Έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ (γιατί είμαστε προτεκτοράτο της)!!! Δεν έχει προηγούμενο – Οι Γερμανοί θα πρέπει να εμβολιάζονται κάθε τρεις μήνες για Covid, ώστε να θεωρούνται... πλήρως εμβολιασμένοι

15 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Οι επιχειρήσεις έχουν εκφράσει μεγάλη ανησυχία για περαιτέρω ρυθμιστικό χάος στην οικονομία που αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα.
«Τα σχέδια απλά δεν είναι υλοποιήσιμα», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Γερμανικής Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατορίων (Dehoga), Ingrid Hartges, στη Handelsblatt.

«Δεν μπορούμε να ελέγχουμε συνεχώς αν οι επισκέπτες μας είναι εμβολιασμένοι, βρίσκονται σε ανάρρωση ή έχουν υποβληθεί σε tests», σημείωσε.

 

 

 

Όσοι πίστεψαν πως τα ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, έχουν τελειώσει με τις τέσσερεις δόσεις, είναι βαθιά νυχτωμένοι…

Στην ήδη δρομολογημένη σε αντίστροφη μέτρηση ζωή τους, ο ανά τρίμηνο εμβολιασμός, απλά θα συντομεύσει το διάστημα μέχρι να δουν τα … ραδίκια ανάποδα…

Η απόφαση των γερμανοχάζαρων για τρίμηνους εμβολιασμούς, αποδεικνύει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, πως … βιάζονται να εξολοθρεύσουν τους λαούς…

Και μην αμφιβάλετε στο ελάχιστο πως αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα… και όχι μόνον… αλλά εμάς μας ενδιαφέρει η Πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός, που θα συρρικνωθεί σε τρομακτικά επίπεδα με τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς…

Ως προτεκτοράτο της Γερμανίας και με πολιτικούς που όλοι τους είναι χαλδαίοι, πάμε για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

Άλλωστε μας τα λένε από τώρα ο χαλδαίος Πλεύρης και τα… ακαταδίωκτα τσόκαρα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο αμφιλεγόμενος νόμος για την  προστασία από τον Covid

Παρά τη μείωση των κρουσμάτων Covid, οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και άλλα αυστηρά μέτρα από τον Οκτώβριο.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach εμμένει στα αμφιλεγόμενα σχέδιά του, τα οποία περιλαμβάνουν ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κάθε τρεις μήνες, προκειμένου ένας πολίτης να θεωρείται εμβολιασμένος.

Ο Lauterbach και ο υπουργός Δικαιοσύνης Marco Buschmann ανακοίνωσαν πρόσφατα έναν αμφιλεγόμενο νόμο για την προστασία από τις λοιμώξεις που θα τεθεί σε ισχύ τον Οκτώβριο.

 

Ο αμφιλεγόμενος νόμος

Σύμφωνα με το νέο νόμο, μόνο τα άτομα στη Γερμανία που εμβολιάστηκαν πριν από λιγότερο από τρεις μήνες θα αναγνωρίζονται ως εμβολιασμένα.


Όσοι θεωρούνται «εμβολιασμένοι» θα εξαιρεθούν από ορισμένους από τους νέους νόμους του υπουργού που πλήττουν ατομικές ελευθερίες .
Για παράδειγμα, οι νέοι με τις ενισχυτικές δόσεις εμβολίων εξαιρούνται από την υποχρέωση να φορούν μάσκα σε εστιατόρια ή σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Αντιδράσεις

Ο υπουργός Υγείας της Βαυαρίας Klaus Holetschek (CSU) ζήτησε από τον Lauterbach να υπάρξουν εξαιρέσεις στο νόμο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τον τριμηνιαίο εμβολιασμό

Επιπλέον, το τρίμηνο διάστημα εμβολιασμού έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες συστάσεις της Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών της κυβέρνησης.

 

Ανάστατος ο επιχειρηματικός κόσμος

Οι επιχειρήσεις έχουν εκφράσει μεγάλη ανησυχία για περαιτέρω ρυθμιστικό χάος στην οικονομία που αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα.
«Τα σχέδια απλά δεν είναι υλοποιήσιμα», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Γερμανικής Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατορίων (Dehoga), Ingrid Hartges, στη Handelsblatt.

«Δεν μπορούμε να ελέγχουμε συνεχώς αν οι επισκέπτες μας είναι εμβολιασμένοι, βρίσκονται σε ανάρρωση ή έχουν υποβληθεί σε tests», σημείωσε.

Αυτά τα άτομα εξαιρούνται από την υποχρέωση να φορούν μάσκες σε εστιατόρια ή εκδηλώσεις υπό ορισμένες συνθήκες – εάν ο εμβολιασμός, για παράδειγμα, είναι εντός των τελευταίων τριών μηνών. «Αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από τον επισκέπτη στο εστιατόριο σε τι κατάσταση βρίσκονται », λέει η Hartges.

«Όπως όταν πηγαίνει στην τουαλέτα – θα έπρεπε το προσωπικό να ρωτάει πάντα αν είναι εμβολιασμένος;» είπε. «Αυτό είναι ανοησία», αποφάνθηκε.

 

Επιμένει ο Lauterbach

Ο Lauterbach υπερασπίστηκε τα σχέδιά του ενάντια στην κριτική ότι οι νέοι κανόνες θα είναι πολύ περίπλοκοι για να τους τηρήσουν οι επιχειρήσεις.

Ο υπουργός απάντησε δίνοντάς τους διάλεξη «ότι μπορούν να δουν αμέσως στην εφαρμογή Corona-Warn-App από το χρώμα του πιστοποιητικού εμβολιασμού εάν πρόκειται για νέο εμβολιασμό ή όχι».

Το Corona-Warn-App είναι η επίσημη και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή ανίχνευσης επαφών Covid που χρησιμοποιείται για την ψηφιακή ανίχνευση επαφών στο κράτος επιτήρησης της Γερμανίας.

 

Πηγή

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα