Έρχεται εμφύλιος και έξοδος από το ευρώ με αφορμή τον αποκλεισμό Κασιδιάρη από τις εκλογές

Έρχεται εμφύλιος και έξοδος από το ευρώ με αφορμή τον αποκλεισμό Κασιδιάρη από τις εκλογές

27 Απριλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,611
Μοίρασέ το

 

Τώρα, αυτό το πολιτικό στράτευμα Καραμανλικών, Παπανδρεϊκών, Τσιπραίων, Βαρουφάκηδων και ΚΚΕ, θα κάνει την μεγάλη επίθεση κατά της χώρας μετά τις εκλογές.

Ετοιμάζουν εμφύλιο, μην έχετε καμία αμφιβολία. Θα χύσουν αίμα στην Ελλάδα, για να προστατέψουν και πάλι τους Κομμουνιστές Κινέζους και Ρώσους, παραδίδοντας τη χώρα στον Ερντογάν.

 

 

Αναδημοσιεύω, χωρίς  να πάρω θέση, αλλά και χωρίς να αποκλείω τίποτα…

Να θυμάστε όμως, πως ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

Μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο αντιπρόεδρος του Ρούζβελτ, Χένρυ Ουάλας, ήταν ένας από τους πολλούς πράκτορες που δούλευαν υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Μαρξιστής και Θεοσοφιστής Ουάλας, εξεγέρθηκε κατά του Τρούμαν και του δόγματός του (που προέκυψε μετά από ένα 45άρι στον κρόταφο του Χάρυ), το οποίο ενέτασσε Ελλάδα και Τουρκία στο ΝΑΤΟ.

Ο κομμουνιστικός αυτός σχεδιασμός απο-Νατικοποίησης της Ελλάδας , είχε πρόθυμα εργαλεία για να τον πραγματώσουν μέσα στην Ουάσινγκτον, την CIA και το Αμερικανικό δημοκρατικό κόμμα, θέλει την Ελλάδα στην αγκαλιά της Μόσχας, ώστε το Αιγαίο να παραμένει πάντα ανοιχτό για τον Ρωσικό στόλο και τη χώρα, μισό βήμα εκτός του ΝΑΤΟ.

Αυτό το σχέδιο, είδαμε να τίθεται σε λειτουργία με τον σοβιετικό πράκτορα και στρατολογημένο από τους μαρξιστές της CIA, Ανδρέα Παπανδρέου το 1965, με την υπόθεση ασπίδα και αργότερα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που έφερε το Γιωτόπουλο της 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα και έβγαλε προσωρινά τη χώρα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Εάν θυμάστε το κυρίαρχο σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν η έξοδος της χώρας από τη Βορειοατλαντική συμμαχία.

Τώρα, αυτό το πολιτικό στράτευμα Καραμανλικών, Παπανδρεϊκών, Τσιπραίων, Βαρουφάκηδων και ΚΚΕ, θα κάνει την μεγάλη επίθεση κατά της χώρας μετά τις εκλογές.

Ο Βαρουφάκης, δεν επανέλαβε τυχαία τα περί επιστροφής στη δραχμή, για να χτυπήσει τον Τσίπρα.

Με την τοποθέτηση της αντισημίτριας και φιλοϊσλαμίστριας Σοφίας Σακοράφα, ως επικεφαλής του Επικρατείας του, στέλνει το πολιτικό μήνυμα που το έχουν αγκαλιάσει οι Τσιπραίοι, οι Παπανδρεϊκοί , οι Καραμανλικοί και πανσλαβιστές, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, για άγρια επιστροφή στον Κανταφισμό του 1965, όπου αυτό θα σημαίνει εμφύλιος και έξοδος της χώρας από το ΝΑΤΟ και το ΕΥΡΩ.

Το ok, ώστε να εξελιχθεί και να ευλογηθεί αυτό το σχέδιο από το γερμανικό παράγοντα, που θα ήθελε διαλυμένη τη χώρα και παραδομένη στον τουρκικό παράγοντα, το πήρε ο Τσίπρας από τον Σολτς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία.

Ο πολιτικά ηλίθιος και συνταγματικά τερατόμορφος αποκλεισμός του Εθνικού κόμματος από τις εκλογές, θα δώσει την αφορμή στο ΚΚΕ και στην Αριστερά, να διαλύσουν τη χώρα, καθώς θα αναμένουν ότι αργά ή γρήγορα, όσο πλησιάζει η σύγκρουση με την Κίνα και τη Ρωσία, θα βρεθούν και αυτοί, εκτός νόμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν κυκλοφορεί τυχαία, όλο και πιο συχνά με το κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι, όπως ο εκτελεσμένος πράκτορας των Σοβιετικών, Νίκος Μπελογιάννης.

Ετοιμάζουν εμφύλιο, μην έχετε καμία αμφιβολία. Θα χύσουν αίμα στην Ελλάδα, για να προστατέψουν και πάλι τους Κομμουνιστές Κινέζους και Ρώσους, παραδίδοντας τη χώρα στον Ερντογάν.

Προσέξτε, ότι ο Τσίπρας κατεβαίνει με το κόκκινο, Σοβιετικό του γαρύφαλλο στα Δωδεκάνησα των υδρογονανθράκων, της ΑΟΖ και της υποτιθέμενης Τουρκικής μειονότητας, εκεί.

Το είχαμε γράψει και παλαιότερα, ότι μετά την Μακεδονία, η Αριστερά, ετοιμάζεται να παραχωρήσει και τα Δωδεκάνησα.

Οι πανσλαβιστές του Καραμανλισμού, παίζουν και πάλι πολύ βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της χώρας και όταν προκύψει εμφύλιος, θα είναι οι πρώτοι που θα φάνε τις σφαίρες.

Υπάρχει πολύς χώρος στο Γκουαντάναμο για φιλοξενούμενους…

Να αφήσουν το Εθνικό κόμμα να κατέβει στις εκλογές και τον Κασιδιάρη στη Βουλή και μετά, να κριθεί η αφοσίωση στη δημοκρατία και η πίστη του στο Ελληνικό Έθνος.

 

Υ.Γ.: Βορίδης και Γεραπετρίτης, που εκπροσωπούν το βαθύ Ράιχ στην Ελλάδα, θα πληρώσουν το τίμημα, εάν τα πράγματα οδηγηθούν στο να διαλυθεί η χώρα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,611


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα