Έτσι θα μας ελέγχουν πλήρως!!!Το Διαδίκτυο των Σωμάτων συνεπάγεται τον απόλυτο έλεγχο επάνω στο σώμα, την συμπεριφορά και τις πράξεις σας

7 Μαΐου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Το 2007, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών AARON RUSSO είπε στο “Infowars” ότι ο ΣΤΟΧΟΣ της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ήταν ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ “μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ RFID και όλα τα χρήματα θα είναι σε αυτά.”

“ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ [ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ”, είπε ο Russo.

“Έτσι, μπορούν να βγάλουν όποια χρήματα θέλουν, όποτε θέλουν.

Θα σας λένε, “ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ” και απλώς ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΑΣ.

Απόλυτος έλεγχος.

Και… ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για αυτό που κάνουν, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”.

 

Έρχεται με καλπάζοντες ρυθμούς η πλήρης υποταγή της ανθρωπότητας, και οι λαοί είναι τελείως ανέτοιμοι για τον ολοκληρωτικό έλεγχό τους και την καθεστωτική επιβολή του ελέγχου τους.

Το πείραμα με τον κορονοϊό, πέτυχε σχεδόν πλήρως… δισεκατομμύρια έτρεξαν να εμβολιαστούν…

Τώρα, έρχεται το επόμενο στάδιο της υποταγής… ΤΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ.

Θα το δεχθείτε ή θ’ αγωνιστείτε να παραμείνετε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

Αν το δεχθείτε, καλώς ήλθατε στην ΚΟΛΑΣΗ.

Εύχομαι να μην είναι αυτός ο κόσμος που ονειρεύεστε να παραδώσετε στα παιδιά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Για περισσότερα από 15 χρόνια, έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα για τον στόχο των Τεχνοκρατών να αιχμαλωτίσουν την κοινωνία μέσω του Διαδικτύου των Πραγμάτων και τους ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου των Σωμάτων. Μαζί, αυτό ονομάζεται Διαδίκτυο των Πάντων και θα τοποθετήσει λογοκριτές σε κάθε πιθανό μέρος που μπορείτε να φανταστείτε. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ⁃ από τον εκδότη του TN

 

(βίντεο “Ταυτότητα, πορτοφόλι, κλειδιά – όλα στο χέρι σου: η Σουηδία οδεύει προς το μέλλον των μικροτσίπ. – Nightly News, διάρκεια 2:29)

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 

Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ διατίθενται στο εμπόριο ως η απόλυτη ευκολία, αλλά ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB), που περιγράφεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ως ένα οικοσύστημα “ένας άνευ προηγουμένου αριθμός αισθητήρων”, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων συναισθηματισμού, που θα “προσκολλάται, εμφυτεύεται στο ανθρώπινο σώμα ή καταπίνεται για να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, να ΑΝΑΛΥΕΙ και ακόμη και να ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”

> Η Σουηδία είναι μία από τις πρώτες που υιοθέτησαν εμφυτεύσιμα μικροτσίπ. Το τσιπ εμφυτεύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα του χεριού και λειτουργεί χρησιμοποιώντας είτε επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) — την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα smartphones — ή αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID), η οποία χρησιμοποιείται σε ανέπαφες πιστωτικές κάρτες

> Τα εμφυτευμένα τσιπ πληρωμής είναι μια επέκταση του Διαδικτύου των πραγμάτων. Είναι ένας τρόπος σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων και τα οφέλη πρέπει να σταθμίζονται έναντι των πιθανών κινδύνων

> Χώρες σε όλο τον κόσμο εργάζονται τώρα σε ένα σύστημα για ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), ένα νόμισμα fiat σε ψηφιακή μορφή που είναι προγραμματιζόμενο έτσι ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας μόνο σε ορισμένα πράγματα ή σε συγκεκριμένα μέρη, όπως επιθυμούν οι εκδότες

Στο τέλος, όλα θα συνδεθούν με μια ενιαία εμφυτεύσιμη συσκευή που θα περιέχει την ψηφιακή σας ταυτότητα, τα δεδομένα υγείας και τα προγραμματιζόμενα CBDC.

Η ψηφιακή σας ταυτότητα, με τη σειρά της, θα περιλαμβάνει όλα όσα μπορούμε να γνωρίζουμε για εσάς μέσω της επιτήρησης μέσω εμφυτευμένων βιοαισθητήρων, του υπολογιστή σας, του smartphone, του GPS, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των διαδικτυακών αναζητήσεων, των αγορών και των συνηθειών δαπανών.

Στη συνέχεια, οι ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ

Ενώ τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ διατίθενται στο εμπόριο ως η απόλυτη ευκολία, ο στόχος αυτής της τάσης υπερβαίνει κατά πολύ το να σας επιτρέπει να ανοίγετε πόρτες χωρίς κλειδιά και να αγοράζετε πράγματα χωρίς το πορτοφόλι σας.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί αυτό που είναι γνωστό ως Διαδίκτυο Σωμάτων (IoB), που περιγράφεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ως ένα οικοσύστημα “άνευ προηγουμένου αριθμού αισθητήρων”, συμπεριλαμβανομένων συναισθηματικών αισθητήρων, “προσκολλημένων, εμφυτευμένων ή μέσω κατάποσης, στα ανθρώπινα σώματα για να παρακολουθεί, να αναλύει, ακόμη και να τροποποιεί τα ανθρώπινα σώματα και τη συμπεριφορά”. [1]

Οι ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ σε αυτήν την πρόταση που παρακάμπτει η μηχανή δημοσίων σχέσεων είναι ο δηλωμένος στόχος να “ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”.

Και ποιός θα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για αυτές τις τροποποιήσεις;

Δεν λένε, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα είναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΑΣ.

 

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ

 

Όπως σημειώθηκε στο προβεβλημένο τμήμα των ειδήσεων του NBC, η Σουηδία είναι μια από τις πρώτες που υιοθέτησαν εμφυτεύσιμα μικροτσίπ.

Το τσιπ, περίπου στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, εμφυτεύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα του χεριού και λειτουργεί χρησιμοποιώντας είτε επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) – την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα smartphone – είτε αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID), που χρησιμοποιείται σε ανέπαφες πιστωτικές κάρτες.

Ήδη, η Σουηδία έχει γίνει λίγο πολύ μια κοινωνία χωρίς μετρητά. Τώρα, αυτό το μικροσκοπικό εμφύτευμα θα αντικαταστήσει την ανάγκη για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μαζί, καθώς και στοιχεία ταυτότητας και κλειδιά.

Για να πληρώσετε για ένα αντικείμενο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το αριστερό σας χέρι κοντά στη συσκευή ανάγνωσης καρτών ανέπαφων και η πληρωμή καταχωρείται.

Εκτιμάται ότι 5.000 έως 10.000 Σουηδοί έχουν τσιπαριστεί μέχρι στιγμής, αν και οι σουηδικές αρχές ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό, καθώς δεν υπάρχει κεντρικό μητρώο.

Προς το παρόν, υποστηρίζεται ότι τα τσίπ δεν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν μη ανιχνεύσιμα στο μέλλον.

Και, ενώ αυτά τα πρώιμα μικροτσίπ περιέχουν μόνο περιορισμένες ποσότητες πληροφοριών, γνωρίζουμε ότι το WEF ονειρεύεται να εφαρμόσει ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτοποίησης που θα περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για εσάς, από το διαδικτυακό ιστορικό αναζήτησης και τις ιατρικές πληροφορίες μέχρι τα προσωπικά τραπεζικά σας δεδομένα, το κοινωνικό πιστωτικό σκορ κι αλλα.

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΚΑΡΙΣΤΟΥΝ

Όπως σημειώνει η εμπειρογνώμονας της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας Theodora Lau, τα εμφυτευμένα τσιπ πληρωμής είναι “μια επέκταση του Διαδικτύου των πραγμάτων”, ένας τρόπος σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων και τα οφέλη πρέπει να σταθμίζονται έναντι των πιθανών κινδύνων. [2]

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν και όταν αρχίσουν να μεταφέρονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες σε αυτές, με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι σε χάκερ και παρακολούθηση.

Είπε στο BBC News: [3]

“ΠΟΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ;

ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ;”

Ένα τμήμα του PBS NewsHour από το 2019 [4] εξετάζει επίσης ορισμένες από τις ανησυχίες σχετικά με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ (δείτε το παραπάνω βίντεο).

Είναι σημαντικό ότι σχεδόν οποιοδήποτε smartphone μπορεί να διαβάσει το τσιπ με εγκατεστημένο τον κατάλληλο σαρωτή και συνεπώς “οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το χακάρει”, σύμφωνα με τον Δρ. Geoff Watson, έναν σύμβουλο αναισθησιολόγο [5] που συνεργάστηκε με τον εφευρέτη του τσιπ “για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία εμφύτευσης πραγματοποιείται σύμφωνα με ιατρικά πρότυπα.”

Ενώ πολλοί λένε ότι δεν έχουν φόβους για το απόρρητο γύρω από τα τρέχοντα μικροτσίπ, είναι εύλογο να υποπτευόμαστε ότι οι ανησυχίες για το απόρρητο θα αυξηθούν παράλληλα με τον όγκο των προσωπικών πληροφοριών που φυλάσσονται στα τσιπ και με τον αριθμό των ατόμων που έχουν τα εμφυτεύματα.

Η κλοπή πιστωτικής κάρτας ήταν σπάνια στην αρχή και συνήθως περιλάμβανε φυσική απώλεια της κάρτας.

Σήμερα, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε μια πιστωτική κάρτα για περισσότερα από λίγα χρόνια πριν την κλέψουν με κάποιο τρόπο, παρόλο που η κάρτα εξακολουθεί να παραμένει στην κατοχή σας.

Η κλοπή ταυτότητας είναι επίσης ανεξέλεγκτη και χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, καθώς εκατομμύρια παράνομοι που χρειάζονται νέες ταυτότητες πλημμυρίζουν στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως σημειώνεται από το Κέντρο Μελετών Μετανάστευσης, οι παράνομοι μετανάστες δεν είναι “χωρίς έγγραφα”, καθώς οι περισσότεροι θα αποκτήσουν πλαστά έγγραφα μέσω κλοπής ταυτότητας. [6]

Με άλλα λόγια, κλέβουν τις νόμιμες ταυτότητες των Αμερικανών.

Το 2020, το συνολικό κόστος για την κλοπή ταυτότητας και την απάτη ταυτότητας ήταν 56 δισεκατομμύρια δολάρια – το υψηλότερο στην καταγεγραμμένη ιστορία – και επηρέασε 39 εκατομμύρια Αμερικανούς. [7]

Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η κλοπή και η απάτη δεν θα συμβούν, καθώς η χρήση μικροτσίπ γίνεται πιο συνηθισμένη.

Και αυτός ο κίνδυνος είναι ένας επιπλέον στους κινδύνους που ενέχει η κατασκοπεία και ο έλεγχος της συμπεριφοράς και των δαπανών σας από την κυβέρνηση, όταν τα μικροτσίπ συνδεθούν με τα προσωπικά σας οικονομικά και τα προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα.

Σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου 2019 στο CNN, ο καθηγητής ιστορίας [8] και σύμβουλος του ιδρυτή του WEF Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, προειδοποίησε ότι “οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν”, που σημαίνει ότι υπάρχει η τεχνολογία με την οποία μια εταιρεία ή μια κυβέρνηση μπορεί να σας γνωρίσει καλύτερα από εσάς. Γνωρίστε τον εαυτό σας και αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο εάν χρησιμοποιηθεί κατάχρηση.

Προέβλεψε ότι οι ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, είτε από εσάς είτε από κάποιον άλλο, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα προσληφθείτε ή όχι για μια συγκεκριμένη εργασία, εάν θα σας χορηγηθεί δάνειο, ποιά σχολή ή πρόγραμμα σπουδών θα ακολουθήσετε, ακόμη και ποιόν θα παντρευτείτε.

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ “ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΜΑΖΩΝ”

1/ Ο κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab λέει ότι οι εξελίξεις στην τεχνολογία θα καταστήσουν τους ανθρώπους άχρηστους και δίχως αξία. ➡️Θα ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΟΥΝ. https://t.co/dq6HfqQ0Be
https://t.co/dq6HfqQ0Be

https://t.co/dq6HfqQ0Be

— Gigi Sims (@GigiSims10) 11 Απριλίου 2022

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο Harari συζήτησε αυτό που αναφέρει ο Schwab ως “Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση” (βλέπε: μετανθρωπισμός), σημειώνοντας ότι τώρα μαθαίνουμε να “ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ” (δηλαδή ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ CLOUD ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ) και ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε θα είναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΙ ΜΗ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ;” ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ; Ο Χαράρι εικάζει ότι Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”.

Θα σας αφήσω να αποφασίσετε οι ίδιοι αν αυτό είναι ένα όραμα ουτοπίας ή κόλασης στη γη.

 

ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

Το σχέδιο του WEF για το IoB περιλαμβάνει ακόμη και ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ που ΜΕΤΡΟΥΝ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ σας ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και τις ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ σας ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ήδη, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ και η Profusa Inc. έχουν συνεργαστεί για την ανάπτυξη ενός μικροσκοπικού εμφυτεύσιμου βιοαισθητήρα που ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ παρακολουθώντας τις χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα σας. [9]

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να προσδιορίσει εάν έχετε μολυνθεί από έναν ιό όπως ο SARS-CoV-2 ή η γρίπη πολύ πριν εμφανιστούν συμπτώματα.

Όπως εξηγείται από το Defense One, ο βιοαισθητήρας αποτελείται από δύο μέρη: [10]

“Το ένα είναι μια σειρά από ΥΔΡΟΓΕΛΗ 3 χιλιοστών, ένα υλικό του οποίου το δίκτυο πολυμερών αλυσίδων χρησιμοποιείται σε ορισμένους φακούς επαφής και άλλα εμφυτεύματα. Τοποθετημένο κάτω από το δέρμα με μια σύριγγα, η χορδή περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο μόριο που στέλνει ένα φθορίζον σήμα έξω από το σώμα όταν το σώμα αρχίζει να καταπολεμά μια μόλυνση.

Το άλλο μέρος είναι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα προσαρτημένο στο δέρμα. Στέλνει φως μέσω του δέρματος, ανιχνεύει το φθορίζον σήμα και παράγει ένα άλλο σήμα που μπορεί να στείλει ο χρήστης σε έναν γιατρό, έναν ιστότοπο κ.λπ. Είναι σαν ένα εργαστήριο αίματος στο δέρμα που μπορεί να πάρει την απάντηση του σώματος στην ασθένεια πριν από την παρουσία άλλων συμπτώματα, όπως ο βήχας”.

Τώρα, ο αισθητήρας επιτρέπει την εξ αποστάσεως εξέταση της βιολογίας ενός ατόμου μέσω συνδεσιμότητας smartphone και η Profusa υποστηρίζεται από την Google, τη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης δεδομένων στον κόσμο.

Γνωρίζοντας αυτό, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα βιολογικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των κερδών της Google και την αύξηση του κρατικού ελέγχου.

Ενώ η Profusa περίμενε να λάβει έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το 2021, δεν φαίνεται να έχει εγκριθεί ακόμη.

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μια άλλη εφεύρεση που είναι έτοιμη να παρακολουθεί την υγεία σας είναι οι βιοσυμβατές ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΕΛΟΝΩΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΚΙΔΑΣ κοντά στο υπέρυθρο.

Όπως εξηγείται σε ένα άρθρο του “Science Translational Medicine” του 2019, [11] αυτό το νέο σύστημα χορήγησης m-volίων είναι σε θέση να “παραδίδει μοτίβα μικροσωματιδίων που εκπέμπουν σχεδόν υπέρυθρο φως στο δέρμα” που μπορούν στη συνέχεια να “απεικονιστούν χρησιμοποιώντας τροποποιημένα smartphones”.

Εν ολίγοις, θα χρησίμευε ως ένα αόρατο τατουάζ του αρχείου m-volιασμού σας.

Ο Bill Gates έχει επίσης χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη ενός μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται με τηλεχειριστήριο.

Η National Post γράφει: [12]

“Το μικροτσίπ αντισύλληψης… θα κρατούσε μια ορμόνη διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που χρησιμοποιείται συνήθως στα αντισυλληπτικά και θα χορηγούσε 30 μικρογραμμάρια την ημέρα…

Το ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει δώσει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια στην MicroCHIPS, Inc., για να “αναπτύξει προσωπικό σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να ρυθμίσουν τη γονιμότητά τους”…”

Τον Νοέμβριο του 2019, η Daré Bioscience, μια εταιρεία biopharma με έδρα το Σαν Ντιέγκο, ανακοίνωσε [13 ] ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία για την εξαγορά της MicroCHIPS Biotech και ότι θα προσθέσει το μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων στο χαρτοφυλάκιό της.

Είναι ενδιαφέρον ότι το 2014, η MicroCHIPS φαινόταν σίγουρη ότι θα ήταν σε θέση να διαθέσει το προϊόν στην αγορά το 2018, αλλά από το 2022, είναι ακόμα σε εξέλιξη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ


(“Ψηφιακό Νόμισμα” – διάρκεια: 5:27)

Χώρες σε όλο τον κόσμο εργάζονται τώρα προς ένα σύστημα για ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), ένα νόμισμα fiat σε ψηφιακή μορφή που είναι προγραμματιζόμενο έτσι ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας μόνο σε ορισμένα πράγματα ή σε συγκεκριμένα μέρη, όπως επιθυμεί ο εκδότης .

Στο παραπάνω βίντεο, η WhatsHerFace σχολιάζει την ανακοίνωση του Καναδά το 2021 για το σχέδιό του για ένα CBDC που θα είναι καθολικά προσβάσιμο, ακόμα κι αν δεν έχετε τραπεζικό λογαριασμό ή κινητό τηλέφωνο.

Τί είδους συσκευή μπορεί να το εκπληρώσει αυτό; Ένα εμφυτευμένο μικροτσίπ, φυσικά, που έχει επάνω την ψηφιακή σας ταυτότητα και το ψηφιακό πορτοφόλι.

Το 2007, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών AARON RUSSO είπε στο “Infowars” ότι ο ΣΤΟΧΟΣ της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ήταν ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ “μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ RFID και όλα τα χρήματα θα είναι σε αυτά.”

“ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ [ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ”, είπε ο Russo.

“Έτσι, μπορούν να βγάλουν όποια χρήματα θέλουν, όποτε θέλουν.

Θα σας λένε, “ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ” και απλώς ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΑΣ.

Απόλυτος έλεγχος.

Και… ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για αυτό που κάνουν, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”.

Σύντομα μέσα στον Απρίλιο του 2022, και ο Καναδάς κατοχυρώνει πλέον οριστικά τις κυρώσεις που έχει επιβάλει η κυβέρνηση κατά των διαδηλωτών στον νέο προϋπολογισμό του. [14]

Όπως ίσως θυμάστε, η καναδική κυβέρνηση έκλεισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων κατά των εντολών m-volίων, ακόμη και εκείνων που πρόσφεραν μόλις 25 $ στη διαμαρτυρία.

Οι πλατφόρμες crowdfunding θα υπόκεινται πλέον σε πιο αυστηρές ρυθμίσεις και η κυβέρνηση ξεκινά επίσης μια νομοθετική αναθεώρηση των κρυπτονομισμάτων.

Απλά φανταστείτε τον έλεγχο που θα είχε η καναδική κυβέρνηση με ένα προγραμματιζόμενο CBDC.

Θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τελείως τις δωρεές και να κλείσουν τον λογαριασμό οποιουδήποτε προσπάθησε να δώσει μερικά δολάρια στο κίνημα της ελευθερίας.

 

ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ένα άλλο προπύργιο των τεχνοκρατών του βαθέως κράτους, οικοδομεί ένα παγκόσμιο σύστημα διαβατηρίων m-volιασμών. [15]

Μόλις τεθούν σε λειτουργία τα CBDC και ένα παγκόσμιο σύστημα διαβατηρίων m-volιασμών, δεν θα αργήσουν να συνδυαστούν σε ένα — πιθανότατα με τη μορφή ενός εμφυτεύσιμου μικροτσίπ.

Μπορούμε να το προβλέψουμε γιατί ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ WEF ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” [16] και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. [17]

Διαβάστε τη λευκή βίβλο του Ιδρύματος Ροκφέλερ τον Απρίλιο του 2020, [18] “Εθνικό σχέδιο δράσης για δοκιμές COVID-19 — Στρατηγικά βήματα για να ανοίξουμε ξανά τους χώρους εργασίας μας και τις κοινότητές μας”, το οποίο περιγράφει την κατεύθυνση του κοινωνικού ελέγχου μέσω της εφαρμογής μόνιμων μέτρων παρακολούθησης και ανίχνευσης του COVID-19.

Δείτε το ID2020 Alliance, [19] μια συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ιδρύθηκε από το GAVI του Bill Gates, το Vaccine Alliance, το Ίδρυμα Rockefeller, τη Microsoft, την Accenture και το Ideo.org. [20], επίσης, μέλη της συμμαχίας περιλαμβάνουν το Learning Economy Foundation, [21] που ιδρύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 2018, [22] το Facebook, Mastercard, ShareRing, Simprints και άλλα. [23]

Το ID2020 ξεκίνησε ως πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας για το Μπαγκλαντές και έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει “την εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών που συνδέονται με το όραμα του Ιδρύματος [Learning Economy] για έναν κόσμο στον οποίο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να χαρτογραφήσουν την εκπαιδευτική τους πρόοδο για να επιτύχουν την ακαδημαϊκή, την απασχόλησή τους, και στόχους ζωής”.[24]

Στο τέλος, όλα θα συνδεθούν με μια ενιαία εμφυτεύσιμη συσκευή. Αυτήν τη στιγμή, είναι μια αμφισβήτηση για το αν ένα διαβατήριο m-volιασμών ή μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας θα είναι τα θεμέλια για αυτό που θα ακολουθήσει, αλλά το σίγουρο είναι ότι όπως και να ονομάζεται, ότι θα περιλαμβάνει την ψηφιακή σας ταυτότητα, την κατάσταση m-volιασμού και άλλα δεδομένα υγείας και προγραμματιζόμενα CBDC.

Η ψηφιακή σας ταυτότητα, με τη σειρά της, θα περιλαμβάνει ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να είναι γνωστό για εσάς μέσω της επιτήρησης μέσω εμφυτευμένων βιοαισθητήρων, του υπολογιστή σας, του smartphone, του GPS, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των διαδικτυακών αναζητήσεων, των αγορών και των συνηθειών δαπανών.

Φανταστείτε να έχετε μια τεχνητή νοημοσύνη να ακούει, να παρακολουθεί και να βαθμολογεί κάθε κίνηση που κάνετε, κάθε καρδιακό παλμό σας, και αλγόριθμους να αποφασίζουν τί μπορείτε και τί δεν μπορείτε να κάνετε με βάση τη συμπεριφορά, την έκφραση, τις κοινωνικές επαφές και τις προσωπικές σας απόψεις.

Προσθέστε σε αυτό τεχνολογίες που μπορούν να τροποποιήσουν τη συμπεριφορά και τη συναισθηματική σας κατάσταση με ή χωρίς τη γνώση σας, όπως περιγράφει το έγγραφο ενημέρωσης του WEF για το 2020 για το IoB. [25]

Μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

Για δεκαετίες, ΕΧΟΥΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

Αλλά ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, χωρίς αλάνθαστες εγγυήσεις απορρήτου και προσωπικά δικαιώματα αυτονομίας.

Πηγές και Αναφορές

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 709


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα