Έχει κι άλλο πάτο η “ελληνική” τηλεόραση... πρέπει να εκπαιδεύσει τις νέες γενιές στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει κι άλλο πάτο η “ελληνική” τηλεόραση... πρέπει να εκπαιδεύσει τις νέες γενιές στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Νοεμβρίου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,064
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… ΞΕΡΝΑΩ…

Το Milky Way έφερε την πρώτη σκηνή γκέι σεξ στην ελληνική τηλεόραση – Διχασμένο το κοινό

Oι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter για την γκέι ερωτική σκηνή

 

Ελπίζω να γίνεται κατανοητό πως θέλουν μια τελείως σάπια και διεστραμμένη κοινωνία…

Στόχος τα παιδιά μας…

Ποιά παιδιά μας δηλαδή, που δυστυχώς τα τελευταία πενήντα χρόνια η κοινωνία σάπησε και κυρίως σάπισαν τα παιδιά… οι σημερινοί σαραντάρηδες, τριαντάρηδες, εικοσάρηδες που ξέφυγαν τελείως…

Πού οδηγούμαστε;

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ…

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ…

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΗΡΗΣ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έριξα μια ματιά στα σχόλια των τουίτερ…

ΘΛΙΨΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ…

 

Το «Milky Way», η σειρά του Βασίλη Κεκάτου, έχει φέρει την ανατροπή στην τηλεόραση σπάζοντας taboo που κυριαρχούν εδώ και χρόνια στην ελληνική κοινωνία προκαλώντας ποίκιλλες αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό με άλλους να συγχαίρουν και άλλους να εξαγριώνονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης (09/11) που προβλήθηκε στο ΜΕGA είδαμε δύο ομοφυλόφιλους ανθρώπους να κάνουν σεξ, σε μία σίγουρα πρωτοφανή σκηνή για τα υπάρχοντα δεδομένα, που όμως πιθανώς θα έπρεπε να την έχουμε δει και νωρίτερα.

Από τη μία ίσως είναι λογικό ένα πρώτο σοκ σε κάτι που δεν έχεις ξαναδεί αλλά από εκεί και πέρα οι ομόφυλοι άνθρωποι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις, άνθρωποι που αγαπούν και αγαπούνε.

Η γκέι ερωτική σκηνή που δίχασε το κοινό

Ο Τζο γνώρισε τον Μπασίλ μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών, του έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν, ξεφεύγοντας έτσι από το μπούλινγκ που δέχεται στην μικρή κοινωνία που ζει λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Ο Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) συνευρέθηκε ερωτικά με τον Μπασίλ (Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης) στο πίσω μέρος ενός σούπερ μάρκετ, με τη σκηνή να προκαλεί αποθεωτικά αλλά και ομοφοβικά σχόλια στα social media.

Mάλιστα οι θετικές και οι αρνητικές αντιδράσεις κατέκλυσαν το Twitter στο οποίο υπήρξε τεράστια κόντρα μεταξύ των χρηστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,064


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα