Έρχεται “ζούγκλα” – Κουκουλοφόροι εισβάλουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν είδη πρώτης ανάγκης

Έρχεται “ζούγκλα” – Κουκουλοφόροι εισβάλουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν είδη πρώτης ανάγκης

30 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:483
Μοίρασέ το

 

Ετοιμάζονται αντίστοιχες κινήσεις σε όλη τη χώρα

Σε λίγο, το φαινόμενο αυτό θα επεκταθεί σε όλο τον λαό, γιατί δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να σιτιστεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δείτε τι συνέβη στον Βύρωνα…

Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ στον Βύρωνα και αφαίρεσε δεκάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Το περιστατικό συνέβη στις 4/11, όμως παίρνει τώρα διαστάσεις, καθώς υπάρχει φόβος, αν όχι πληροφορία, πως αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν και σε άλλα σουπερμάρκετ της χώρας!

 

Οι κουκουλοφόροι συγκεντρώθηκαν πριν την έφοδο και έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων. Έπειτα μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και άρχισαν να γεμίζουν σακούλες με προϊόντα.

Όσοι βρίσκονταν μέσα στο σούπερ μάρκετ παρακολούθησαν έκπληκτοι όλα όσα συνέβαιναν μπροστά τους.

Εκείνοι εξήγησαν πως η δράση τους είχε σκοπό να «απαλλοτριώσουν» προϊόντα για να τα διανείμουν σε ανθρώπους στη Θεσσαλία που τα έχουν ανάγκη, καθώς οι κουκουλοφόροι θέλουν, κατά κάποιον τρόπο, να κερδίσουν την συμπάθεια μερίδας πολιτών!

Στο τέλος πέταξαν φέιγ βολάν, ενώ, όπως μεταδίδεται, καλούν να γίνει το ίδιο και σε άλλα σουπερμάρκετ της χώρας!

 

 

Πηγή

Προβολές : 483


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα