Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ (βίντεο)

Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ (βίντεο)

16 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:408
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, εύχομαι και προσεύχομαι να έρθει η ώρα της ΑΜΕΙΛΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ… Η “δικαιοσύνη”, θα πράξει το χρέος της;;;

 

 

Σύλλογος μηνύει πολιτικούς και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη

«Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο»

ΟΧΙ… καμία κυβέρνηση απ’ αυτή που θα προκύψει στις εκλογές της 21ης Μαϊου, ούτε η “δικαιοσύνη” δεν πρόκειται να πράξουν το χρέος τους,  ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθώς η μια εξουσία συνουσιάζεται αδειαλήπτως με την άλλη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η πρώτη φωτο, είναι επιλογή από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Σύλλογος μηνύει πολιτικούς και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη

Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023, κατέθεσε σήμερα στον εφέτη ανακριτή, μήνυση κατά πολιτικών προσώπων, με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και κατά διοικητικών στελεχών του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο εκπρόσωπος του συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα των Τεμπών:

«Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι και διορισμένοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα».

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει σχετικά με τη μήνυση και ποιους κατονομάζει ο Σύλλογος:

 

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

 



Πηγή

Προβολές : 408


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα