έχει κόστος, αλλά αξίζει να την ζήσεις, κομματιάζοντας τη λογική σου  και τον συμμετρικό σου κόσμο... (μουσικό βίντεο και ταινία)

έχει κόστος, αλλά αξίζει να την ζήσεις, κομματιάζοντας τη λογική σου  και τον συμμετρικό σου κόσμο... (μουσικό βίντεο και ταινία)

11 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:143
Μοίρασέ το

 

 

Δεν κουράστηκες να μετράς με τ’ ανθρώπινα μέτρα;…

… δεν κουράστηκες να σέρνεις τη ζωή σου σε δήθεν και σε πρέπει;

… δεν κουράστηκες να βρίσκεσαι δεμένος με δεσμά;

… δεν είναι οι αλυσίδες για τις ψυχές… σ’ αυτές, πρέπει η ελευθερία..

… τα δεσμά, είναι για να τα σπας, γιατί όσο ζεις με τα πρέπει, μόνο να ονειρεύεσαι τη φυγή μπορείς.. 

 

Κλείσε τους ενδοιασμούς σου σ’ ένα μπαούλο…

… κλείδωσε με βαριά κλειδαριά και  πέτα το κλειδί μακρυά, όσο πιο μακρυά μπορείς…

… και τότε θα δεις τους δρόμους όλους ν’ ανοίγουν για σένα…

… τα εμπόδια να πέφτουν…

… τα όρια και οι κανόνες που σε κρατούσαν αιχμάλωτο, να γκρεμίζονται…

Η ελευθερία, έχει κόστος, αλλά αξίζει να την ζήσεις, κομματιάζοντας τη λογική σου  και τον συμμετρικό σου κόσμο…

 

 

καλησπέρα.. αυτός να ναι ο έρωτάς σου ο κρυφός… η Ελευθερία.

 


Καλλιόπη

 Πατήστε το κουμπί με τους υπότιτλους, στη συνέχεια το κουμπί που έχει τις ρυθμίσεις, στη συνέχεια κλίκ πάνω στα ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, κλικ στο ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ και θα σας βγάλει τις γλώσσες… πατάτε κλικ πάνω στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και … καλή παρακολούθηση της ταινίας…

 

 

Προβολές : 143


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα