“Έσφαξε με το γάντι” τον Φ. Βόβολη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης...

“Έσφαξε με το γάντι” τον Φ. Βόβολη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης...

23 Ιουνίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:864
Μοίρασέ το

 

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Φαίδων Βόρβορης: Ένας (ακόμη) γιατρός εναντίον μας

Επειδή πρέπει να αποδίδουμε πάντοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να μην παρασυρόμαστε από την βαθιά απογοήτευση που προκαλεί μια αήθης προσωπική επίθεση, ο κ. Βόβολης, πολύ πριν μετατραπεί σε Βόρβορη, είχε το τσαγανό να εναντιωθεί στο ιατροφασιστικό καθεστώς, βοηθώντας πολύ κόσμο να αντέξει τα βασανιστήρια της υγειονομικής χούντας.

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι μαγεύθηκε από τις κάλπικες Σειρήνες, υπολαμβάνοντας ότι, ιδρύοντας κόμμα, θα εξαργύρωνε την αντιχουντική βοήθεια που έδωσε στους πολίτες, υποσχόμενος να γίνουν “Ελεύθεροι Ξανά“.

Επίσης, φαίνεται πως η υπέρμετρη πολιτική φιλοδοξία του τον οδήγησε σε σημείο να αδυνατεί να αναγνωρίσει σε κάποιους πολίτες το δικαίωμα να εκφράζουν διαφορετική άποψη από εκείνον στο θέμα της αντιμετώπισης της έξυπνης δικτατορίας.

Πώς το λέει ο λαός;;; “Θέλει ……. να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει”…
Από την αρχή έδειξε το ποιός ήταν και είναι ο Βόρβορης…
Ένα ακόμα γρανάζι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, παραθέτω την παραπάνω εικόνα από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και στο τέλος της ανάρτησης, πολύ σημαντικό φωτογραφικό υλικό…
Κι έχει το θράσος ο Φαίδων, να σηκώνει το δάχτυλο στον Κωνσταντίνο Βαθιώτη…
Όταν έχεις “λερωμένη” τη φωλιά σου Φαίδωνα, δεν κάνεις επίθεση σε πρόσωπα που έχουν πεντακάθαρη τη φωλιά τους, έχουν δώσει αγώνες ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ…
ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, ΦΑΙΔΩΝΑ… ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ…
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών


«Κάποιοι επιτίθενται στον φίλο μου τον Ζώη τον Μπέχλη λέγοντας για την αποχή. Αυτοί που του επιτίθενται, αυτοί οι καθηγητές Νομικής που κώφευσαν όλα αυτά τα χρόνια, όταν τους ζητήθηκε η βοήθεια και από τον Αντωνιάδη, αλλά πήγαν να κάνουν επί της ουσίας μια πολιτική άλλου είδους, γιατί δεν βοήθησαν στα νομικά θέματα, θα έπρεπε να ξανασκεφθούν τι κάνουν αυτήν την περίοδο: σπρώχνουν τον κόσμο στην αποχή. Το πρώτο σενάριο: 50 με 60 % αποχή, και; Ίδια κυβέρνηση θα βγει, ίδια αντιπολίτευση θα βγει. Να μη λένε ανοησίες αυτοί που κάθονται και κάνουν επί της ουσίας πεταλουδισμούς. Εάν, όμως, όλοι εσείς πάτε να ψηφίσετε, θα έχουμε σίγουρα διαφορετικό αποτέλεσμα. Γιατί αυτοί που δεν ψηφίζουν, δεν ψηφίζουν τα τρία πρώτα κόμματα, και νομίζω ότι αυτό είναι δεδομένο. Άρα θα είχαμε μια διαφορετική κατάσταση. Είδαμε και στις πρώτες εκλογές τι έγινε με την τεράστια αποχή. Η αποχή βολεύει αυτούς. Να σταματήσουν αυτό και να σταματήσουν να χτυπούν τον Ζώη που λέει κάποια πράγματα ή τον οποιονδήποτε άλλον. Αυτοί οι οποίοι τόσον καιρό δεν μιλούσαν ή πηγαίναν μόνο φιλολογικά και φιλοσοφικά, να μας κάνουν την χάρη και να αφήσουν όλους εμάς να προχωρήσουμε όπως μπορούμε, γιατί μόνο με την πολιτική ανάκτηση των πραγμάτων [sic] μπορεί να γίνει αυτό το οποίο θέλουμε. Αυτό αφορά εσάς κύριε Βαθιώτη, ο οποίος είστε λαλίστατος εκεί που δεν χρειάζεται όμως, πράγματα τα οποία εμάς μας δυσκολεύουν. Όχι στην αποχή, είναι μέρος του συστήματος. Μην ακούτε τον κάθε ανόητο να μιλάει για αποχή. Τους βολεύει πάρα πολύ, το είδαμε και θα το ξαναδούμε. […]».

 


Τάδε έφη στις 20 Ιουνίου 2023, σε “street live“, o Πρόεδρος του κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ“ κ. Φαίδων Βόβολης (βλ. λεπτά 0.56 επόμενα).

Έχοντας μιλήσει αρχικώς για καθηγητές Νομικής (Αυτοί που του [ενν.: του Ζώη Μπέχλη] επιτίθενται, αυτοί οι καθηγητές Νομικής που κώφευσαν όλα αυτά τα χρόνια…) και εν συνεχεία κατονομάζοντάς με ρητώς (Αυτό αφορά εσάς κύριε Βαθιώτη…), ο εν λόγω Πρόεδρος συμβούλευσε εμμέσως πλην σαφώς τον γράφοντα να μη λέει ανοησίες (Να μη λένε ανοησίες αυτοί που κάθονται και κάνουν επί της ουσίας πεταλουδισμούς) και ακολούθως προέτρεψε το κοινό του να μην ακούει τον κάθε ανόητο να μιλάει για αποχή.

Η προφανώς αξιόποινη δημόσια εξύβρισή μου μέσω διαδικτύου εκ μέρους του κ. Βόβολη, που, μετά την αήθη επίθεσή του εναντίον μου, θα άξιζε να ονομάζεται Βόρβορης, είναι προϊόν του ακόλουθου παραγωγικού συλλογισμού:


Προκείμενη 1: Όποιος μιλά για την αποχή λέει ανοησίες / είναι ανόητος.

Προκείμενη 2: Ο Βαθιώτης μιλά για την αποχή.

Συμπέρασμα: Ο Βαθιώτης λέει ανοησίες / είναι ανόητος.


Φυσικά, το να χαρακτηρίζει κάποιος έναν άλλο ανόητο αποτελεί απαξίωση της προσωπικότητάς του διά της γνωστής μεθόδου της ιατρικοποιήσεως. Με αυτόν τον τρόπο είθισται να λειτουργούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όταν θέλουν να απομονώσουν από την κοινωνία τους επικίνδυνους εχθρούς τους.

Σε ό,τι αφορά το επιχείρημα-καραμέλα ότι η αποχή βοηθά τα μεγάλα-συστημικά κόμματα, το οποίο αναμάσησε ο κ. Βόρβορης, μπορεί να ισχύει το ακριβώς αντίθετο: Η αποχή, δηλαδή, να βοηθά τα μικρά κόμματα, υπό την έννοια ότι, όσο μικρότερος θα είναι ο αριθμός των ψηφισάντων, τόσο ευκολότερα θα φθάσουν το ελάχιστο ποσοστό εισόδου στο κΥνοβούλιο.

Παρά τα όσα πιστεύει ο κ. Βόρβορης αλλά και άλλοι μικρομνηστήρες του κΥνοβουλίου, ο Armin Schäfer, σε άρθρο του με τίτλο «επηρεάζει η χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές το εκλογικό αποτέλεσμα;» (Beeinflusst die sinkende Wahlbeteiligung das Wahlergebnis? Eine Analyse kleinräumiger Wahldaten in deutschen Großstädten, εις: Politische Vierteljahresschrift 2012, σελ. 240 επ.), κάνει λόγο για τον νόμο της διασποράς (law of dispersion). Σύμφωνα με τον νόμο αυτόν, «όσο λιγότεροι πολίτες ψηφίζουν στις εκλογές, τόσο πιο ανόμοια είναι η εκλογική συμμετοχή των κοινωνικών στρωμάτων». Συνεπώς, με δεδομένο ότι οι ψηφίζοντες και οι απέχοντες δεν διαφοροποιούνται σημαντικά στις πολιτικές προτιμήσεις τους, κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να προκύψει σε σχέση με την επίδραση που ασκεί η αποχή υπέρ του Α ή του Β κόμματος.

Μόλις που χρειάζεται να αναφερθεί ότι ο κ. Βόρβορης τεχνηέντως σιωπά για την διευκρίνιση που περιείχετο στο κεντρικό κείμενό μου για την αποχή, δηλαδή ότι η αποχή αποτελεί αναγκαία μεν, αλλά όχι επαρκή προϋπόθεση για την προσπάθεια ανατροπής της έξυπνης δικτατορίας που έχει εγκαθιδρυθεί από το κόμμα της Νέας Δικτατορίας με την συνεπικουρία των κομμάτων της δήθεν αντιπολίτευσης

.

Πέρα, όμως, από τις ύβρεις, ο κ. Βόρβορης διετύπωσε εναντίον μου και προσβλητικούς ψευδείς ισχυρισμούς, μέσω των οποίων με εμφάνισε ότι αρνήθηκα αδικαιολόγητα την βοήθειά μου προς τον δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη και εν γένει ότι δεν βοήθησα στα νομικά θέματα.

Η πικρή αλήθεια, όμως, είναι ότι ο κ. Αντωνιάδης ζήτησε την βοήθειά μου μόλις δύο ημέρες προτού καταθέσει την περίφημη μήνυσή του-μαμούθ στην εισαγγελία, κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα –όσο, δηλαδή, θα υπήρχε η απαιτούμενη χρονική άνεση– ουδέποτε απευθύνθηκε σε μένα για να τον συνδράμω όπου τούτο θα ήταν για εκείνον αναγκαίο στο πλαίσιο του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Θεωρώντας ότι η τηλεφωνική του κλήση για νομική βοήθεια την υστάτη ώρα ήταν παντελώς άκομψη και άστοχη κίνηση, πράγματι δεν ανταποκρίθηκα.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Βόρβορης γνωρίζει άριστα ότι νομική βοήθεια έχω παράσχει σε πλήθος ανθρώπων που μου την ζήτησαν, είτε επρόκειτο για υγειονομικούς είτε για ανθρώπους που διώχθηκαν απηνώς από το μητσοτακικό καθεστώς της υγειονομικής δικτατορίας

.

Επίσης, όλως παραδόξως, ο κ. Βόρβορης λησμονεί ότι μάτωσα για να εκδώσω δύο ογκώδη βιβλία, προκειμένου να διαφωτίσω τον κόσμο τόσο σχετικά με την επικινδυνότητα των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων όσο και με τις μεθόδους δράσης των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι οποίοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιτίθενται εναντίον των λαών.

 

 

Αλλά και για τα δεκάδες άρθρα που έχω συγγράψει ή φιλοξενήσει στο παρόν ιστολόγιο, προκειμένου να συμβάλω στην όσο γίνεται τεκμηριωμένη και αντικειμενική προβολή της αλήθειας, ο υβριστής μου δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη.

Τέλος, ο κ. Βόρβορης ως επιδέξιος προπαγανδιστής παρουσίασε την δυσάρεστη τοποθέτησή μου για τον κ. Ζώη Μπέχλη

ως επίθεση που εξαπέλυσα εναντίον του, ενώ η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για άμυνα που προέβαλα στην απειλή την οποία εκτόξευσε εκείνος εναντίον εμού αλλά και εναντίον κάθε άλλου θιασώτη της αποχής, προαναγγέλλοντας την προσφυγή του στην ποινική δικαιοσύνη.

Όταν πήγαινα στο Δημοτικό, πριν από την ελληνική ταινία του Σαββάτου, έπληττα θανασίμως βλέποντας την εκπομπή “Ένας γιατρός μεταξύ μας“, την οποία παρουσίαζε ο Ηλίας Σταματίου κατά τα έτη 1976-1981. Φαίνεται ότι από τότε μας προετοίμαζε το δαιμονικό καθεστώς για την επέλαση των ιατρών, μέσω των οποίων θα επιβαλλόταν εν έτει 2020 η πρωτοφανής στην Ιστορία της Ανθρωπότητας υγειονομική δικατορία.

Επειδή πρέπει να αποδίδουμε πάντοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να μην παρασυρόμαστε από την βαθιά απογοήτευση που προκαλεί μια αήθης προσωπική επίθεση, ο κ. Βόβολης, πολύ πριν μετατραπεί σε Βόρβορη, είχε το τσαγανό να εναντιωθεί στο ιατροφασιστικό καθεστώς, βοηθώντας πολύ κόσμο να αντέξει τα βασανιστήρια της υγειονομικής χούντας.

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι μαγεύθηκε από τις κάλπικες Σειρήνες, υπολαμβάνοντας ότι, ιδρύοντας κόμμα, θα εξαργύρωνε την αντιχουντική βοήθεια που έδωσε στους πολίτες, υποσχόμενος να γίνουν “Ελεύθεροι Ξανά“.

Επίσης, φαίνεται πως η υπέρμετρη πολιτική φιλοδοξία του τον οδήγησε σε σημείο να αδυνατεί να αναγνωρίσει σε κάποιους πολίτες το δικαίωμα να εκφράζουν διαφορετική άποψη από εκείνον στο θέμα της αντιμετώπισης της έξυπνης δικτατορίας.

Κι έτσι από “ένας γιατρός μεταξύ μας” εξέπεσε σε “έναν (ακόμη) γιατρό εναντίον μας”! Πολύ κρίμα… Αναμένουμε από αυτόν μια ανθρώπινη συγγνώμη, ώστε από Βόρβορης (= λασπολόγος) να ξαναγίνει Βόβολης.

 

 

1

Απέχω, άρα υπάρχω!

Απέχω, άρα υπάρχω!

·
16 Μαΐ

2

Η γραφική ενδεκάδα του Αιγινίου: Πώς η τρίχα γίνεται τριχιά!

Η γραφική ενδεκάδα του Αιγινίου: Πώς η τρίχα γίνεται τριχιά!

·
20 Ιουν

3

Κάλπικα Μπεχλη-μπίδια

Κάλπικα Μπεχλη-μπίδια

·
19 Ιουν

 

 

Πηγή https://kvathiotis.substack.com/p/81f

 

Ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Πήρε βόλτα τις μπουζουκοεκπομές ο Φαίδων… για να γίνει πιο γνωστός, βρε παιδί μου…

Αυτό το κόκκινο ανθρωπάκι, που θυμίζει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;;; ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ: “ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ’ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ”… ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΟΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ…

 

 

 

ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ… ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ;;;

 

 

Κάποιοι τον ξεφωνίζουν και τους… διαγράφει…

 

 

 

Και η συμπόρευση με τον Μητσοτάκη… έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

 

Και οι… “εντιμότατοι φίλοι του”…

Ο παρακάτω που πήγε με τα σανδάλια στο προεδρικό μέγαρο, για να χαιρετήσει τους βασιλείς  και την Κατίγκω που την σιχαίνεται όλη η Ελλάδα…

 

Ο Γιώργος Πατούλης, ο Νομάρχης της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

 

Ο περουκάκιας αντινομάρχης, που το όνομά του συνδέθηκε με τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό…

 

Μια επισήμανση που αξίζει να προσέξετε, από το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ…

 

 

Και για κερασάκι στην τούρτα, οι τίτλοι του Χατζάρα… του κολλητού του Μπέχλη, για τον Βόβολη, πριν έσσονται εις σάρκαν μια, όλα τα καλόπαιδα που βριζόντουσαν σαν “τάνες” της Τρούμπας, και μετά τα βρήκαν και κατεβαίνουν όλοι μαζί…

 

Ο Χατζάρας αποκαλεί τον ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, “ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ”!!!

Για να ξέρετε, πως από την κρισάρα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Άντε τώρα να ψηφίσουν τα ΖΑ, αυτούς τους… “μπατριώτες”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 864


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα