Έρχεται πυρηνικός Αρμαγεδδών; Ξεκίνησε η επιστράτευση γιατρών στην Ρωσία

Έρχεται πυρηνικός Αρμαγεδδών; Ξεκίνησε η επιστράτευση γιατρών στην Ρωσία

27 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:571
Μοίρασέ το

 

Σε κινητοποίηση υπόκεινται και ιατροί στην Ρωσία. 

>Έρχεται πυρηνικός Αρμαγεδδών; Ξεκίνησε η επιστράτευση γιατρών στην Ρωσία

Και στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης και η παρέα του, διαλύουν τα νοσοκομεία και έχουν σε αναστολή τους υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν…

Τι μας περιμένει, δεν χρειάζεται να το ξαναγράψω… το αντιλαμβάνεστε όλοι όσοι διαβάζετε ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε κινητοποίηση υπόκεινται και ιατροί στην Ρωσία. 

Ειδικότερα απαιτούνται οι εξής ειδικότητες: Αναζωογονητές, Αναισθησιολόγοι, Χειρούργοι.

Τι συμβαίνει εάν αρνηθείτε να συμμετάσχετε;

Η άρνηση συμμετοχής σε εχθροπραξίες, λιποταξία, οικειοθελής παράδοση τιμωρείται με φυλάκιση έως και δέκα ετών – αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα έχουν ήδη υπογραφεί από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η λεηλασία τιμωρείται έως και 15 χρόνια, η παραβίαση των όρων της σύμβασης της Κρατικής Άμυνας – έως 10 χρόνια.

Επίσης, προβλέπεται ποινική τιμωρία για πολίτες που υπέγραψαν την κλήση, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο στρατιωτικό ληξιαρχείο την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα χωρίς βάσιμο λόγο.

Εάν υπάρχει βάσιμος λόγος, ο πολίτης πρέπει να εμφανιστεί και να προσκομίσει έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτόν τον λόγο.

 

Πηγή

Προβολές : 571


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα