Έτσι λειτουργεί το παρακύκλωμα! «Κόβει και ράβει»! «Άλλαξε» η δικογραφία και «εξαφανίστηκε» το όνομα υψηλόβαθμου προσώπου Ανεξάρτητης Αρχής!

Έτσι λειτουργεί το παρακύκλωμα! «Κόβει και ράβει»! «Άλλαξε» η δικογραφία και «εξαφανίστηκε» το όνομα υψηλόβαθμου προσώπου Ανεξάρτητης Αρχής!

6 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το

 

«Είχε μπει από λάθος», λένε οι καθ ύλην αρμόδιοι της σχετικής εξουσίας!

 

 

 

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ” ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ… ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ… ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

Αν ήμασταν λαός με ψυχή, θα έπρεπε να τους έχουμε τινάξει στον αέρα…

ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Επειδή πιθανόν κάποιοι θεωρούν ότι «κοιμόμαστε όρθιοι» και δεν ξέρουμε τι κάνουν και πως λειτουργούν στο παρασκήνιο, πίσω από κλειστές πόρτες και τραβηγμένες κουρτίνες, ιδίως όσον αφορά τις παρεμβάσεις τους σε Ανεξάρτητες Αρχές (και δεν αναφέρομαι στη βιομηχανία ανώνυμων επιστολών όπου έχουν γράψει ιστορία) και τις ιδιότυπες σχέσεις τους με πρόσωπα της Δικαιοσύνης, έτσι για αρχή, για πρόγευση, σας μεταφέρω ένα συμβάν που μπορεί κάθε λογικός νους να αξιολογήσει:

Ένα υψηλόβαθμο πρόσωπο Ανεξάρτητης Αρχής φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση μείζονος σημασίας, ένα σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων, που εξετάζει μια άλλη Ανεξάρτητη Αρχή!

Στην αρχική δικογραφία που συνετάχθη, το υψηλόβαθμο πρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής περιλαμβανόταν! Ως φέρων ευθύνη σε πράξεις και παραλείψεις.

Και μάλιστα η δικογραφία αυτή εστάλη στα μέλη του ΔΣ της άλλης Ανεξάρτητης Αρχής!

Ωστόσο κάμποσες μέρες μετά εστάλη στα ίδια πρόσωπα, μια νέα δικογραφία, από την οποία είχε απαλειφθεί το πρόσωπο του ισχυρού ανδρός της έτερης Ανεξάρτητης Αρχής!

«Είχε μπει από λάθος» στην αρχική δικογραφία, δικαιολογήθηκαν αρμοδίως! Βρε, βρε κάτι λάθη που γίνονται!

Και ευτυχώς που τελικά ότι γράφεται, σβήνεται! Αρκεί να μπορεί «ένας καλός φίλος» να έρθει σε επαφή και να «υποδείξει» εκεί που πρέπει το λάθος!

 

Πηγή

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα