Έρχονται «ΚΑΝΟΝΙΑ» στην αγορά ενέργειας! SOS από παρόχους: «1δισ. οι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ οφειλές» (βίντεο)

Έρχονται «ΚΑΝΟΝΙΑ» στην αγορά ενέργειας! SOS από παρόχους: «1δισ. οι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ οφειλές» (βίντεο)

10 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:256
Μοίρασέ το

 

Όλα αυτά χρεώνονται στα…τερτίπια του Μητσοτάκη που αποφάσισε να κλείσει τους ΠΑΝΤΕΣ!

Ακόμα και η ΨΕΥΑΙΣΘΗΣΗ που επίτηδες δημιουργείται στους πολίτες περί «ελευθερίας κινήσεων ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ» ενέχει κινδύνους και πολλά εμπόδια.

Η συμμορία Μηλιώνη – Φλώρου φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό στους ελληνόφωνους, που πήγαν σε άλλους παρόχους, αντί να κάνουν ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ…
ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ: ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΑ;;;
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΛΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω και τα λαμόγια των συνδικαΛΗΣΤΩΝ της ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ…
Όλα αυτά χρεώνονται στα…τερτίπια του Μητσοτάκη που αποφάσισε να κλείσει τους ΠΑΝΤΕΣ!

Μία χαοτική κατάσταση επικρατεί στην αγορά ενέργειας μετά και τις τελευταίες κρατικές αποφάσεις για την περιβόητη αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Όπως φαίνεται στην πράξη, το νέο σύστημα «μήνα με το μήνα» που επιβάλλει πλέον η κυβέρνηση στην αγορά ενέργειας όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα.

Ακόμα και η ΨΕΥΑΙΣΘΗΣΗ που επίτηδες δημιουργείται στους πολίτες περί «ελευθερίας κινήσεων ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ» ενέχει κινδύνους και πολλά εμπόδια.

Για παράδειγμα, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς τους παρόχους ενέργειας να έχουν εκτοξευτεί στο 1δισ. ευρώ, δεν θα επιτρέπεται στον εκάστοτε πελάτη να αλλάξει τον επόμενο μήνα εταιρεία, τουλάχιστον όχι πριν αποπληρώσει ή έστω ρυθμίσει το χρέος του στην προηγούμενη.

Τόσο αυτό όσο και μία σειρά ακόμα από διαδικαστικής φύσεως θέματα (π.χ. έκδοση τελικών εκκαθαριστών και μετρήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ ουσιαστικά καθιστούν αδύνατη την “μεταπήδηση” από τον έναν πάροχο στον άλλο μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Συν τοις άλλοις, αρκετοί πάροχοι ενέργειας (άγνωστο πόσοι και ποιοι) έχουν εκπέμψει SOS προς το αρμόδιο Υπουργείο, δείγμα του ότι τα πρώτα “κανόνια” δεν αργούν να έρθουν:


Πηγή

Προβολές : 256


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα