Έτσι ετοιμάζουν τα παιδιά μας για την κοινωνία της ανωμαλίας και της διαστροφής...

Έτσι ετοιμάζουν τα παιδιά μας για την κοινωνία της ανωμαλίας και της διαστροφής...

30 Δεκεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:752
Μοίρασέ το

 

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με drag-queen που διάβασε «παραμύθι» σε παιδιά – Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Σε παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη

 

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ… ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
ΚΑΙ “ΓΟΝΕΙΣ” ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ…
Και μετά, υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πως γεμίσαμε πούστηδες, λεσβίες και τρανς…
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ… “ΕΚΚΛΗΣΙΑ”… ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ, “ΓΙΑΤΙ”;;;
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με drag-queen που διάβασε «παραμύθι» σε παιδιά – Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την «εκδήλωση»  που διοργανώθηκε από μια οργάνωση που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» , τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen, δηλαδή άνδρας ντυμένος ως γυναίκα, να διαβάζει «παραμύθι» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής(!) (σε drag queens άραγε;)  αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Το παραμύθι «η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε  ότι «η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί την ελευθερία που μπορεί να έχει ο καθένας να διοργανώνει εκδηλώσεις, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα να σέβονται τα δικαιώματα των ανθρώπων και σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει κίνδυνος απαγόρευσης ή αντίμετρα οποιουδήποτε δεν πιστεύει στην ελευθερία του ανθρώπου».

Η Βάσια Μαντέση, αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χαρακτήρισε εξαιρετική την εκδήλωση και τόνισε ότι στο «κόμμα είμαστε συμπεριληπτικοί, προσπαθούμε όλες οι οικογένειες, όλων των χρωμάτων».

Από την πλευρά των διοργανωτών, ο Κωνσταντίνος Μαραγκός,  ο οποίος έγραψε το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά, εξήγησε ότι πραγματεύεται τα δώρα που παίρνουν τα παιδιά, όπως αυτοκίνητα τα αγόρια και κούκλες τα κορίτσια δίνοντας έτσι έτοιμους ρόλους.

«Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αναφέρει στο ποιες δραστηριότητες να είναι ο εαυτός τους.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη  «εκδήλωση»  η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ξεσπά μέσω Instagram και τονίζει: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

«Είναι αδιανόητο drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε μωρά και παιδιά 3 έως 12 ετων.

Δεν είναι ειδικοί, δεν είναι πρότυπα, δεν μπορούν να απευθύνονται σε μωρά παιδιά.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε.

Μεγάλη ντροπή στο δήμο Καλαμαριάς που έδωσε τη σχετική άδεια και ακόμα μεγαλύτερη στους γονείς που θα θελήσουν να τα παιδιά τους σε αυτό το “event”».

 

Πηγή

Προβολές : 752


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα