(Έπεσαν οι μάσκες;;;) Lavrov (Ρωσία): Ο πόλεμος στην Ουκρανία μέρος της μάχης για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

(Έπεσαν οι μάσκες;;;) Lavrov (Ρωσία): Ο πόλεμος στην Ουκρανία μέρος της μάχης για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

1 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:459
Μοίρασέ το

 

 

Την θέση πως ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της μάχης που δίνεται για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Lavrov, ο οποίος παράλληλα διεμήνυσε πως κανείς δεν θα σταματήσει την οικονομία της Ρωσίας και πως κανείς δεν θα μπορέσει να υπονομεύσει την πολιτική σταθερότητα της.

Δηλαδή, από την παλαιά νέα τάξη πραγμάτων, μας πάνε σε μια ΝΕΑ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, στην οποία θα είναι ποιοί;;;

Μήπως οι BRICS;;;

Δηλαδή, Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;;;

Πυραμιδική κι αυτή… για όποιον κοιμάται όρθιος και πιστεύει σε … σωτήρες …

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ναι μπρε… συνεχίστε να πιστεύετε πως Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, Θ’ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ…

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΑΒΡΟΦ…: «Οι εξελίξεις στην Ουκρανία δεν είναι απλά μια ακόμα περιφερειακή σύγκρουση. Είναι μέρος της συνεχιζόμενης μάχης για μια μελλοντική τάξη πραγμάτων.

Δεν κόψαμε εμείς τους δεσμούς με τη Δύση υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

Την θέση πως ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της μάχης που δίνεται για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Lavrov, ο οποίος παράλληλα διεμήνυσε πως κανείς δεν θα σταματήσει την οικονομία της Ρωσίας και πως κανείς δεν θα μπορέσει να υπονομεύσει την πολιτική σταθερότητα της.

«Οι εξελίξεις στην Ουκρανία δεν είναι απλά μια ακόμα περιφερειακή σύγκρουση. Είναι μέρος της συνεχιζόμενης μάχης για μια μελλοντική τάξη πραγμάτων.

Μπορούμε να δούμε τις ΗΠΑ και μειονότητα στη Δύση που καθοδηγείται από τους Αμερικάνους να προσπαθούν να επιβραδύνουν τον σχηματισμό μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης, με το να προωθούν την ιδέα μιας τάξης που ορίζεται από έναν.

Σήμερα, οι δυτικοί ηγέτες το παραδέχονται ανοιχτά, εκφράζοντας ανοιχτά την υπεροχή τους έναντι των άλλων πολιτισμών» είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, ο οποίος έκανε λόγο για μια άνευ προηγούμενου αύξηση των γεωπολιτικών εντάσεων.

Μας κήρυξαν υβριδικό πόλεμο

Ο Lavrov υποστήριξε ότι μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία, μη φιλικές χώρες ξεκίνησαν έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.

«Σχόχος τους είναι να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης, να υπονομεύσουν τη ρωσική οικονομία, να θρυματίσουν την πολιτική μας σταθερότητα και να απομακρύνουν τη Ρωσία από τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου» τόνισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

 

Δεν μας σταματάτε

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να σταματήσει τη ρωσική οικονομία ή να υπονομεύσει την εσωτερική πολιτική σταθερότητα.
Αν και λαμβάνουμε υπόψη τις καταστροφικές ενέργειες της Δύσης, η Ρωσία συνεχίζει να ακολουθεί σταθερά την πορεία της ανεξάρτητα από τις όποιες δυσκολίες.

Αντιμετωπίσαμε κυρώσεις και στο παρελθόν.

Η εμπειρία των προηγούμενων δεκαετιών μας βοηθά να ξεπεράσουμε και αυτήν την πρόκληση» υπογράμμισε ο Lavrov σε μήνυμα του σε μια παγκόσμια διάσκεψη για τους Ρώσους που διαμένουν στο εξωτερικό.

 

Δεν κόψαμε εμείς τις σχέσεις με τη Δύση

 

Όπως είπε ο Lavrov, η Ρωσία δεν είναι απομονωμένη στη διεθνή σκηνή.
«Έχουμε πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

Ενισχύουμε συνεχώς τις σχέσεις με ένα ευρύ φάσμα χωρών εντός της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, στην Ασία, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική» τόνισε ο Lavrov, ο οποίος υποστήριξε ότι η Μόσχα δεν επιδίωξε να απομακρυνθεί από τους επιχειρηματικούς της εταίρους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

«Δεν ήταν ποτέ επιλογή μας να κόψουμε αμοιβαία επωφελείς δεσμούς» υπογράμμισε ο Lavrov.

 

Θα σας στηρίζουμε

 

Επιπλέον, ο Lavrov υποσχέθηκε ότι η Ρωσία δεν θα σταματήσει να στηρίζει όλους τους Ρώσους που βρίσκονται στο εξωτερικό.
«Η επέκταση των οικονομικών και επενδυτικών δεσμών της Ρωσίας θα ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας όχι μόνο για τις ρωσικές περιοχές αλλά και για τους συμπατριώτες μας και τους ξένους υπηκόους που απασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες» υποστήριξε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

 

Πηγή

Προβολές : 459


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα