Έρχεται “βροχή” συλλήψεων μέσα στην νύχτα! Βάζουν λυτούς και δεμένους οι “επώνυμοι” για να γλιτώσουν.

Έρχεται “βροχή” συλλήψεων μέσα στην νύχτα! Βάζουν λυτούς και δεμένους οι “επώνυμοι” για να γλιτώσουν.

14 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το

 

 

 Ο δημοσιογράφος, ο αιρετός της αυτοδιοίκησης και ο επιχειρηματίας που σε λίγο θα φοράνε χειροπέδες.

Ο Ανδρέας ο ηλεκτρολόγος, ο Πάνος ο εύσωμος και ο Αλέξανδρος, ανάμεσα στους “53” που έρχεται η σειρά τους.

 

 

 

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ … ΜΑΡΙΔΕΣ…

ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ… Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Του Άρη Σπίνου
 

Από την πρώτη στιγμή το edolio5 με πλήρες και αποκλειστικό ρεπορτάζ “φωτογράφισε” τα χέρια που θα φορέσουν χειροπέδες. Ήρθε η ώρα τους! Οι αποκαλύψεις μας έγιναν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες. 

Εν αναμονή τουλάχιστον 6 νέων ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, βρίσκονται 6 αντίστοιχες ομάδες αστυνομικών της ασφάλειας για να ενεργήσουν εφόδους ταυτόχρονα προκειμένου να γίνουν οι συλλήψεις απόψε.

Τα τρία εντάλματα αφορούν έναν επιχειρηματία, έναν αιρετό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έναν δημοσιογράφο. Οι πληροφορίες του edolio5 είναι απόλυτα διασταυρωμένες. Επιπλέον έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα 3 άτομα.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως το 12χρονο κορίτσι στις καταθέσεις του έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για  18 βιαστές του, αναγνωρίζοντας τους από φωτογραφίες ταυτότητας που της έδειξαν στην ασφάλεια.

Οι περισσότεροι πάντως από τους 212 επίδοξους βιαστές του κοριτσιού άρχισαν ήδη να «κατεβάζουν» το προφίλ τους από την επίμαχη εφαρμογή γνωριμιών.

Είναι όμως αργά για αυτούς αφού τα ίχνη τους έχουν αφήσει ηλεκτρονικό αποτύπωμα.

Η 12χρονη κατάφερε μετά από ειδικούς χειρισμούς των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. να ανασύρει από τη μνήμη της, σοβαρά στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των  ανδρών και παράλληλα με τις φωτογραφίες που της έδειξαν, οι φερόμενοι ως βιαστές «κλείδωσαν».
 
 
Ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής στοιχεία οι αρχέςοι Αρχές, είναι ο Ανδρέας, ο ηλεκτρολόγος και οδηγεί ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ.
Το κορίτσι πήγε στο αυτοκίνητό του, αφού πρώτα ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός, Ηλίας Μίχος, της έδειχνε την πινακίδα και εκείνο έμπαινε στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την περιγραφή είναι περίπου 30 με 35 ετών με μακριά μαλλιά και το ραντεβού δεν κλείστηκε από την εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ο Μίχος, άρα πιθανολογείται ότι αυτό έγινε είτε από τα social media που χειριζόταν ο Μίχος ή από κάποιο γνωστό πρόσωπο του 53χρονου με προφορική επικοινωνία.
 
Ένα άλλο άτομο λέγεται Πάνος είναι και αυτός περίπου στα 35, εύσωμος, άτομο που πιθανότατα γυμνάζεται συστηματικά και οδηγεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο.
Η αστυνομία κατάφερε να βρει φωτογραφία του την οποία το παιδί αναγνώρισε και μπόρεσε να συνδέσει με το προφίλ του.
Έτσι, με βάση τα παραπάνω το δεύτερο ένταλμα που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ανήκει σε αυτόν.
 
Το τρίτο άτομο ονομάζεται Αλέξανδρος, είναι παντρεμένος και οδηγεί μαύρο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την περιγραφή και τα στοιχεία που έδωσε η 12χρονη, πρόκειται για έναν πιο σωματώδη άνδρα με αραιά μαλλιά και φοράει γυαλιά. Ηλικιακά βρίσκεται στην κατηγορία 30-35 ετών.
Και στη δική του περίπτωση, υπήρξε ταυτοποίηση της φωτογραφίας του με το παιδί να δηλώνει σίγουρο πως είναι ένα από τα άτομα, τα οποία συνάντησε και αναγκάστηκε να συνευρεθεί μαζί τους έναντι αμοιβής.
 
Να σημειωθεί ότι από τα 213 άτομα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συναντήσουν το παιδί, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Αστυνομία έχει καταφέρει να κυκλώσει τα περίπου 15, εκ των οποίων οι 3 παραπάνω είναι θέμα ωρών για να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ, ενώ συνολικά τουλάχιστον 53 είναι τα άτομα που έκλεισαν και πήγαν σε ραντεβού μαζί του.
Το παιδί έχει βοηθήσει πολύ με τις αναλυτικές περιγραφές του, σε κάποιες περιπτώσεις φέρεται να έχει δώσει ακόμη και ονοματεπώνυμο ατόμων, όπως ενός «Μιχάλη» για ραντεβού στις 28 Αυγούστου, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ.
Οπως είπε η 12χρονη, τα χρήματα από όλα τα ραντεβού τα έπαιρνε ο 53χρονος. Δεν τα κρατούσε εκείνη, γιατί φοβόταν ότι θα τη ρωτούσαν οι γονείς της πού τα βρήκε.
Οι βιασμοί συνέβαιναν σε αυτοκίνητα και δεν πήγε ποτέ σε κανένα σπίτι.
 
Μέχρι και αυτή την ώρα “επώνυμοι” που βρίσκονται στην λίστα των 53ων που ζητούσαν ραντεβού  με την 12χρονη βάζουν λυτούς και δεμένους για να μην εμπλακεί το όνομα τους στην υπόθεση αυτή.

 

Πηγή

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα