Έρχεται αρμαγεδώνας στην οικογένεια Μητσοτάκη! Την ποινική δίωξη του εγκεφάλου των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνου και του «Εθνικού ανιψιού» Γρηγόρη Δημητριάδη παρήγγειλε η κυβέρνηση με εντολή των Αμερικανών στην νέα ηγεσία της δικαιοσύνης.

Έρχεται αρμαγεδώνας στην οικογένεια Μητσοτάκη! Την ποινική δίωξη του εγκεφάλου των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνου και του «Εθνικού ανιψιού» Γρηγόρη Δημητριάδη παρήγγειλε η κυβέρνηση με εντολή των Αμερικανών στην νέα ηγεσία της δικαιοσύνης.

19 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:373
Μοίρασέ το

 

Στην «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ οι εταιρείες Cytrox και Intellexa .

Τους πουλάει ο Μητσοτάκης για να αναστραφεί το διεθνές κλίμα που υπάρχει σε βάρος του.

 

Του ειδικού συνεργάτη
 

Το παρασκήνιο αυτές τις ώρες οργιάζει σχετικά με την τύχη του «Εθνικού ανιψιού» και του «υπασπιστή» του Γιάννη Λαβράνου με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου προς την ηγεσία της δικαιοσύνης που θα επιλεχθεί σε λίγες μέρες.

 

Tις γνωστές μας από τις υποκλοπές, που αποκαλύφθηκαν στην Ελλάδα, εταιρείες Cytrox και Intellexa, τα νήματα των οποίων κινούσε η παρέα του Γιάννη Λαβράνου πρόσθεσε το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ την Τρίτη στη μαύρη λίστα του οικονομικού εμπορίου.

Οι ΗΠΑ πρόσθεσαν στην μαύρη λίστα την Cytrox, με έδρα την Ουγγαρία, και την ελληνική εταιρεία Intellexa, δύο εταιρείες παρακολούθησης στον κυβερνοχώρο, που είναι συνδεδεμένες με εταιρείες στην Ιρλανδία και τα Σκόπια.

Οπως είναι γνωστό, στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί παρακολουθήσεις δημοσιογράφων, πολιτικών και ανώτατων στρατιωτικών και στελεχών του edolio5 όπου χρησιμοποιήσαν με αναγραμματισμό το ιστολόγιο μας προκειμένου να αποστείλουν μολυσμένο λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα με το Predator.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρά τις ακλόνητες αποδείξεις της εμπλοκής της, κατάφερε μέχρι τώρα να το «κουκουλώσει» με παρεμβάσεις στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, που συνεδρίαζαν χωρίς βασικούς μάρτυρες, και με τη νίκη της στην πρόταση δυσπιστίας, την οποία είχε υποστηρίξει σύσσωμη η αντιπολίτευση.

 

Φαίνεται όμως σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες πως η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου θα αναλάβει δράση από την πρώτη στιγμή για την υπόθεση αυτή προκειμένου να αποκατασταθεί το τραυματισμένο κύρος του πρωθυπουργού, ασκώντας βαρύτατες ποινικές διώξεις στους εγκεφάλους αυτής της υπόθεσης Δημητριάδη και Λαβράνο.

 

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν ανοικτές από πέρυσι έρευνες της Δικαιοσύνης, με πρώτη την μήνυση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί αν ο ανιψιός Δημητριάδης ανοίξει το στόμα του και φυσικά αν ο Λαβράνος αποκαλύψει όσα γνωρίζει μόλις αντιληφθεί ότι σφίγγει η θηλιά στον λαιμό του.

 

Μείζον ζήτημα οικογενειακής διαμάχης στην οικογένεια Μητσοτάκη θα προκύψει φυσικά και με την αντίδραση της μητέρας του Δημητριάδη και αδερφή του Μητσοτάκη που του έχει διαμηνύσει… να μην διανοηθεί να πειράξει μια τρίχα από το παιδί της.

 

 

Πηγή

Προβολές : 373


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα