Έρχεται μεγάλη φτώχεια ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Στην Γερμανία ζητούν να τεθεί ατομικό όριο CO₂ στον κάθε πολίτη

Έρχεται μεγάλη φτώχεια ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Στην Γερμανία ζητούν να τεθεί ατομικό όριο CO₂ στον κάθε πολίτη

13 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:518
Μοίρασέ το

 

 

Σύμφωνα με το ARD , οι λεγόμενοι αναλυτές κινδύνου καταγγέλλουν «την αποτυχία της πολιτικής όσον αφορά την προστασία του κλίματος» και απαιτούν να ληφθούν γρήγορα «μέτρα».

Το ζήτημα δεν είναι καθόλου αστείο αφού παρόμοιο «πρόγραμμα» με «πάσο» εφαρμόστηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας με τους μαζικούς εμβολιασμούς και τις μετακινήσεις.

Ετοιμαστείτε για νέα lockdown και… φυλάκιση στις “έξυπνες πόλεις” με όριο μετακίνησης τα 15’΄… και άλλο ένα pass…

Γιατί όπως είπε το τσούφλο οβραίικο πολιτικό …ίδι, “όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”…

Εύχομαι να πεθάνουν όσοι τον ψηφίσουν κι αυτόν και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…

Σαφώς και προτιμώ το πρώτο… ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Με αφορμή την κλιματική αλλαγή (το κλίμα του πλανήτη μεταβάλλεται συνεχώς ασχέτως της ύπαρξης του Ανθρώπου) ο Γερμανός «ερευνητής για το κλίμα», Hans Joachim Schellnhuber, ζητά ατομικό όριο CO₂ για κάθε πολίτη της Γερμανίας!

Η παράλογη όμως αυτή απαίτηση, υποστηρίζεται και από το κόμμα των Πρασίνων, το οποίο είναι και κυβερνητικός εταίρος και έχει αποδείξει ότι επί της ουσίας αυτό επιβάλει την πολιτικής της νυν γερμανικής κυβέρνησης.

Ο Όλαβ Σολτς «σύρεται» πίσω από τις επιλογές της αντι-ρωσικής πολιτικής της Αναλένα Μπέρμποκ.

Η μέση κατανάλωση στην Γερμανία είναι επί του παρόντος περίπου 10 τόνοι και ο Schellnhuber θα ήθελε να το περιορίσει σε τρεις.

Ένα «κλιματικό πάσο» θα μπορούσε να βοηθήσει, όπως λέει!

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό ARD Panorama, ο Hans Joachim Schellnhuber ζητά την εισαγωγή ενός «ατομικού ορίου CO₂» και ταυτόχρονα ιδιωτικές συναλλαγές για περισσότερο CO₂.

Όπως αναφέρει:

«Όλοι λαμβάνουν τρεις τόνους CO₂ ετησίως, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερο, πρέπει απλώς να το αγοράσετε»!

Ο Schellnhuber τονίζει ότι εάν εφαρμοστεί μια «θεμελιώδης αρχή της δικαιοσύνης», κάθε άτομο θα έχει περίπου τρεις τόνους CO₂ διαθέσιμο ετησίως έως το 2050.

Σύμφωνα με τον ερευνητή του κλίματος, κάθε πολίτης στην Γερμανία προκαλεί περίπου δέκα τόνους CO2 ετησίως.

Πάνω απ ‘όλα, οι υψηλόμισθοι και οι πλούσιοι εκπέμπουν μερικές φορές έως και 100 τόνους CO₂ ανά άτομο, αλλά ορισμένοι “υπερπλούσιοι” θα έφταναν και τους 2.000 τόνους ετησίως.

Ο Schellnhuber περιέγραψε τους τρεις τόνους «στο πλαίσιο μιας ελεύθερης κοινωνίας» ως «πλανητικό δρόμο».

Άλλωστε, σύμφωνα με την θεωρία των διεθνιστών, το «κοινό καλό» και το.. περιβάλλον υπερισχύουν των ατομικών δικαιωμάτων.

Ήδη από τον Μάιο του περασμένου έτους, εξήγησε πώς θα πρέπει να εισαχθεί ένα λεγόμενο πάσο για το κλίμα για αυτόν τον σκοπό και κυρίως επειδή αναμένει πολλούς «κλιματικούς πρόσφυγες» στο μέλλον.

“Για μένα, το ερώτημα εάν θα πετύχουμε να καθιερώσουμε ένα τέτοιο διαβατήριο για το κλίμα. […] Θα έχουμε μια κοινωνία στην οποία ο ανθρωπισμός θα είναι η κατευθυντήρια γραμμή;”

Η πολιτικός του Κόμματος των Πρασίνων και αντιπρόεδρος της Bundestag (ομοσπονδιακή γερμανική Βουλή) Katrin Göring-Eckhardt είναι επίσης ενθουσιώδης με την ιδέα του κλιματικού διαβατηρίου.

Η ίδια τόνισε:

«Θα πρέπει να προωθήσουμε σοβαρά την ιδέα του κλιματικού διαβατηρίου παγκοσμίως».

Σύμφωνα με το ARD , οι λεγόμενοι αναλυτές κινδύνου καταγγέλλουν «την αποτυχία της πολιτικής όσον αφορά την προστασία του κλίματος» και απαιτούν να ληφθούν γρήγορα «μέτρα».

Το ζήτημα δεν είναι καθόλου αστείο αφού παρόμοιο «πρόγραμμα» με «πάσο» εφαρμόστηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας με τους μαζικούς εμβολιασμούς και τις μετακινήσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα