“Έτσι θα Νικήσουμε”!!! Βέλγος Καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής που μελέτησε την Ψυχολογία του Ολοκληρωτισμού

“Έτσι θα Νικήσουμε”!!! Βέλγος Καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής που μελέτησε την Ψυχολογία του Ολοκληρωτισμού

26 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,451
Μοίρασέ το

 

Το να λέμε την αλήθεια έχει γίνει μια επαναστατική πράξη. Το να λέτε την αλήθεια σε όποιον συναντάτε θα σώσει την ανθρωπότητα, γι’ αυτό συνεχίστε να το κάνετε.

 

 

 

Κι όπως έγραψε και στο εξαιρετικό βιβλίο του “Η Βαβέλ και η Μάχη των Μαχών” ο YANNIS BAKMAN και ανάρτησα πριν λίγο, αυτή η μάχη είναι καθαρά πνευματική… 

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι αφυπνιστούν, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τους σατανιστές να επικρατήσουν στην ανθρωπότητα… Συνεχίστε να μοιράζετε στους ανθρώπους γύρω σας, την ΑΛΗΘΕΙΑ… σε κάποιους θα ριζώσει ο σπόρος, και θ’ αντισταθούν…

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 Διαβάστε το εδώ

 

Όπως πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε, ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκεται κάτω από μια μαζική επίθεση ψυχολογικού πολέμου.

Και ο καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής, Matthias Desmet, ο οποίος έχει μελετήσει την ψυχολογία του ολοκληρωτισμού έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για να εξηγήσει πώς φτάσαμε εδώ και πώς θα νικήσουμε.

Στις δικτατορίες, η υπακοή πηγάζει από έναν βασικό φόβο για τον δικτάτορα. Αλλά με τον ολοκληρωτισμό, οι άνθρωποι υπνωτίζονται για να υπακούσουν. Με ψυχολογικούς όρους, αυτή η μαζική ύπνωση είναι γνωστή ως “μαζική διαμόρφωση” (mass formation).

Και ο ολοκληρωτισμός ξεκινά πάντα με μια μαζική διαμόρφωση μέσα στον πληθυσμό.

Ένας μαζικός σχηματισμός απαιτεί 4 προϋποθέσεις για να ριζώσει:

Αυτές οι συνθήκες αυξάνονται εδώ και χρόνια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης [δηλαδή ο ναρκισσισμός, η κοινωνιοπάθεια, ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια]…

Αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν υπάρχει διακριτή πηγή για το άγχος ή την επιθετικότητα. Και έτσι, το άτομο αρχίζει να αποζητά παράλογα μια θεραπεία, όσο παράλογη ή καταστροφική κι αν είναι αυτή.

Και αυτές οι συνθήκες πληρούνται το 2020, με τα λουκέτα της COVID και τις εξεγέρσεις της BLM.

Μελέτες έχουν δείξει ότι περίπου το 25% του πληθυσμού δεν μπορεί να υπνωτιστεί. Και περίπου το 10% είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην ύπνωση.

Ο καθηγητής Desmet το απλοποιεί αυτό ακόμα περισσότερο για εμάς. Λέει ότι το 30% των ανθρώπων είναι πλέον βαθιά υπνωτισμένοι και έχουν αποδεχθεί παράλογα τις πειραματικές ενέσεις ως λύση. Το 40% δεν έχει ακόμη υπνωτιστεί αλλά τελικά θα ακολουθήσει την αγέλη.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο εχθρός είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί αν οι μάζες ξυπνήσουν ποτέ από τα μάγια τους, θα απαιτήσουν δικαιοσύνη και έτσι πρέπει να διατηρείται συνεχώς το άγχος στις μάζες μέχρι να ολοκληρωθεί ο “μαζικός σχηματισμός“.

Εμείς είμαστε η φωνή της διαφωνίας. Και ενώ μπορεί να μην έχουμε μεγάλη επιρροή πάνω στο υπνωτισμένο 30%, πρέπει σίγουρα να κρατήσουμε την επιρροή μας πάνω στο 40% που θα ακολουθήσει το κοπάδι.

Πρέπει να γίνουμε το κοπάδι.

Είτε πιστεύετε ότι όλα αυτά συνέβησαν τυχαία είτε από συνωμοσία– είτε οι λόγοι σας βασίζονται στη θρησκεία ή στην προσωπική σας υγεία, η φωνή της διαφωνίας μας πρέπει να γίνει μία, πρέπει να μεγαλώσει και δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ.

Το να λέμε την αλήθεια έχει γίνει μια επαναστατική πράξη. Το να λέτε την αλήθεια σε όποιον συναντάτε θα σώσει την ανθρωπότητα, γι’ αυτό συνεχίστε να το κάνετε.


Δικτυογραφία:

Professor of Clinical Psychiatry Who Studied the Psychology of Totalitarianism: ‘This is How We Win’

https://humansarefree.com/2021/12/this-is-how-we-win.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/6e9

Προβολές : 3,451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα