Ένα τέρας στο γραφείο του Κυριάκου!

Ένα τέρας στο γραφείο του Κυριάκου!

21 Αυγούστου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,239
Μοίρασέ το

 

Δαιμονική μορφή αντικατέστησε τα είδωλα βατράχων

 

 

 

 

Μα μόνο ένα τέτοιο ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να έχει ο χάζαρος Μητσοτάκης… λέτε τυχαία να συμπεριφέρεται ως σατανιασμένος;;;

Ή λέτε τυχαία να καίγεται όλη η Ελλάδα κι αυτός να διακοπιάρει;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Η φωτογραφία από την συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού, κρύβει μία φρικτή αποκάλυψη…

Στο παρελθόν, είχαμε αποκαλύψει τα περιβόητα πέτρινα βατραχάκια Φενγκ Σούι που κυριαρχούσαν στο γραφείο του Κυριάκου, προσεκτικά τοποθετημένα, ώστε να κοιτούν τον πρωθυπουργό με τα γουρλωμένα τους μάτια.

Το σκηνικό πλέον έχει αλλάξει άρδην. Τα είδωλα πέτρινων βατράχων έχουν εξαφανιστεί και στην θέση τους, κυριαρχεί ένα απαίσιο τέρας, που κοιτάζει επίσης τον πρωθυπουργό με γουρλωμένα μάτια, σε απόσταση μάλιστα αναπνοής!

Αδυνατώ να ταυτοποιήσω με βεβαιότητα το συγκεκριμένο απόκοσμο είδωλο. Μία πιθανή εξήγηση, είναι να πρόκειται για απεικόνιση του δαίμονα Γιαογκουάι, που σύμφωνα με την Κινέζικη μυθολογία, ευθύνεται για την ανώμαλη, αλλοπρόσαλλη και ανεξήγητη συμπεριφορά των ανθρώπων, που οδηγεί σε ανυπολόγιστες καταστροφές.

Το απεχθές τέρας στο γραφείο του Κυριάκου, παραπέμπει σε κινέζικο δαιμόνιο

Σύμφωνα λοιπόν με τους κινέζους μύστες, ο δαίμονας Γιαογκουάι, καταλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα και οδηγεί τον ξενιστή σε καταστροφικές επιλογές, τις οποίες όμως ο ίδιος δεν συνειδητοποιεί.

Ο συγκεκριμένος δαίμονας καταλαμβάνει κυρίως ανθρώπους με δύναμη, βασιλιάδες, κυβερνήτες, δυνάστες, ώστε να αποκτά απεριόριστη πρόσβαση για το καταστροφικό του έργο.

Οποιαδήποτε ταύτιση πάντως της συγκεκριμένης μυθολογικής προσέγγισης με την συμπεριφορά του Κυριάκου, είναι άστοχη. Ο πρωθυπουργός μας φαίνεται «μια χαρά». Απόδειξη ότι δεν πτοήθηκε ούτε από την τεράστια πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη και ανέβηκε σε βουνοκορφή δυόμισι χιλιάδων μέτρων, χωρίς να λερώσει καν τα παπούτσια του, συνοδεία μάλιστα φωτογράφου. Δεν υπάρχει τίποτα το «ανώμαλο» στην συγκεκριμένη συμπεριφορά…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,239


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα