Έχει βουίξει όλο το Ισραήλ με αυτή την είδηση και δεν την προβάλλει κανένα δυτικό μέσο

Έχει βουίξει όλο το Ισραήλ με αυτή την είδηση και δεν την προβάλλει κανένα δυτικό μέσο

26 Δεκεμβρίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,079
Μοίρασέ το
Ο Μεσσίας που βρίσκεται τώρα στο Τελ Αβίβ , θα είναι σύντομα ο ηγέτης του Ισραήλ και όλου του κόσμου!
Τώρα ο βασιλιάς Μεσσίας κυβερνά πραγματικά το Ισραήλ!
Όταν εμφανιστεί όποιος θα υπακούσει στις εντολές του και στα διατάγματα του θα σωθεί: οι εντολές του Μεσσία είναι για δικό σας όφελος!
 Όποιος δεν θα υπακούσει στις εντολές του: θα πληρώσει υψηλό τίμημα!

Τηρήστε τις Παντοδύναμες εντολές της Τορά, της Βίβλου του Μωυσή!

Τι λένε τα ερπετά;;; “Τηρήστε τις Παντοδύναμες εντολές της Τορά, της Βίβλου του Μωυσή!”… δηλαδή, της Παλαιάς Διαθήκης…
Αντί σχολίου, θα σας παραπέμψω σε μια ανάρτηση βαρύνουσας σημασίας και αφού την διαβάσετε χωρίς εμμονές και προκαταλήψεις, διαβάστε και τα σχόλια που ακολουθούν… έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Άρθρο τον εβραϊκό ιστότοπο https://v871.com: 22.12.2022
 
Παραδόθηκε από τον Υπουργό του Ισραηλινού στρατού, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ: το βιβλίο «Εξορία του Ισμαήλ» του ραβίνου Yechiel Weizmann! Συνιστάται ανεπιφύλακτα για ανάγνωση σε κάθε σπίτι ως προετοιμασία για τον ερχομό του Μεσσία.
Η Λύτρωση θα έρθει τον μήνα Κισλού.
Ο Μεσσίας βρέθηκε και τώρα εργάζεται από το Τελ Αβίβ!
Η αποκάλυψη του Μεσσία θα γίνει το 2022 – 2024 και μετά θα ξεκινήσει η ηγεσία του!
Ο Μεσσίας θα βασιλέψει τον κόσμο από τον Ναό της Ιερουσαλήμ! 
Ο τρίτος Ναός θα κατέβει από τον Ουρανό στην καθορισμένη θέση του στην Ιερουσαλήμ.
Θα γίνουν θαύματα που δεν έχετε  ξαναδεί! Τα θαύματα θα είναι εκατό φορές πιο δραματικά και εκπληκτικά από τα θαύματα που είχε επιδείξει ο Παντοδύναμος στον λαό του Ισραήλ όταν έφυγαν από την Αίγυπτο με τον Μωυσή!
Κάνουμε μια αυστηρή προειδοποίηση προς τους Εβραίους ανά τον κόσμο! Μεταναστεύστε άμεσα στο Ισραήλ! 
Σας προειδοποιούμε! Ο χρόνος σας τελειώνει! 
 Όλα τα παραπάνω συμβάντα θα συμβούν είτε το θέλει ο κόσμος είτε όχι!
 Οι άνθρωποι πλέον υποφέρουν από ψυχικό στρες γιατί οι ανθρώπινες ψυχές νιώθουν τι θα συμβεί σύντομα! Το ψυχικό στρες θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι την αποκάλυψη του Μεσσία!
Ο Μεσσίας που βρίσκεται τώρα στο Τελ Αβίβ , θα είναι σύντομα ο ηγέτης του Ισραήλ και όλου του κόσμου!
Τώρα ο βασιλιάς Μεσσίας κυβερνά πραγματικά το Ισραήλ!
Όταν εμφανιστεί όποιος θα υπακούσει στις εντολές του και στα διατάγματα του θα σωθεί: οι εντολές του Μεσσία είναι για δικό σας όφελος!
 Όποιος δεν θα υπακούσει στις εντολές του: θα πληρώσει υψηλό τίμημα!
Τηρήστε τις Παντοδύναμες εντολές της Τορά, της Βίβλου του Μωυσή! Προσκυνήστε τον Παντοδύναμο με όλη σας την καρδιά!
Διαφημίστε την αποκάλυψη του Μεσσία παντού: σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, πινακίδες, πίνακες λογαριασμών, λεωφορεία και όλα τα άλλα οχήματα κ.λπ. Χρηματοδοτήστε όλες αυτές τις διαφημίσεις με δικά σας χρήματα!
Μη λυπάστε τα χρήματα γιατί σε κάθε περίπτωση, όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο σύντομα θα καταρρεύσουν.  Όλη η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει , ειδικά η οικονομία των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
Ο Μεσσίας θα εμφανιστεί αρκεί να τον ζητάμε. Καθημερινά να φωνάζετε δυνατά στον Παντοδύναμο (στα Εβραϊκά) ζητώντας την αποκάλυψη του Βασιλιά Μεσσία που τώρα κυβερνά στο παρασκήνιο.
Ο Παντοδύναμος σας καλεί να αφήσετε τη διασπορά! Ήρθε η ώρα να μεταναστεύσετε στο Ισραήλ! Εάν δεν επιστρέψετε αμέσως στο Ισραήλ ρισκάρετε τη ζωή σας!
Το Ισραήλ και όλος ο κόσμος θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την έλευση του Μεσσία, που τώρα ενεργεί στο Τελ-Αβίβ! Ο Μεσσίας κυβερνά τώρα στην πραγματικότητα το Ισραήλ!!
Ο Παντοδύναμος κοιτάζει μόνο τους Εβραίους και μόνο χάρη στον εβραϊκό λαό  ο κόσμος εξακολουθεί να υπάρχει!!
Χωρίς τους Εβραίους, ο κόσμος δεν θα υπήρχε
Πηγή: https://v871.com

 

Πηγή

Προβολές : 3,079


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα