Έτσι γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου ο ... νεοέλληνας...

Έτσι γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου ο ... νεοέλληνας...

28 Οκτωβρίου, 2023 37 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,702
Μοίρασέ το

 

Φούστα μίνι, τσίχλα, μαλλί και βάψιμο για βραδυνή έξοδο η μικρή, τακούνια που μετά βίας περπατάει, σαν παιδακι στην Ταϋλανδη που εξωθήσαν στην πορνεία.
Ντύνεται και η μάνα, ανάλογα με την κόρη, με ρούχα κολλητά να σκιαγραφείται το στρινγκ.

 

Από την Μεταπολίτευση, ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…

Οι παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους, έγινε πασαρέλα για νεότευκτες πόρνες, με την άδεια των γονέων τους, βεβαίως βεβαίως…

Γιατί η πορνεία, ξεκινά από το σπίτι… και οι γενιά του Πολυτεχνείου, φρόντισε να διαλύσει την οικογένεια…

Η πτώση ήταν ραγδαία και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς… και το χειρότερο δεν υπάρχει ούτε καν ένα μικρό φως ανάκαμψης της αποσαθρωμένης “ελληνικης” κοινωνίας…

 

Το σχόλιο, αποτελεί πιστή απεικόνιση της νεοελληνικής “οικογένειας”… στην πλειοψηφία της… και το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δυστυχώς το επιβεβαιώνει…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Και μένουν κάποιες τέτοιες μικρές εξαιρέσεις, σαν την παρακάτω μαθήτρια, που αγκαλιάζει σφιχτά το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

 

Υ.Γ.2. Βασικός πυλώνας διαμόρφωσης των παιδιών ενός λαού, είναι η οικογένεια και το σχολείο…

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ…

Δεν ξέρεις πιά ποιοί έχουν περισσότερο εκπορνευθεί… οι γονείς, ή οι εκπαιδευτικοί;;;

Η αναφορά δεν αφορά ποτέ το σύνολο…*

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… λέει:

 

Και να που σήμερα ξημέρωσε 28/10/2023

Ο πατέρας, γνωστός μλκας ξύπνησε πρωί και πήρε το suv να το πάει για πλύσιμο! Σήμερα αργία άγια μέρα; Ναι σήμερα για να γυαλοκοπάει. Εξάλλου τόσοι μουσουλμάνοι μαγαρίζουν τη μέρα πλένοντας κουβάδες. Γιατί να μην πάει.

Η θηλυκιά στο σπιτι ετοιμάζει την κόρη για την παρέλαση.

Φούστα μίνι, τσίχλα, μαλλί και βάψιμο για βραδυνή έξοδο η μικρή, τακούνια που μετά βίας περπατάει, σαν παιδακι στην Ταϋλανδη που εξωθήσαν στην πορνεία.
Ντύνεται και η μάνα, ανάλογα με την κόρη, με ρούχα κολλητά να σκιαγραφείται το στρινγκ.

Καθε τόσο ομαδικά όλο το ασκέρι, χάνεται στις εφαρμογές να ανεβάσει ηλίθιες φωτο που βρίσκει σε διαδικτυακές σελίδες με σημαιούλες, χρονια πολλά και κανεναν ήρωα με στολή να τρεχει στα χιόνια.

Εναλλακτικά τα γνωστά ηλίθια φλυτζανάκια του καφέ, μια σαλάτα ανθοδέσμη δίπλα, ένα χρόνια πολλά κι έτοιμη η ευχή ” κονσέρβα”

Κατεβαίνουν στον χώρο της εκδήλωσης και ξεσκίζονται με τους γύρω ποιός θα βρει θέση πάρκινγκ πρώτος. Όλοι με το πλυμένο suv γυαλακι ηλίου και ύφος 40 καρδιναλίων.

 

Πρώτη κατεβαίνει η θηλυκιά, με έπαρση, με στόμφο και το κινητό στο χέρι λες και περιμένει τηλέφωνο απ τον Πούτιν.

Αφήνουν το παιδί για να παρελάσει και ξεκιναει το πάρτυ.

Ο ταλαίπωρος μεσοαστός νομιζει πως βρισκεται στο ίντερνετ και φλερτάρει ασύστολα με ό,τι κινήται γύρω του εκτός απ την γυναίκα του.

Ομοίως και η κότα που συνοδεύει, επιδίδεται ομοιως στο σπορ, αφου προηγουμένως αγριοκοιτάξει όποια θηλυκιά υπάρχει τριγύρω και αποτελεί δυνητικά αντίζηλο..

 

Η παρέλαση τελειώνει και όλοι μαζί σε καφέ για να δείξουν ότι υπάρχουν και το φυσσάνε.

 

Μετά ξανά όλοι μαζί στην ταβέρνα για τον ίδιο λόγο και φυσικά το suv επάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά στο μαγαζί, αυτό με τις 80 άτοκες δόσεις.

 

Η παράσταση τελειώνει και όλοι μαζί επιστρέφουν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας του Χ ορόφου, σε ενα κλουβί μιας φυλακής με 40 αλλα κλουβιά χτισμένα ασφυκτικά το ένα πάνω στ άλλο σαν σφηκοφωλιά.

 

Είναι εμβολιασμένοι, χλωμοί, μικρομεσοαστοί και χαρούμενοι…

 

 

Πηγή σχολίου

 

 

*ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

 

Προβολές : 2,702


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα