Ένα φίδι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τα δίκαια του έθνους μας

Ένα φίδι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τα δίκαια του έθνους μας

6 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

Και είμαστε η μόνη χώρα που οι γερμανοτσολιάδες χτυπήθηκαν λιγότερο.
Ας προσέχαμε να μην είχαμε φίδια στον κόρφο μας, γιατί στο τέλος ένα φίδι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τα δίκαια του έθνους μας.
Γι’ αυτό βλέπετε να τον πίνουμε από Αλβανούς και Σκοπιανούς. Με την ισορροπία δυνάμεων οι Τούρκοι απλά κέρδισαν χρόνο και έφτιαξαν ότι έχουν.

Εάν μας αποδέσμευαν τα όπλα που θέλουμε, τότε αεροπορία και ναυτικό δεν θα είχαν οι Τούρκοι. 

 

 

Και επειδή με τις ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ εκλογές, ποτέ δεν άλλαξε η κατάσταση, αλλά εναλλάσσονταν ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΡΧΙΕΡΠΕΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουν φτιάξει ολόκληρο υπόβαθρο για μίζες. Για αυτό και δεν ασχολούνται με τα πυρομαχικά. Διότι τα πυρομαχικά δεν έχουν μίζες. 

Υποβρύχια,μαχητικά,άρματα,πυροβολικό τα έχουν αφήσει χωρίς σύγχρονα πυρομαχικά. Πτητικά μέσα χωρίς συστήματα αυτοπροστασίας.

Σε λίγο θα μας πούνε ότι ούτε όλμους δεν αποδεσμεύουν οι ΗΠΑ.

Την έχουν έτοιμη την δικαιολογία για το πόπολο.

Όταν έχεις ηγεσίες που δέχονται εντολές απ’ έξω για να τους επιτρέπουν να τρώνε τα δις, τότε έχουμε τέτοια αποτελέσματα.

Η Αμερική ήταν αυτή που ήθελε “ισορροπία” δυνάμεων στην περιοχή για να μην γαβγίζει ο Τούρκος, έλα μου που γαβγίζει όμως και πάλι. Και φταίει ΚΑΙ η Αμερική για αυτό.

Για τους δικούς μας φελλούς είναι η απόλυτη χαρά να αγοράζουν από τους νταβατζηδες τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, γιατί έτσι αποκτούν μέλλον στην πολιτική σκηνή, τα παιδιά τους πάνε σε αμερικανικά πανεπιστήμια, πιάνουν δουλειά σε ξένες τράπεζες κλπ. Οι εντολές ήταν άλλες.

Και ναι, οι Λαφαγιέτ θα προκαλέσουν λιγότερα προβλήματα.

Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν υποστηρικτές των LCS.

Οι ίδιοι οι Αμερικανοί σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα τις χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν το ναρκεμποριο και μόνο εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τις βλέπουν σαν πολεμικά  πλοία.

Δεν είναι όμως ΜΟΝΟ οι μίζες.

Ποτέ δεν ήταν.

Οι δικοί μας ακολουθούν εντολές.

Εάν δεν ακολουθούσαν, θα ήταν ικανοί να παράγουν εθνικό όραμα, αλλά απ’ ότι βλέπετε δεν το κάνουν.

Και είμαστε η μόνη χώρα που οι γερμανοτσολιάδες χτυπήθηκαν λιγότερο. Ας προσέχαμε να μην είχαμε φίδια στον κόρφο μας, γιατί στο τέλος ένα φίδι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τα δίκαια του έθνους μας.

Γι’ αυτό βλέπετε να τον πίνουμε από Αλβανούς και Σκοπιανούς.

Με την ισορροπία δυνάμεων οι Τούρκοι απλά κέρδισαν χρόνο και έφτιαξαν ότι έχουν.

Εάν μας αποδέσμευαν τα όπλα που θέλουμε, τότε αεροπορία και ναυτικό δεν θα είχαν οι Τούρκοι. 

Δεν νομίζω να ελπίζουν κάποιοι σε αποβάσεις στη Σμύρνη, γιατί δεν είναι εκεί το κλειδί και απ’ την άλλη η Τουρκία δεν μπορεί να δεσμεύσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της για εμάς.

Με την ισορροπία δυνάμεων που είχε επιβάλλει η Αμερική τόσα χρόνια, κέρδιζε η Τουρκία χρόνο, για αυτό δεν βγάλαμε ούτε στάλα πετρέλαιο.

Και αντί οι Νταίοι/Αμερικανοπροσκυνημένοι  να ζητάνε να αλλάξει αυτό, να σταματήσει η Τουρκία να γαυγίζει, να βρει ειρήνη η περιοχή, να την διαλύσουν οι “μεγάλοι”, λένε να ακούσουμε με προσοχή τι λένε οι ΗΠΑ. Αλλά όταν όλοι αυτοί είναι psyop λογαριασμοί της ΜΙΤ και της CIA, αυτά θα λένε. 

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα