Έρχεται η 4η σφραγίδα;;;

Έρχεται η 4η σφραγίδα;;;

7 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,248
Μοίρασέ το

 

 

Αν η Σφραγίδα 1, 2 και 3 έχουν ανοίξει, τότε η Σφραγίδα 4 είναι επικείμενη και αφού το χλωμό άλογο τελειώσει τον καλπασμό του σε όλη τη γη, περίπου 2 δισεκατομμύρια θα είναι νεκροί.

Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτό είναι κοντά στον αριθμό των αμβλώσεων που έχουν γίνει παγκοσμίως.

Το πρώτο δεδομένο είναι πως τη γη την εξουσιάζουν ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Άρα με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουν να αφανίσουν την ανθρωπότητα… το βλέπουμε πλέον… μας το λένε κατάμουτρα…

Υπάρχει άλλωστε και Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ…

Το ερώτημα είναι αν και σ’ αυτή, έβαλαν χέρι οι προαιώνειοι Σατανιστές…

Ότι και να κάνουν όμως, ας έχουμε Πίστη, και σας ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ…

Το τέλος του ανθρώπου, είναι ο θάνατος…

Ας προσπαθήσουμε ως ζωντανοί άνθρωποι, να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτό είναι τόσο λυπηρό, είναι σαν να βλέπετε ένα αυτοκίνητο κολλημένο στις γραμμές του τρένου και οι επιβαίνοντες να μην βλέπουν τι έρχεται και μετά το μπουμ έχει τελειώσει. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί το τρένο που κατεβαίνει τις γραμμές με πλήρη ταχύτητα και θα εξαφανίσει το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού.   Στη Βίβλο ονομάζεται Σφραγίδα 4 και αντιπροσωπεύεται από το χλωμό πράσινο άλογο του θανάτου.

Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου θηρίου να λέει: Έλα και δες.

Και κοίταξα, και ιδού, ένα χλωμό άλογο· και το όνομά του που καθόταν πάνω του ήταν Θάνατος, και η Κόλαση τον ακολουθούσε. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω στο τέταρτο μέρος της γης, να σκοτώνουν με σπαθί και με πείνα και με θάνατο και με τα θηρία της γης. Αποκ. 6:7,8

Αυτό το γεγονός, το οποίο θα προκληθεί από τις κακές δυνάμεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τον σατανά, θα συμβεί επειδή το λέει ο Θεός.

Τα ερωτήματα που παραμένουν είναι το πότε και από ποιον ακριβώς παράγοντα.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε, εξηγεί ποιος μπορεί να είναι ο παράγοντας της Σφραγίδας 4 και προσφέρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πότε μπορεί να λάβει χώρα.


Ακολουθούν μερικές σημειώσεις από το βίντεο:

Πιστεύει από τις πληροφορίες ότι η επόμενη πανδημία θα είναι ο ιός ζόμπι της γρίπης των πτηνών.

Η γρίπη των πτηνών επηρεάζει ήδη τα θηλαστικά.

Πληροφορίες: Το φάρμακο για τη γρίπη των πτηνών Peramivir αποστέλλεται με παλέτες σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Φάση 1: ήταν το εμβόλιο γενετικής θεραπείας που προκαλεί το VAIDS.

Φάση 2: θα είναι ένας συνδυασμός SARS/HIV/γρίπης των πτηνών και θα ονομάζεται γρίπη των πτηνών.

Όσον αφορά το ερώτημα σχετικά με το πότε μπορεί να εμφανιστεί αυτή η επόμενη πανδημία, εδώ είναι μερικές σκέψεις. Υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι οι σφραγίδες 1, 2 και 3 μπορεί να έχουν ήδη ανοίξει, τότε, αν είναι έτσι, η σφραγίδα 4 είναι επικείμενη.

Υπό το πρίσμα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στο βίντεο σχετικά με τις αποστολές του Peramivir, φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι επικείμενη. Ας εξετάσουμε επίσης αυτό το κομμάτι πληροφοριών/προβλεπτικού προγραμματισμού. Αυτή είναι μια εικόνα του εξώφυλλου του Economist της 13ης Δεκεμβρίου 2021.

Και εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο του ιού στη δεξιά πλευρά που τράβηξα ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα βίντεο που δεν μπορώ πλέον να βρω.

 

Υποδηλώνει ότι θα κηρυχθεί άλλη μια πανδημία τον Ιούλιο του 2023; Τώρα σκεφτείτε αυτό το κομμάτι του πιθανού προγνωστικού προγραμματισμού – το τραγουδοπούλι της ταινίας, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από τον Μεγάλο τον Ένα.

Τον Δεκέμβριο του 2020, κυκλοφόρησε μια πολύ ασυνήθιστη, πολύ ρεαλιστική εκείνη την εποχή και γι’ αυτό δημοφιλής ταινία Songbird, οι ίδιοι οι δημιουργοί δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τον τίτλο για πολύ καιρό και γι’ αυτό πήγε στο ενοίκιο ως “Μόλυνση από πουλί σε κλουβί”. Η ταινία διαδραματίζεται το 2024, μετά το οποίο ο ιός έχει μεταλλαχθεί απότομα σε θνησιμότητα πάνω από 50%.

Τώρα γιατί να ονομάσουν μια ταινία για τον COVID Songbird ή έστω κάποτε “Μόλυνση πουλιού σε κλουβί”; Τι σχέση έχει το COVID με ένα πουλί σε κλουβί ή με ένα τραγουδοπούλι; Ξέρω όμως ότι η γρίπη των πτηνών -η γρίπη των πτηνών- ταιριάζει ωραία με τον τίτλο. Είναι αυτός ο προγνωστικός προγραμματισμός;

Είναι λοιπόν η γρίπη των πτηνών η επόμενη πανδημία και αν ναι, θα είναι το 2023, το 2024 ή κάποιο άλλο έτος; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αν είναι μια γρίπη SARS/HIV/γρίπη των πτηνών που θα είναι η επόμενη πανδημία, τι μπορεί να κάνει κανείς για να προστατευτεί από αυτήν;

Δεν είμαι γιατρός και δεν σας δίνω ιατρικές συμβουλές, αλλά εδώ είναι ένα άρθρο που ασχολείται με το θέμα: Γρίπη των πτηνών: Γρίπη των πτηνών: Πέντε καλύτερες φυσικές θεραπείες για τη γρίπη των πτηνών! Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί γιατροί συνιστούν το Iver–ctin για κάθε ιογενή λοίμωξη.

Συμπέρασμα: Αν η Σφραγίδα 1, 2 και 3 έχουν ανοίξει, τότε η Σφραγίδα 4 είναι επικείμενη και αφού το χλωμό άλογο τελειώσει τον καλπασμό του σε όλη τη γη, περίπου 2 δισεκατομμύρια θα είναι νεκροί. Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτό είναι κοντά στον αριθμό των αμβλώσεων που έχουν γίνει παγκοσμίως.

Έτσι, ο παράγοντας της Σφραγίδας 4 θα είναι η “γρίπη των πτηνών”, και αν ναι, θα είναι το 2023, το 2024 ή κάποιο άλλο έτος;

Αν τα τελευταία 7 χρόνια ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2020, τότε ο αντίχριστος θα έρθει στην εξουσία το πρώτο μέρος του 2024 και τα άλογα θα έχουν τελειώσει τον καλπασμό τους σε όλη τη γη μέχρι τότε. Αν τα τελευταία 7 χρόνια δεν άρχισαν το 2020, τότε έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο.

Αλλά εδώ είναι το πώς βλέπω να δουλεύει αν το 2020 ήταν το έτος.

 

endtimesforecaster.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,248


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα