει κανείς που έγινε η… κηδεία του Κώστα Χρυσάγη;;; Γιατί όλα τα συστημικά ΜΜΕ, κράτησαν απίστευτη σιωπή στο συγκεκριμένο θέμα και στο… “ατύχημα” του Διευθυντή των Διευθυντών” του ΟΣΕ… 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

Προσέξτε αυτή την «καταγγελία» για να καταλάβετε από που προέρχεται και πόσο επιτελικός ήταν ο ρόλος του «Διευθυντή των Διευθυντών» του ΟΣΕ, Κώστα Χρυσάγη, στην υπόθεση των Τεμπών προ- και μετά- «θάνατον».

 

Όλα τα ΜΜΕ έσπευσαν μετά το «τροχαίο» να πούνε πως ο Χρυσάγης δεν είχε απολύτως καμιά σχέση με το «δυστύχημα της μετωπικής σύγκρουσης των τρένων», ενώ ήταν στον κατάλογο εκείνων που επρόκειτο να καταθέσουν ως υπεύθυνοι γι αυτό.

 

Επιπλεον είχε κατηγορηθεί από τον Επίθεωρητή Λάρισας Δημήτρη Νικολάου πως ο Χρυσάγης ήταν υπεύθυνος για την έγκριση όλων των βαρδιών στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, για τα ωράρια λειτουργίας τους και για το γεγονός πως εκείνη τη νύχτα ούτε ο σταθμάρχης Λάρισας ούτε προιστάμενος του επιθεωρητής Νικολάου είχαν ενημερωθεί για την καθυστέρηση μιάς ώρας των τακτικών δρομολογίων από Σταθμό Παλαιοφάρσαλου προς Λάρισα.

 

Αυτό συνέβη στο Παλαιοφάρσαλο λόγω «περίεργου» βραχυκυκλώματος στη γραμμή ΑΝΟΔΟΥ (που δεν οφειλόταν στους Ρομά) το οποίο ανάγκασε τελικά την μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία IC62 να διανύσει όλη την απόσταση Παλαιοφάρσαλου-Λάρισας από τη γραμμή ΚΑΘΟΔΟΥ.

 

Ο Σταθμάρχης Λάρισας Βασίλης Σαμαράς επανέφερε κανονικά τον συρμό IC62 στο ρεύμα ΑΝΟΔΟΥ κατά την είσοδό του στην αποβάθρα της Λάρισας, αλλά τρία λεπτά αργότερα «περιέργως» δεν αντιλήφθηκε φωτεινή ένδειξη κινδύνου πως το τρένο ξαναγύρισε στη γραμμή ΚΑΘΟΔΟΥ κατα την αναχώρηση του.

 

Ακόμα πιο «περιέργως» οι δύο μηχανοδηγοί που αντιλήφθηκαν αμέσως ότι βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ΟΥΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ 1,5χλμ από την αποβάθρα της Λάρισας, ΟΥΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ Σαμαρά για την ανάγκη επαναφοράς στη γραμμή ανόδου με οπισθοχωρία.

 

Υποτίθεται πως συνέχισαν τη ξέφρενη κούρσα προς τον θάνατο 15 λεπτά αργότερα!!!

 

Αλλά ο Επιθεωρητής Νικολάου σε πολυσέλιδο υπόμνημα του στον Ανακριτή, εμμέσως κατηγορεί τον Χρυσάγη και για κάτι άλλο: Για την «περίεργη» ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ λειτουργία του Σταθμού των Νέων Πόρων πέραν της 9:30μμ, από όπου ξεκίνησε η εμπορική Αμαξοστοιχία-Φάντασμα 63503 στις 11:05μμ στό ρεύμα καθόδου προς Αθήνα και σε «συγκρουσιακή» πορεία με την «τηλε-κατειλημμένη» ΙC62.

 

Ήταν πολύ φυσικό μετά από όλα αυτά, άλλοι να λάβουν το «ακαταδίωκτο» ή το «τεκμήριο αθωότητας» και να παραμείνουν ελεύθεροι, ενώ ο επιθεωρητής Νικολάου να ακολουθήσει στις 31 Μαρτίου τον δρόμο του Σταθμάρχη Σαμαρά προς τις φυλακές Λάρισας, όπου εύκολα εξαναγκάζεται να σιωπήσει ή να υπογράψει ότι του ζητήσουν.

 

Αλλά εδώ διέπραξαν το δεύτερο μεγάλο λάθος αυτοί που κατονομάσαμε «ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ»: Το Πόρισμα της «Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων» του Γεραπετρίτη σε συνεργασία με τον ΟΣΕ βιάστηκε να κάνει χρήση της «υπογραφής» Νικολάου σε κάτι που είναι τόσο εξωφρενικά παράλογο όσο και η απάντηση της Hellenic Train στο Βελόπουλο στις 16-3-23.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα