Έρχεται ραγδαία επισιτιστική κρίση. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Έρχεται ραγδαία επισιτιστική κρίση. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

13 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:760
Μοίρασέ το

 

Πιστέψτε τα ίδια σας τα μάτια αντί για τα ψέματα που σας λένε! Τα γυμνά ράφια των καταστημάτων θα αδειάσουν πολύ συντομοτερα απ οτι νομιζετε…

Για άλλη μια φορά συναντάμε το ίδιο ζήτημα, όπου ένα μέρος του έθνους είναι προετοιμασμένο για μια επιδεινούμενη επισιτιστική κρίση, ενώ ένα άλλο μέρος είναι μερικώς εφοδιασμένο, αλλά ούτε κατά διάνοια τόσο προετοιμασμένο όσο εκείνοι που προετοιμάζονται εδώ και χρόνια.

 

Η πλειοψηφία του κόσμου ζει στην απόλυτη νιρβάνα της…έχοντας  κάνει θρησκεία της τον κορονογιό και θεωρώντας πως με τα μπολιάσματα που έκανε θα ξαναπάρει τη ζωή της πίσω… τρομάρα τους…

Τα γεγονότα στον επερχόμενο πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, που κανείς πλέον δεν αποκλείει να είναι και πυρηνικός, φέρνουν με ραγδαίους ρυθμούς και την επισιτιστική κρίση με ότι μπορεί να σηματοδοτήσει μια πυρηνική καταστροφή.

Επιπλέον η απεργία των φορτιγατζήδων στον Καναδά, ήδη ξεκίνησε να παίρνει διαστάσεις και στην Ευρώπη… στημένη ή όχι αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία…

Σημασία έχει να προετοιμαστούν όσο το  δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας για τα επερχόμενα.

Και επειδή η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, βρίσκεται πλέον σε κατάσταση φτώχειας, να παραμείνετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να βοηθήσετε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την τραγική κατάσταση που έρχεται.

Και να έχετε ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αυτό έχει ειπωθεί, δειχθεί και τεκμηριωθεί, αλλά είναι κρίσιμο να σας το υπενθυμίσουμε: Όταν τα φορτηγά σταματήσουν να παραδίδουν τα πάντα, από τα ράφια των καταστημάτων μέχρι τις υπηρεσίες, θα επηρεαστούν.
Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Stefan Stanford εξήγησε ότι οι Καναδοί φορτηγατζήδες έγιναν η πρώτη γραμμή άμυνας για τους Καναδούς και άλλα έθνη που έχουν συμμετάσχει με τις δικές τους νηοπομπές φορτηγών, παρέχοντας ένα info-graphic που δείχνει τι θα συμβεί αν σταματήσουν τα φορτηγά, τις πρώτες 24 ώρες, τη δεύτερη και τρίτη ημέρα, την πρώτη εβδομάδα, τη δεύτερη εβδομάδα και την τέταρτη εβδομάδα, όταν τα πάντα σταματήσουν.
Έτσι, καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε εικόνες από τους αναγνώστες (Σας ευχαριστούμε!!), βλέποντας τα κενά σημεία στα παντοπωλεία να μετατρέπονται σε ολόκληρα τμήματα που έχουν εξαντληθεί, και τις πινακίδες που έχουν αναρτηθεί στα καταστήματα (φαίνεται παρακάτω) για να εξηγήσουν ότι ορισμένα είδη είναι σε έλλειψη, βλέπουμε την είδηση ότι το DHS έστειλε προειδοποίηση στους αξιωματούχους της επιβολής του νόμου και της ασφάλειας στις ΗΠΑ, ανακοινώνοντας ότι “μια παρατεταμένη αυτοκινητοπομπή φορτηγών που διαμαρτύρονται για τις εντολές εμβολίων θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου, όταν παίζεται το Super Bowl στο Λος Άντζελες”.
Αυτή η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων υποτίθεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο, καθώς θα διασχίζουν όλη τη χώρα.
Η ειδοποίηση του DHS αναφέρει ότι “η ομάδα σκοπεύει να ξεκινήσει από την Καλιφόρνια ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου και να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μέχρι τα μέσα Μαρτίου, συγκεντρώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγατζήδες καθώς ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα”, προσθέτοντας ότι φορτηγατζήδες από τη διαμαρτυρία στην Οτάβα μπορεί επίσης να κατευθυνθούν στην Ουάσιγκτον για να συμμετάσχουν.
Αν και δηλώνει ότι από τώρα η σχεδιαζόμενη αυτοκινητοπομπή είναι “φιλοδοξία”, αφού συζητείται στο διαδίκτυο, μια πηγή του DHS δήλωσε στο Yahoo News ότι πρόκειται για “απολύτως πραγματική ανησυχία”.
“Σίγουρα θα ακολουθήσουν το καναδικό μοντέλο και θα κλείσουν την Ουάσινγκτον”, δήλωσε ο αξιωματούχος του DHS, αναφερόμενος στις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν προσελκύσει εκατοντάδες φορτηγατζήδες και άλλους στην Οτάβα από την περασμένη εβδομάδα, διακόπτοντας την κυκλοφορία σε ολόκληρη την καναδική πρωτεύουσα και αναγκάζοντας τον δήμαρχο να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τη Δευτέρα, οι διαδηλωτές απέκλεισαν την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος της γέφυρας Ambassador που συνδέει το Ουίνδσορ του Οντάριο με το Ντιτρόιτ, κλείνοντας ένα από τα πιο πολυσύχναστα διεθνή συνοριακά περάσματα μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά.
Εκεί που βρισκόμαστε τώρα είναι σε μια επισιτιστική κρίση από την οποία δεν ανακάμψαμε ποτέ, όταν άρχισαν τα λουκέτα στο Covid το 2020, μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης καθώς άρχισαν οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού, και στη συνέχεια με την καναδική αυτοκινητοπομπή φορτηγών, όπου έχουν αποκλείσει τις εμπορικές οδούς με τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της γέφυρας Ambassador, η οποία μεταφέρει το 25% του εμπορίου ΗΠΑ-Καναδά.
Το Breitbart έχει εικόνες και βίντεο από τους αποκλεισμούς των καναδικών φορτηγών.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οποιαδήποτε μεγαλύτερη επιβάρυνση στην αλυσίδα εφοδιασμού μας θα προκαλέσει ακόμη περισσότερες ελλείψεις, τροφίμων, ηλεκτρονικών ειδών, ρούχων και άλλων ειδών.
Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι θα είναι μια διαμαρτυρία των αμερικανικών φορτηγών, που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Αμερικανών ενάντια στις εντολές και τη δικτατορική τυραννία του καθεστώτος Μπάιντεν και των φιλελεύθερων κρατικών ηγετών από άκρη σε άκρη.
Έχουμε ακούσει πολλούς να ξεκαθαρίζουν ότι οι όποιες ελλείψεις τροφίμων ή άλλα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που θα επιδεινωθούν από μια πιθανή νηοπομπή αμερικανών φορτηγατζήδων, αποκλεισμούς και διαμαρτυρίες, θα αξίζουν τον κόπο για να αντισταθούμε στον φιλελεύθερο αυταρχισμό που παρατηρούμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.
Για άλλη μια φορά συναντάμε το ίδιο ζήτημα, όπου ένα μέρος του έθνους είναι προετοιμασμένο για μια επιδεινούμενη επισιτιστική κρίση, ενώ ένα άλλο μέρος είναι μερικώς εφοδιασμένο, αλλά ούτε κατά διάνοια τόσο προετοιμασμένο όσο εκείνοι που προετοιμάζονται εδώ και χρόνια.
Ενώ η DHS μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη ως προς το αν θα συμβεί αυτό το είδος διαμαρτυρίας φορτηγατζήδων, ξεκινώντας σε λίγες μόνο ημέρες, η συζήτηση στο διαδίκτυο είναι σχεδόν αδύνατο να λείψει, επομένως, όπως πάντα, πιστεύουμε ότι καλύτερα να είμαστε ασφαλείς παρά να λυπούμαστε, και καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο και να προσευχόμαστε να μην φτάσουμε σε αυτό.
Αφού παρακολουθήσαμε το καναδικό Freedom Convoy 2022 να εμπνέει τους φορτηγατζήδες άλλων χωρών να κάνουν το ίδιο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, δείχνοντας ένα αυξανόμενο κίνημα από μια ομάδα που είναι “απαραίτητη” για την ίδια την επιβίωσή μας, είναι σχεδόν αδιανόητο ότι οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες δεν θα σταθούν και δεν θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των Αμερικανών.
Από τις παραπάνω εικόνες και τις πρόσφατες αναφορές, βλέπουμε ότι τα προϊόντα πατάτας, τα κατεψυγμένα πρωινά, τα ζυμαρικά, οι διάδρομοι γαλακτοκομικών και τα κρέατα, είναι όλα είδη που είτε είναι λιγοστά, είτε τόσο ακριβά που είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε να ξοδέψετε χρήματα γι’ αυτά πλέον, είναι και πάλι καιρός να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο τι έχετε, τι πρέπει να αναπληρώσετε ή/και τι πρέπει να συμπληρώσετε στις προμήθειές σας.
Το Parade.com αναφέρει ότι οι ελλείψεις σε κρέας “ειδικά σε μοσχάρι και πουλερικά”, θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τις ΗΠΑ το 2022 (και αυτό χωρίς την πιθανή διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων), γαλακτοκομικά, αυγά, φρούτα και λαχανικά και άλλα προϊόντα που παρασκευάζονται με προϊόντα, κονσέρβες, εισαγόμενα προϊόντα, εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά, τροφές για κατοικίδια ζώα, χαρτί, χαρτοπετσέτες και άλλα είδη χαρτιού και ζυμαρικά.
Σημείωση- Οι παρακάτω σύνδεσμοι επιλέχθηκαν για τις λογικές ημερομηνίες παράδοσης, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε πώς ή πότε η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων θα επηρεάσει τις μελλοντικές ημερομηνίες παράδοσης.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ξέρουμε ότι τουλάχιστον η μισή χώρα θα έχει την απόλυτη σφυρίχτρα αν οι διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων προκαλέσουν ακόμα περισσότερες ελλείψεις τροφίμων, αλλά η άλλη μισή θα καταλάβει ότι για να αναγκαστεί η κυβέρνηση και οι φιλελεύθεροι πολιτειακοί ηγέτες να ακούσουν τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπηρετούν και να εγκαταλείψουν τις εντολές και τις αρπαγές εξουσίας, θα πρέπει να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ώστε να μην συμμετάσχουν στα “ψώνια πανικού” που γίνονται όταν τα MSM επιτέλους “αναφέρουν” τι συμβαίνει στα παντοπωλεία μας.
Με την απώθηση από την αυταρχική καναδική κυβέρνηση εναντίον των φορτηγατζήδων με απειλές για πρόστιμα και χρόνους χαλάζι, (με την ενθάρρυνση του καθεστώτος Μπάιντεν,), αυτή η μάχη για την ελευθερία θα μπορούσε να γίνει πολύ άσχημη, όχι μόνο στον Καναδά, αλλά και στις ΗΠΑ, αν οι φορτηγατζήδες μας σηκωθούν και τα ρισκάρουν όλα για την ελευθερία όλων των Αμερικανών.
Προετοιμαστείτε αναλόγως.

Πηγή

Προβολές : 760


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα