Έρχεται νέα κακοκαιρία διάρκειας πέντε ημερών: Μεγάλος όγκος νερού θα πέσει ξανά στην Θεσσαλία

Έρχεται νέα κακοκαιρία διάρκειας πέντε ημερών: Μεγάλος όγκος νερού θα πέσει ξανά στην Θεσσαλία

22 Σεπτεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:818
Μοίρασέ το

 

Είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός για το ενδεχόμενο μίας νέας νεροποντής σε μία περιοχή η οποία δεν έχει απορροφήσει ακόμη τα νερά της προηγούμενης;

Η κυβέρνηση, ξέρει τι κάνει…
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ;;;
Πολύ φοβάμαι πως … ΟΧΙ…
Η πολιτική ιδεολογία τους, είναι ένα με το δέρμα τους…
Γι αυτό θα φάνε άλλη μια πλημμύρα, και θα συνεχίζουν να τρώνε πλημμύρες και καταστροφές, μέχρι να πουλήσουν όσο όσο, τις περιουσίες τους Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Έρχονται εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης… ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ;;;
Μήπως… ΑΓΟΡΑΣΤΟ και λοιπή νεοδημοκρατική κλίκα, για να πάρουν κανένα κοκκαλάκι για τις τεράστιες απώλειες που είχαν στις περιουσίες τους… ;;;
ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ… ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ;;;
Υ.Γ.2. Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν γράψει για την επερχόμενη νέα κακοκαιρία… αλλά ένα τρολλάκι, γελούσε… (εδώ)
Έρχεται νέα κακοκαιρία διάρκειας πέντε ημερών: Μεγάλος όγκος νερού θα πέσει ξανά στην Θεσσαλία

Το καλοκαίρι φαίνεται πως τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακο, στο οποίο το θερμόμετρο θα χτυπήσει ακόμα και 37άρια, καθώς έρχεται μία κακοκαιρία που θα έχει διάρκεια περίπου πέντε μέρες και θα πλήξει ξανά τη Θεσσαλία με μεγάλους όγκους νερού.

Το ερώτημα είναι, αν είναι έτοιμη η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσουν μία νέα νεροποντή ειδικά σε μία περιοχή στην οποία ακόμα δεν έχουν απορροφηθεί τα νερά από την προηγούμενη.

Μάλιστα, ακόμα και αν είχε γίνει αυτό η δυνατότητα του εδάφους είναι πλέον κορεσμένη για να δεχτεί νέους μεγάλους όγκους νερού.

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός με πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα να καταγράφουν 37άρια, ίσως και 38 βαθμούς Κελσίου.

Η Παρασκευή δεν «κρύβει» έντονα φαινόμενα, με κάποιες μπόρες το απόγευμα προς τα βόρεια ορεινά.

Η μεταβολή του καιρού έρχεται από το μεσημέρι – απόγευμα της Κυριακής, όταν και η ζέστη θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα ανατολικά ηπειρωτικά.

Το βαρομετρικό που έρχεται θα απασχολήσει τη χώρα έως και την Πέμπτη, φέρνοντας μεγάλο όγκο νερού σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη», ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, τονίζοντας πως «τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μεγάλο όγκο νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας».

«Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή!»,

Αναφορικά με τις περιοχές που θα επηρεαστούν ανέφερε πως το βαρομετρικό θα ξεκινήσει από το βόρειο Ιόνιο και θα επηρεάσει πρόσκαιρα και τη κεντρική Μακεδονία.

Έπειτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τη Θεσσαλία και πιο νότια. «Και η Λαμία, αλλά και η Πελοπόννησος θέλουν προσοχή. Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής», κατέληξε.

 

 

Πηγή

Προβολές : 818


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα