Έρχεται τεράστια σφαγή με εδαφική επίθεση στην Παλαιστίνη!

Έρχεται τεράστια σφαγή με εδαφική επίθεση στην Παλαιστίνη!

13 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:395
Μοίρασέ το

 

Ο στρατός του Ισραήλ προειδοποίησε τον ΟΗΕ να εκκενώσει τη Βόρεια Γάζα εντός 24 ωρών

 

Δυο και πλέον χιλιετίες αιματοκυλά την ανθρωπότητα το ΣΑΤΑΝΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ… αιματοκυλώντας και τους ίδιους τους απλούς εβραίους…

Επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά αυτά που έμαθε να κάνει από το βάθος των αιώνων… να καταλαμβάνει εδάφη που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΛΑΟΥΣ… να δημιουργεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ακόμα και μέσα στους λαούς, προκειμένου να τους διαλύσει…

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Λυπάμαι, αλλά μπροστά μας ανοίγεται κυριολεκτικά η κόλαση, για όλους τους λαούς…

Η ΧΑΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο ισραηλινός στρατός είπε στα Ηνωμένα Έθνη να εκκενώσουν τη βόρεια Γάζα εντός 24 ωρών, επιβεβαίωσε αξιωματούχος του ΟΗΕ, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει προοίμιο για χερσαία επίθεση.

Τα γραφεία του ΟΗΕ «ενημερώθηκαν από τους αξιωματικούς-συνδέσμους τους στον ισραηλινό στρατό ότι ολόκληρος ο πληθυσμός της Γάζας βόρεια του Ουάντι Γάζα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί στη νότια Γάζα εντός των επόμενων 24 ωρών», δήλωσε ο Στέφαν Ντουζάρικ, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

ΟΗΕ: «Αδύνατο κίνημα να πραγματοποιηθεί χωρίς καταστροφικές ανθρωπιστικές συνέπειες».

 

«Αυτό ανέρχεται σε περίπου 1,1 εκατομμύριο ανθρώπους», είπε σε μια δήλωση. «Τα Ηνωμένα Έθνη θεωρούν ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση χωρίς καταστροφικές ανθρωπιστικές συνέπειες.

Η εντολή ισχύει επίσης για το προσωπικό του ΟΗΕ και τους ανθρώπους που βρίσκονται καταφύγιο σε εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, είπε ο Dujarric.

Ο στρατός του Ισραήλ δεν έχει ανακοινώσει χερσαία επίθεση, αλλά 300.000 έφεδροι έχουν κληθεί και χερσαίες δυνάμεις έχουν τοποθετηθεί στο νότιο Ισραήλ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς που σκότωσαν πάνω από 1.300 ανθρώπους στο Ισραήλ.

Οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ επιβεβαίωσαν την εντολή εκκένωσης της βόρειας Γάζας

 

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις επιβεβαίωσαν την εντολή εκκένωσης της βόρειας Γάζας που κοινοποιήθηκε από τον ΟΗΕ και είπαν ότι περιελάμβανε την πόλη της Γάζας, δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης του Ισραηλινού Στρατού Τζόναθαν Κόνρικους σε ζωντανή μετάδοση βίντεο.

Είπε ότι έλαβε υπόψη τους μη μάχιμους. «Αυτή η εκκένωση είναι για τη δική σας ασφάλεια», αναφέρει η προειδοποίηση, σύμφωνα με την Conricus. «Ο στόχος εδώ είναι να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά στους αμάχους», είπε.

Η προειδοποίηση λέει ότι οι άνθρωποι θα επιτρέπεται να επιστρέψουν στην πόλη της Γάζας μόνο όταν γίνει άλλη ανακοίνωση, είπε. Δεν ανακοίνωσε επίθεση εδάφους. Ο Κονρίκους κατηγόρησε τη Χαμάς ότι κρύβεται σε περιοχές αμάχων.

 

Διόδια πολέμου Χαμάς-Ισραήλ

 

Οι ηγέτες του Ισραήλ έχουν ορκιστεί να καταστρέψουν τη Χαμάς μετά την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα που σκότωσαν τουλάχιστον 1.300 ανθρώπους.

 

  • Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι προετοιμάζεται για μια πιθανή χερσαία επίθεση στη Γάζα αφού ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σχημάτισε ένα υπουργικό συμβούλιο ενότητας εν καιρώ πολέμου και υποσχέθηκε να «συντρίψει και να καταστρέψει» τη Χαμάς.

 

 

  • Μια αυξανόμενη κρίση στη Γάζα έχει εκτοπίσει περισσότερους από 340.000 ανθρώπους καθώς εξαντλούνται οι κρίσιμες προμήθειες. Το Ισραήλ έχει δηλώσει ότι η «πλήρης πολιορκία» του δεν θα αρθεί έως ότου η Χαμάς απελευθερώσει τους 100 με 150 ανθρώπους που εκτιμάται ότι έχουν συλληφθεί ως όμηροι.

 

  • Τουλάχιστον 1.300 Ισραηλινοί – συμπεριλαμβανομένων 222 στρατιωτών – έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 3.300 έχουν τραυματιστεί. Στη Γάζα, τουλάχιστον 1.500 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 6.200 έχουν τραυματιστεί.

 

  • Οι Lester Holt, Richard Engel, Raf Sanchez, Kelly Cobiella, Matt Bradley, Ellison Barber, Chantal Da Silva και Josh Lederman αναφέρουν το NBC News.

ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

NBC NEWS

GOSPA NEWS – WARZONE – ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

 

Πηγή

Προβολές : 395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα