Έπεσαν οι μάσκες στο μόρφωμα των Σπαρτιατών. (Αρχίζουν και φαίνονται τα συγκοινωνούντα δοχεία και τα παιχνίδια της οικογένειας Μητσοτακη με το κόμμα που στήριξε ο Κασιδιάρης...!!!)

Έπεσαν οι μάσκες στο μόρφωμα των Σπαρτιατών. (Αρχίζουν και φαίνονται τα συγκοινωνούντα δοχεία και τα παιχνίδια της οικογένειας Μητσοτακη με το κόμμα που στήριξε ο Κασιδιάρης...!!!)

24 Νοεμβρίου, 2023 33 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

 

 Χωρίς συνέδριο διορίζονται σε επιτροπές, ο Στίγκας με τακτικές Λαγού

Από τον Μιχαλολιάκο στον Στίγκα και στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ένας Λιάκος δρόμος…
ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ, ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ…
IQ, ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ… 
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΣΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ;;;
 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Διαβάστε και την προηγούμενη ανάρτηση…(εδώ)… κολλάει πολύ και η παρούσα…
Ο Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών με τον Ιωάννη Λαγό είχαν συμφωνήσει σχέδιο κοινής καθόδου στις εθνικές εκλογές, ως ενιαίος συνασπισμός στον οποίο θα συμμετείχαν τόσο οι Σπαρτιάτες όσο και η ΕΛΑΣΥΝ, κάτω από την ονομασία Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού.
Φρίκη και αποτροπιασμό σε κάθε δημοκρατικά ευαισθητοποιημένο πολίτη προκαλούν τα όσα ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ώρες από το κομματικό μόρφωμα των Σπαρτιατών, αφού όπως διαβάζουμε στον κομματικό τους ιστότοπο, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διευθυντής κοινοβουλευτικής ομάδας, κυρίως όμως προσωρινή επιτροπή δεοντολογίας, που αποτελεί βασικό όργανο όλων των πολιτικών σχηματισμών, διορίστηκαν με εντολή αρχηγού, άνευ κομματικού συνεδρίου και χωρίς να ακολουθηθούν οι προβλεπομένες δημοκρατικές διαδικασίες που ισχύουν για όλα τα κόμματα.
Είναι φανερό ότι ο τρόπος λειτουργίας του συγκεκριμένου μορφώματος έρχεται σε ρήξη με τις θεμελιώδεις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Την ίδια στιγμή το καταστατικό που ορίζει τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος έχει αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους από τον κομματικό τους ιστότοπο.
Καθίσταται προφανές ότι όροι τέτοιοι όπως «δημοκρατικές διαδικασίες», «κομματικό καταστατικό», «εκλογή κομματικών οργάνων» και άλλοι παρεμφερείς, αποτελούν άγνωστες λέξεις για τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα.
Στο σημείο αυτό μάλιστα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ξεπέρασε ακόμα και τον πολιτικό μέντορά του, τον άνθρωπο που έμεινε γνωστός και ως φύρερ του Ελληνικού κοινοβουλίου, τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Ο τελευταίος είχε την προνοητικότητα να προχωράει σε ένα τυπικό κομματικό συνέδριο κάθε φορά που έπρεπε να στελεχωθούν κομματικά όργανα, αντί να διορίζει με εντολή αρχηγού άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις

Οι τελευταίες εξελίξεις βέβαια δε θα πρέπει να προκαλούν έκπληξη σε όσους γνωρίζουν πράγματα από το αμαρτωλό παρελθόν του προέδρου των Σπαρτιατών.

 

Προτού γίνει πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος, συνήθιζε να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του φιλοξενώντας σε εκπομπές ορισμένους από τους πιο σκληρούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως οι Νίκος Μίχος και Ιωάννης Λαγός, με τους οποίους συζητούσε σε έντονα φιλικό κλίμα.

 

Με τον Ιωάννη Λαγό μάλιστα είχε προαναγγέλει σχέδιο κοινής καθόδου στις εθνικές εκλογές, ως ενιαίος συνασπισμός στον οποίο θα συμμετείχαν τόσο οι Σπαρτιάτες όσο και η ΕΛΑΣΥΝ, κάτω από την ονομασία Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού.
stigkas_lagos.png
Ιανός

 

 

Πηγή

 

Με απόφαση του Προέδρου της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα, ανακοινώνεται ότι η Δημοσιογράφος Κορίνα Τριανταφύλλου, ορίζεται νέα εκπρόσωπος Τύπου του Πολιτικού Φορέα μας.

Ποια είναι η Κορίνα Τριανταφύλλου

Η Κορίνα Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και Δημοσιογραφία στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων.

 

Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια προγραμμάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

 

Το 2012 στράφηκε στην Τέχνη, σπουδάζοντας Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» απ’ όπου είναι απόφοιτη υπό την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

 

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και παραγωγές, εκ των οποίων πολλές ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

 

 

Δραστηριοποιήθηκε παράλληλα και στον επιχειρηματικό τομέα. Αυτό στάθηκε η αφορμή να έρθει σε επαφή με ένα αξιοσημείωτο αριθμό ατόμων όπου ακόμη και σήμερα ανταλλάσσουν απόψεις και μοιράζονται τις ανησυχίες τους, ευελπιστώντας σ’ ένα ευοίωνο μέλλον.

 

 

Άμεση και καθημερινή είναι επίσης η επικοινωνία της με τους ελεύθερους επαγγελματίες των τοπικών επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας, όπου διατηρεί μαζί τους άρρηκτη επαφή, με σκοπό τη βελτίωση του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου. Από τις 8 Φεβρουαρίου του 2022 είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης).

 

 

Β’ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Αλέξανδρος Ζερβέας

 

 

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι από σήμερα Πέμπτη 23η Νοεμβρίου 2023 τη θέση του Β’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναλαμβάνει ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, κύριος Αλέξανδρος Ζερβέας αντικαθιστώντας τον Βουλευτή Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών, κύριο Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.

 

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κύριος Ιωάννης Κόντης, παραμένει στη θέση του Α’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».

 

 

Διευθυντής της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», ο Βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης

 

Με απόφαση του Προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα, χρέη Διευθυντή της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναλαμβάνει ο Βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.

 

 

Ο Δημοσιογράφος, Γεώργιος Γκόντζος, πρόεδρος της Προσωρινής Επιτροπής Δεοντολογίας

 

 

Τέλος με απόφαση του Προέδρου της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα, συνίσταται Τριμελής Προσωρινή Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία αποτελείται από τους Γεώργιο Γκόντζο, Αθανάσιο Κόκκινο και Παναγιώτη Διαμαντόπουλο.

Ο Δημοσιογράφος, Γεώργιος Γκόντζος, θα ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου της Προσωρινής Επιτροπής Δεοντολογίας του Πολιτικού Φορέα μας.

 

Πηγή

 

 

Κορίνα Τριανταφύλλου: H νέα εκπρόσωπος των «Σπαρτιατών» ήταν υποψήφια με τον Μπακογιάννη

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα είχε κατέβει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές η δημοσιογράφος Κορίνα Τριανταφύλλου, η οποία σήμερα ορίστηκε νέα εκπρόσωπος Τύπου του του ακροδεξιού μορφώματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με απόφαση του προέδρου της Κ.Ο, Βασίλειου Στίγκα.

Η Κορίνα Τριανταφύλλου δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη του Κώστα Μπακογιάννη για την πορεία της…

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα