Έρχονται δραματικές εξελίξεις: Η Μόσχα θυμίζει το Βερολίνο & την καταστροφή των Ναζί- Β.Πούτιν: “Το ΝΑΤΟ δεν θα προλάβει να αντιδράσει”

Έρχονται δραματικές εξελίξεις: Η Μόσχα θυμίζει το Βερολίνο & την καταστροφή των Ναζί- Β.Πούτιν: “Το ΝΑΤΟ δεν θα προλάβει να αντιδράσει”

13 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:706
Μοίρασέ το

 

Κρεμλίνο: Έπρεπε να ακούσετε τον Πούτιν το 2007

 

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ρωσίας κάνει λόγο δημόσια για πυρηνικό ολοκαύτωμα σε μια συνέντευξη που αρκετά σημεία της κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάμε λοιπόν για ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα;;;

Η παλιά Νέα Τάξη Πραγμάτων, τελειώνει… και αναδύεται η νέα Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο κόσμος μας, ξαναμοιράζεται…

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα… γιατί η Ελλάδα, δεν θα είναι έξω απ’ όσα πρόκειται να γίνουν…. και το “παιχνίδι του μοιράσματος” θα είναι ανελέητο…

Προτείνω να συγκεντρώσετε κάποια τρόφιμα και να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά, στην  περίπτωση που γίνει ο πόλεμος, που θα επηρεάσει και την Ελλάδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image

Τρία περιστατικά τις τελευταίες ημέρες δείχνουν πως η Ρωσία είναι αποφασισμένη για σοβαρές κινήσεις που θα αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη. Την αρχή έκανε ο Β. Πούτιν ο οποίος προειδοποίησε πως αν συμβεί κάτι, το ΝΑΤΟ δεν θα προλάβει να ενεργοποιήσει το Άρθρο 5 περί συλλογικής Άμυνας.

Ακολούθησε η υποδοχή με άρωμα Βερολίνου και Ναζί που ετοίμασε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, στον Βρετανό ομόλογο του και σήμερα το Κρεμλίνο υπενθύμισε την ομιλία του προέδρου της Ρωσίας το 2007 κατά της “παγκόσμιας Τάξης”!

Τα τρία αυτά περιστατικά υποδηλώνουν σαφέστατη σκλήρυνση της στάσης της Μόσχας και δείχνουν πως πλέον στο Κρεμλίνο κάνουν κουμάντο οι Στρατηγοί. Μια πρόβλεψη που είχαμε κάνει ήδη από το 2021 για την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Έρχεται όλεθρος στην Αν. Ουκρανία: Η Μόσχα ετοιμάζεται για προέλαση μέχρι Δνείπερο – Διαβήματα και απειλές για καταρρίψεις!

Β.Πούτιν: Δεν θα προλάβετε να ενεργοποιήσετε το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ

 

“Θέλω να το τονίσω ακόμη μια φορά.

Θέλω πάρα πολύ να με ακούσετε και να το μεταφέρετε στο κοινό σας, στα ΜΜΕ σας και στις εφημερίδες σας.

Το καταλαβαίνεται ότι αν η Ουκρανία μπει στο ΝΑΤΟ, και προσπαθήσει να πάρει την Κριμαία με στρατιωτικά μέσα, οι Ευρωπαϊκές χώρες θα μπουν αυτόματα σε πόλεμο με την Ρωσία.

Φυσικά η συμβατική δυναμική του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσία είναι δεδομένη.

Όμως η Ρωσία είναι κορυφαία πυρηνική δύναμη… Δεν θα υπάρχουν νικητές.

Θα μπείτε σε αυτό τον πόλεμο χωρίς την θέληση σας.

Δεν θα προλάβετε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας προκειμένου να εκτελέσετε το Άρθρο 5 (περί συλλογικής Άμυνας)

Ούτε ο πρόεδρος Μακρόν το θέλει, ούτε εγώ. Και γι αυτό είναι εδώ και με βασανίζει για έξι συνεχείς ώρες” είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ρωσίας κάνει λόγο δημόσια για πυρηνικό ολοκαύτωμα σε μια συνέντευξη που αρκετά σημεία της κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Ρώσος ΥΠΑΜ: Θύμισε στην Βρετανία το Βερολίνο και τους Ναζί

 

Στην συνάντηση του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, με τον Βρετανό ομόλογο του Μπεν Γουάλας, την παράσταση έκλεψε ο πίνακας.

Ο Ρώσος ΥΠΑΜ Σ.Σοιγκού τον υποδέχτηκε και έδωσε τα χέρια μπροστά από τον πίνακα που απεικόνιζε τους τέσσερις Στρατηγούς/Στρατάρχες μπροστά από το Ράιχσταγκ στο Βερολίνο μετά την καταστροφή των Ναζί το 1945.

Μια κίνηση του Σ. Σοιγκού (ο οποίος φορούσε την στρατιωτική Στολή) η οποία έστειλε πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση θυμίζοντας το Βερολίνο, τους Ναζί, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την Ρωσία και την θέση της στον κόσμο κτλ.

Αμέσως από αυτή την συνάντηση ο Βρετανός υπουργός Άμυνας ειδοποίησε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας και ανακοινώθηκε η αποχώρηση των βρετανών από την Ουκρανία.

Μάλιστα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ Λονδίνου και Μόσχας βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο τους. Για να πει στη συνέχεια:

«Δυστυχώς, το επίπεδο της συνεργασίας μας είναι σχεδόν στο μηδέν και σύντομα θα περάσει(!) το μηδέν(!) και θα γίνει αρνητικό»!

 

Κρεμλίνο: Κακώς δεν εισακούστηκε η ομιλία Πούτιν κατά της «Παγκόσμιας Τάξης» το 2007

 

Προ 15ετίας ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εκφωνούσε στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου την ιστορική ομιλία με την οποία επέκρινε αυστηρά την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και την ιδέα μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης.

Ο Β.Πούτιν τότε τάχθηκε ξεκάθαρα ενάντια στα σχέδια επέκτασης του ΝΑΤΟ και ανάπτυξης αμερικανικών υποδομών αντιπυραυλικής άμυνας στην Ανατολική Ευρώπη.

Για την «επέτειο» ρωτήθηκε- όχι τυχαία- από το πρακτορείο «ΡΙΑ-Νόβοστι» ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Β.Πούτιν, ο οποίος εκτίμησε ότι «δεν εισάκουσαν (σ.σ. τον πρόεδρο Πούτιν) και όπως εξελίχθηκε η κατάσταση τα τελευταία αρκετά χρόνια μάς οδήγησε μάλλον σ’ αυτήν την επικίνδυνη γραμμή, όπου βρισκόμαστε τώρα».

«Είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρχε τίποτε επιθετικό εκεί. Ήταν μια απολύτως εποικοδομητική ομιλία, μια έκκληση να μην κρύβουμε το κεφάλι στην άμμο σαν στρουθοκάμηλοι, αλλά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, που αναπόφευκτα θα αυξηθούν σε όλο τους το εύρος τα επόμενα χρόνια», σημείωσε ο Ντ.Πεσκόφ.

«Ακόμη και τότε υπήρχε η ευκαιρία ορισμένα κράτη να καταλάβουν το αδιέξοδο του μονοπολικού μοντέλου της ύπαρξης του κόσμου.

Και μάλιστα το αδιέξοδο όχι από την άποψη ότι κάποιος θα αντιταχθεί κατά κάποιο τρόπο σε αυτό, αλλά από την άποψη ότι από μόνος του αυτός ο ένας πόλος δεν είναι πλέον σε θέση να κατοχυρώσει την τάξη και την ασφάλεια, και έτσι απλά εμφανίζονται πολλοί νέοι πόλοι με όχι λιγότερο ευρείς και όχι λιγότερο ισχυρές δυνατότητες», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Image

Image

Image

Image

 


 

 

Πηγή

Προβολές : 706


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα