Έρχεται και η σύλληψη της συζύγου του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ... (Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ)

Έρχεται και η σύλληψη της συζύγου του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ... (Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ)

13 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:575
Μοίρασέ το

 

 

 

Αναμένεται σύλληψη της συζύγου του Ηλία Μίχου

Απ’ όπου και να το πιάσεις, βρωμάει το πράμα…
Υπάρχουν όμως και πολλά στοιχεία που δημιουργούν πλείστα ερωτηματικά:
1.Οι συνομιλίες μεταξύ συζύγου και “μητέρας” του βιασμένου παιδιού, γίνονται από τις 3 Σεπτεμβρίου…
2. Η κατάθεση της 12χρονης στην αστυνομία γίνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ…
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ, ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ;;;
Κάτι βρωμάει πολύ… δεν νομίζετε;;;
ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ…
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ… ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Αναμένεται σύλληψη της συζύγου του Ηλία Μίχου

Μία νέα σύλληψη αναμένεται εντός των επομένων ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, η οποία και θα προκαλέσει αντιδράσεις στην ευρύτερη κοινωνία.

Κατά πληροφορίες της «Ζούγκλας» η σύλληψη αφορά τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, η οποία ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης.

Μέχρι και προχθές η Ελισάβετ Λέκκα ήταν αιρετή διαμερισματική σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών.

Την Ελισάβετ Λέκκα απέπεμψε από την παράταξη του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. 

Η Ελισάβετ Λέκκα φέρεται να έχει εμπλακεί σε μια διαδικασία δωροδοκίας της μητέρας της 12χρονης για να μη μιλήσει στις αρχές για αυτή την υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια δείχνουν πως η Ελισάβετ Λέκκα έχει αποδεδειγμένα οικονομική συνδιαλλαγή με την 38χρονη μητέρα που έχει ήδη συλληφθεί. 

Σύμφωνα με το αναμενόμενο ένταλμα σύλληψης η σύζυγος του Ηλία Μίχου θα κατηγορείται για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία.

Βεβαίως, σύμφωνα πάντα με το δικαστικό ρεπορτάζ που καταγράφει τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν άμεσα και άλλες συλλήψεις προσώπων που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για τους «πελάτες» που έχουν ήδη αναγνωριστεί και πολλοί εκ των οποίων έχουν μάλιστα ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

 

Πηγή

 

Αποκηρύσσει τώρα τον βιαστή – μαστροπό σύζυγό της η Ελισάβετ Λέκκα

Η Ελισάβετ Λέκκα αναφέρει σε δήλωσή της ότι βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο της εδώ και τρία χρόνια και ότι γνώριζε από τις 3 Σεπτεμβρίου το μαρτύριο που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια του Μίχου.

Δεν εξηγεί, ωστόσο, για ποιο λόγο δεν κατήγγειλε στην αστυνομία όσα έμαθε πριν από περισσότερο από ένα μήνα, αλλά επέλεξε την οδό των πληρωμών στην μητέρα του κοριτσιού για να μην μιλήσει.

Αποκηρύσσει τώρα τον βιαστή – μαστροπό σύζυγό της η Ελισάβετ Λέκκα

Αποστάσεις εκ των υστέρων επιχειρεί να πάρει από τον Ηλία Μίχο, η 47χρονη σύζυγος του, Ελισάβετ Λέκκα, εναντίον της οποίας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εντός των επομένων ωρών.

Η Ελισάβετ Λέκκα αναφέρει σε δήλωσή της ότι βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο της εδώ και τρία χρόνια και ότι γνώριζε από τις 3 Σεπτεμβρίου το μαρτύριο που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια του Μίχου.

Δεν εξηγεί, ωστόσο, για ποιο λόγο δεν κατήγγειλε στην αστυνομία όσα έμαθε πριν από περισσότερο από ένα μήνα, αλλά επέλεξε την οδό των πληρωμών στην μητέρα του κοριτσιού για να μην μιλήσει.

Αυτό αναιρεί τα ίδια της τα λόγια, αφού στην αρχή της δήλωσης της αναφέρεται σε «πράξεις που δεν γνωρίζαμε».

Ούτε εξηγεί πώς μετά από τρία χρόνια διάστασης, το διαζύγιο της εκδόθηκε με διαδικασίες – εξπρές λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.   

 

Η δήλωση της Ελισάβετ Λέκκα έχει ως εξής:

 

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

»Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

»Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για “σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου”, όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς.

Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια.

Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντας του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο όσα έμαθα.

Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

»Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα.

Την πρώτη φορά 100 Ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα.

Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα.

Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να την βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ.

Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να την συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα αναπάντητες κλήσεις, που είναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία.

Είναι δε απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε.

Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.

»Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους δε έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη.

 

Η συμπληρωματική κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού

Δύο δεκασέλιδες καταθέσεις έχει δώσει στις Αρχές το 12χρονο κορίτσι.  

Σε αυτή της 17ης Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» είπε.

 

Πηγή

Προβολές : 575


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα