Έτσι μπράβο, να πέφτουν οι μάσκες... υγειονομικοί σε αναστολή εναντίον συνδικα ληστή (βίντεο)

9 Ιουλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Το γεγονός ότι έξω από σπίτια πολιτικών προσώπων συγκεντρώνονται μόνο μικρές ομάδες διαδηλωτών, δείχνει ακριβώς την πρόθεση των υγειονομικών να τονίσουν ότι πρόκειται για μια καθαρά συμβολική κίνηση ειρηνικού και όχι εκφοβιστικού χαρακτήρα, που σίγουρα δεν έχει σκοπό να στοχοποιήσει οικογένειες γαλαζοαίματων τις οποίες με τόση οδύνη υπερασπίζεται ο κύριος Γιαννάκος.

 

Άργησαν πολύ οι υγειονομικοί σε αναστολή, να καταδικάσουν την στάση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ… την φιλοκυβερνητική στάση του Γιαννακού, την γνώριζαν από πέρυσι τον Σεπτέμβριο…

Καλό είναι όμως που πέφτουν οι μάσκες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εκτός της υποχρεωτικότητας εσείς οι υγειονομικοί σε αναστολή, πότε θα μιλήσετε για το σταμάτημα των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;

 

Πριν ακόμα προλάβει να διακινηθεί στον τύπο η είδηση για τις συλλήψεις των υγειονομικών σε αναστολή που διαδήλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης ειρηνικά και για μόλις μισή ώρα έξω από την οικία του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ κύριος Γιαννάκος έσπευσε να δηλώσει την υποταγή του στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και να καταδικάσει “πρωτοβουλίες που στοχοποιούν οικογένειες που δε φταίνε σε τίποτα και που συκοφαντούν(;!) 7000 υγειονομικούς συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών”.

 

Ενημερώνουμε τον κύριο πρόεδρο που παριστάνει τον ανήξερο ότι οι “πρωτοβουλίες” είναι αποτέλεσμα αποφάσεων στα πλαίσια τακτικών συνελεύσεων ενός συλλογικού οργάνου το οποίο εκπροσωπεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες 30 και πλέον νοσοκομεία και δομές υγείας της Αττικής και το ΕΚΑΒ Αθήνας, δηλαδή περίπου το ήμισυ των υγειονομικών του δημοσίου τομέα που τελούν σε αναστολή.

 

Το γεγονός ότι έξω από σπίτια πολιτικών προσώπων συγκεντρώνονται μόνο μικρές ομάδες διαδηλωτών, δείχνει ακριβώς την πρόθεση των υγειονομικών να τονίσουν ότι πρόκειται για μια καθαρά συμβολική κίνηση ειρηνικού και όχι εκφοβιστικού χαρακτήρα, που σίγουρα δεν έχει σκοπό να στοχοποιήσει οικογένειες γαλαζοαίματων τις οποίες με τόση οδύνη υπερασπίζεται ο κύριος Γιαννάκος.

Αντιθέτως η δράση αυτή που προς μεγάλη μας ικανοποίηση φαίνεται να ενοχλεί υπερβολικά το σύστημα, έρχεται να προστεθεί στις εκατοντάδες ειρηνικές κινητοποιήσεις που έχουν κάνει τους τελευταίους δέκα και πλέον μήνες οι υγειονομικοί εν αναστολή.

 

Η λέξη “συκοφαντία” που χρησιμοποιεί εξάλλου ο κύριος Γιαννάκος δεν είναι η κατάλληλη λέξη γι αυτό που προφανώς θέλει να εκφράσει.

Συκοφαντούν, κύριε πρόεδρε, αυτοί που διασύρουν σκόπιμα τη φήμη του άλλου, διαδίδοντας εις βάρος του ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες, αυτό δηλαδή που εσείς πράττετε όταν προσποιείστε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι είμαστε, πόσους εκπροσωπούμε και τι υπερασπιζόμαστε.

 

Το πιο ενδιαφέρον όμως από τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννάκου είναι ότι εντάσσει εαυτόν στο υγειονομικό κίνημα το οποίο πριν από τη δυναμική, σχεδόν καθημερινή παρουσία των υγειονομικών εν αναστολή στους δρόμους της Αθήνας και πανελλαδικά, ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτο!

 

Κύριε πρόεδρε

 

Αν χρειαστούμε τροχονόμο διαδηλώσεων θα σας προτιμήσουμε. Σε θέματα περί θεμιτών και αθέμιτων τόπων συγκεντρώσεων συμφωνείτε εξάλλου με τον κύριο Πλεύρη τον οποίο επίσης τον  βολεύει πάρα πολύ το υπουργείο ως τόπος διαμαρτυρίας όπως δήλωσε- και μόνο επίσημη πρόσκληση που δεν μας απηύθυνε ο άνθρωπος…

 

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων- θέμα για το οποίο κανένας κοινοβουλευτικός πολιτικός φορέας, ούτε καν εν όψει εκλογών δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά καταδικαστικά, δεν θεωρούνε ότι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο της ΠΟΕΔΗΝ εκπροσωπείται αποκλειστικά από τη γνώμη του κυρίου Γιαννάκου.

Καλούμε λοιπόν όλες τις παρατάξεις και τα μέλη του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ να πάρουν  ξεκάθαρη θέση υπέρ των συλληφθέντων υγειονομικών συναδέλφων μεταξύ των οποίων, σημειωτέον, υπάρχει εκλεγμένο μέλος στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ.

Τουλάχιστον αυτός ο συνάδελφος που αναδείχθηκε μέσα από μία επίσημη εκλογική διαδικασία ως μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ, προφανώς εκπροσωπεί κάποιους που σίγουρα τους εκφράζει η κίνησή του, κύριε πρόεδρε..

Μετά τιμής

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας

Δίκτυο υγειονομικών 30 νοσοκομείων/ δομών υγείας και ΕΚΑΒ Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

 

Πηγή

Προβολές : 615


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα