Ένα τρολ από… τα Lidl στο Επικρατείας της Ν.Δ.

Ένα τρολ από… τα Lidl στο Επικρατείας της Ν.Δ.

2 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:712
Μοίρασέ το

 

«Επιβραβεύει» την… επιτυχία με τις χυδαιότητες αλά Ψαριανό ο Μητσοτάκης και αναβαθμίζει ακόμα μία μουτζαχεντίν του διαδικτύου

Τα πράγματα είναι πολύ απλά… τα λένε και κάποιες εφημερίδες…
Η εν λόγω, είναι ένα από τα “παιδιά του ΣΦΑΓΕΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…
Θα περιμένατε να μην την συμπεριλάβει με διαταγή του Σόρος, ο Κούλης;;;
“ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ”, γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και έχει φωτογραφία την Αγαπηδάκη (αλήθεια ποιά είναι η πραγματική γονιδιακή της καταγωγή;;;) και τον Δοξιάδη…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ…
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
email sharing button

Τη μέρα που παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να εμφανίσει την Ειρήνη Αγαπηδάκη ως εκπρόσωπο μιας κάστας αρίστων, απόμακρη από τις καφενειακές πολιτικές συγκρούσεις και από τα κομματικά μαλλιοτραβήγματα. Για να το εξάρει αυτό είχε προϊδεάσει με καμάρι στη φωνή ότι «πρέπει κανείς να γκουγκλάρει το όνομά της για να την βρει».

 

 

  • του Βασίλη Γαλούπη

Παραδοσιακά οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας είναι ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, «βαριά» ονόματα των κομμάτων, που θεωρούνται «σημαίες», ή επιστήμονες υψηλού κύρους με πολυετείς καριέρες στο εξωτερικό.

Η Αγαπηδάκη δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι μια επιστήμονας με λιτή και «τυπική» καριέρα. Στην πραγματικότητα, αυτό που τη βοήθησε να μπει στο «κλαμπ των μητσοτακικών» είναι ότι από το 2016, όταν δεν διαφήμιζε τα Lidl, εξαπέλυε χυδαία τρολαρίσματα στο διαδίκτυο με επιθέσεις σε άλλα κόμματα, κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας δούμε την… άριστη συμπεριφορά της Αγαπηδάκη στο διαδίκτυο, που εκτίμησε ο Μητσοτάκης και την έχρισε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας:

  • Τον Δεκέμβριο του 2016: «Ας πούμε ένα σύνθημα που όλους τους ενώνει: “ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. δολοφόνοι!” Το “φασίστας” δεν κάνει καλή ρίμα. Ακολουθώ την κυβερνητική γραμμή».
  • Τον Σεπτέμβριο του 2016: «Εμείς πάντως θέλαμε να φύγεις με εκλογές, Αλέξη. Εσύ λύσσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού. Να το θυμάσαι».
  • Τον Απρίλιο του 2017: «Αλέξη, ντροπή να φτύνεις στα μούτρα τους πολίτες. Δεν κάνεις για πρωθυπουργός. Είσαι εγκληματικά ανήθικος. Δεν χρειαζόταν να είσαι τόσο μα τόσο εγκληματικά ανήθικος».
  • Τον Ιούλιο του 2017 αρθρογράφησε το εξής… πόνημα: «Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται “για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα!” Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! (…) Ετσι, λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία. Οτιδήποτε αρκεί να μη συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι».

Αυτό το… ήθος με το οποίο διαπότιζε το ίντερνετ η Αγαπηδάκη ήταν που την έβαλε στο ραντάρ του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Άλλωστε, τύποι σαν το έτερο τρολ του Μαξίμου, τον Ψαριανό, βρίσκουν πάντα μια θέση κοντά στον πρωθυπουργό.

Ο «σκάουτερ» των υβριστών του διαδικτύου Μητσοτάκης χαρακτήρισε την Αγαπηδάκη «επαρκή τεχνοκρατικά». Ακόμα ένα αυθαίρετο συμπέρασμα που δεν πατάει στα πεπραγμένα της την τετραετία που στελεχώνει την κυβέρνηση.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις του Μητσοτάκη όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ήταν να πάρει στο Μαξίμου τον συντονισμό για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Απόφαση που σχολιάστηκε ως ανεξήγητη και περίεργη, όπως και το να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της ΕΥΠ.

Τον Νοέμβριο του 2019 ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε ότι οι αρμοδιότητες του συγκεκριμένου προγράμματος για τα ασυνόδευτα ανήλικα περνούν στο γραφείο του, ενώ εθνική συντονίστρια αναλάμβανε η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Αίσθηση είχε προκαλέσει τότε ότι στο νέο πρόγραμμα μετείχε, σε αρωγή της Αγαπηδάκη, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Απόστολος Δοξιάδης, επίσης «διακεκριμένο» τρολ του ίντερνετ, με σωρεία επιθέσεων σε άλλα κόμματα.

Συγκρίσεις Δοξιάδη

Προς επιβεβαίωση όσων λέμε, την περασμένη Παρασκευή ο Δοξιάδης συνέκρινε την Ειρήνη Αγαπηδάκη στο Επικρατείας της Ν.Δ. με τη Ζαχαρούλα Τσιριγώτη στου ΣΥΡΙΖΑ. Για την Αγαπηδάκη έγραψε για τον «άγνωστο, καθότι αδιαφήμιστο, αγώνα της για το “Μένουμε Ευρώπη”, που το 2017 έδωσε μαζί με εμένα και μερικούς άλλους τον καλό αγώνα για τη σωτηρία των οκτώ Τούρκων ικετών». Την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ και αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. τη χαρακτήρισε «δόλια, με όλη τη δουλoπρέπεια και την πονηριά του Χατζηαβάτη, κρύβοντας για λίγο τον Βεληγκέκα μέσα της», με τεχνάσματα «ανάξια, δειλά και γελοία, έμπνευση προσωπικότητας σάπιας».

Μάλιστα, όταν ο έμπειρος δημοσιογράφος των «Νέων» Δημήτρης Μανιάτης είχε επικρίνει κάποια στιγμή την Αγαπηδάκη, ο Δοξιάδης έσπευσε να ζητήσει από τη διεύθυνση της εφημερίδας διά επιστολής την απόλυσή του!

Τα φτηνά σχόλια εφηβικής φανατίλας της Αγαπηδάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ του Μητσοτάκη τής εξασφάλισαν δύο υψηλόβαθμες θέσεις στην κυβέρνησή του.

Το έργο της Αγαπηδάκη για τα ασυνόδευτα ανήλικα περιελάμβανε παραλείψεις, ασάφειες και αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων, ένδειξη ότι η απόφαση του πρωθυπουργού λήφθηκε στο πόδι.

Τον Οκτώβριο του 2020 οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμοδιότητας Δόμνας Μιχαηλίδου, ήρθαν σε κόντρα με την Αγαπηδάκη: «Πώς είναι δυνατόν αυτό που προσπαθεί να υλοποιήσει το ΕΚΚΑ εδώ και 3 χρόνια να το καταφέρει με θαυμαστό τρόπο η κ. Αγαπηδάκη και η Ειδική Γραμματεία της, η οποία, σημειωτέον, στερείται οργανισμού, μόνιμου προσωπικού, συγκεκριμένου οργανογράμματος διευθύνσεων, τμημάτων και προϋπολογισμού;» Χάος, δηλαδή. 

Ο Μητσοτάκης, όμως, δεν απάλλαξε από τα καθήκοντά της την Αγαπηδάκη. Αντίθετα, την αναβάθμισε τον Δεκέμβριο του 2021 σε γενική γραμματέα Δημόσιας Υγείας, όπου κι εκεί το έργο της επικεφαλής Επικρατείας… αγνοείται. Η συνεισφορά της ήταν σχεδόν μηδενική.

Όμως ο πρωθυπουργός, που εφευρίσκει ευκαιρίες, προσφέρει από μία σε κάθε υβριστή του διαδικτύου. Από τον Ψαριανό μέχρι την Αγαπηδάκη που, αν την γκουγκλάρουμε, όπως μας προέτρεψε ο Μητσοτάκης, θα βρούμε στα εμετικά διαδικτυακά σχόλια την αρχή μιας πολιτικής καριέρας.

Βιογραφικό

Είναι 43 ετών και σπούδασε ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε ως ερευνητική συνεργάτρια στο Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ήταν λέκτορας Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2019 διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ειδική γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο υπουργείο Μετανάστευσης. Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ανέλαβε τα καθήκοντα της γενικής γραμματέως Δημόσιας Υγείας. Επελέγη από τον πρωθυπουργό ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας για τις εκλογές του Μαΐου του 2023. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 712


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα