Έρχεται σεισμός! Η εμπλοκή σε δικογραφία πασίγνωστου “τηλεοπτικού” δικηγόρου, εξαρτημένου από τα ναρκωτικά, που είχε τηλεφωνικές συνομιλίες και συναντήσεις με τον “Εσκομπάρ” της Αθήνας!

Έρχεται σεισμός! Η εμπλοκή σε δικογραφία πασίγνωστου “τηλεοπτικού” δικηγόρου, εξαρτημένου από τα ναρκωτικά, που είχε τηλεφωνικές συνομιλίες και συναντήσεις με τον “Εσκομπάρ” της Αθήνας!

30 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:706
Μοίρασέ το

 

 

Οι συμβουλές, τα 272 κιλά κοκαΐνης, η δημιουργία Offshore, οι δωρεάν δόσεις (!) και τα 37 CD που τον “καίνε”.

Το βούλευμα που τον παραπέμπει για εγκληματική οργάνωση.

 

 

 

Τηλεόραση ΔΕΝ ΕΧΩ πάνω από είκοσι πέντε χρόνια… οπότε αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, θα γνωρίζουν ποιός πασίγνωστος δικηγόρος εμφανίζεται συνεχώς ως… μαϊντανός επί παντός επιστητού…

Πείτε μου κι εμένα να μάθω… να… μορφωθώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όποιος και να είναι, στα μαλακά θα πέσει… η δικαιοσύνη δαγκώνει μόνον τους πτωχούς…

Του Άρη Σπίνου

Η αλήθεια είναι ότι το όριο του δικηγόρου μεταξύ των συμβουλών και των προτροπών είναι μια κόκκινη γραμμή.

Τουλάχιστον όμως όπως φαίνεται στο αμετάκλητο βούλευμα του συμβουλίου εφετών που έχει στην διάθεση του το edolio5 ο πασίγνωστος δικηγόρος ξεπέρασε αυτήν την γραμμή.

Μαζί με τον δικηγόρο παραπέμπονται άλλα 8 άτομα για εγκληματική οργάνωση που αφορούσε την διακίνηση τεράστιων ποσοτήτων κόκας (272 κιλά).

Σύμφωνα με το βούλευμα ο δικηγόρος όχι μόνο συμβούλευε τον εγκέφαλο πως να ξεπλύνει τα χρήματα που έβγαζε από το εμπόριο ναρκωτικών αλλά είχε αναλάβει και την δημιουργία Off-shore εταιρίας για αυτόν τον σκοπό.
“Εσύ πούλα ότι θες και εγώ θα σου ασπρίζω τα κέρδη”, φαίνεται να του είπε σε μία από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και περιέχονται στην δικογραφία.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το Profile του δικηγόρου που όταν κάποιος τον βλέπει στην τηλεόραση (αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό για θέματα παντός επιστητού) δείχνει μεν την εντύπωση του “περπατημένου” αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
Είναι προφανές ότι το τεκμήριο της αθωότητας είναι πάνω από όλα και μακάρι ο άνθρωπος να αθωωθεί εάν είναι απλά… Κονσιλέρι!
Στην απολογία του πάντως ο γνωστός δικηγόρος παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης, σε καθημερινή βάση, κοκαΐνης και ότι η στενή του σχέση όπως και οι συναντήσεις που έκανε με τον έμπορο κοκαΐνης και έχουν καταγραφεί με φωτογραφίες, είχαν ως σκοπό την προμήθεια των ναρκωτικών που έπαιρνε δωρεάν από τον εντολέα του. 

 

Πηγή

Προβολές : 706


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα