Ήλθε Η Ώρα Να Καταργήσουμε Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) (ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ)

Ήλθε Η Ώρα Να Καταργήσουμε Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) (ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ)

29 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

 

“Η διαφθορά είναι ενσωματωμένη στα συστήματα υγείας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου – ως ερευνήτρια, εργαζόμενη στη δημόσια υγεία και υπουργός Υγείας – είχα τη δυνατότητα να δω την εδραιωμένη ανεντιμότητα και απάτη.

“Αλλά παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για την εφαρμογή της καθολικής υγειονομικής κάλυψης σε όλο τον κόσμο, η διαφθορά σπάνια συζητείται ανοιχτά».

Να θυμάστε ότι ο ΠΟΥ, μαζί με τον Bill Gates και το Ίδρυμά του και τον Anthony Fauci στα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, ηγούνται των προσπαθειών για να χορηγηθεί το εμβόλιο COVID-19 το συντομότερο δυνατό.

it's time to dismantle the world health organization

Μετάφραση: Απολλόδωρος

HumansAreFree -GretGameIndia | Διαβάστε το εδώ

 

Ο ΠΟΥ και οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία, οι ιολόγοι και τα φαρμακευτικά εργαστήρια… δημιούργησαν ένα ολόκληρο σύστημα γύρω από την εκάστοτε επικείμενη πανδημία.

Διακυβεύονται πολλά χρήματα, καθώς και δίκτυα επιρροής, καριέρες και ολόκληροι θεσμοί ! Και τη στιγμή που ένας από τους ιούς της γρίπης μεταλλάσσεται, θα δούμε ολόκληρη τη μηχανή να μπαίνει σε λειτουργία.

Η απόλυτη διεθνής αρχή για τις μολυσματικές ασθένειες είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Λόγω της ευρείας αποδοχής του από τις εθνικές κυβερνήσεις του κόσμου, ο ΠΟΥ έχει υπάρξει εξαιρετικά επιτυχής στην ανάληψη του τιμονιού για την παρακολούθηση των περιφερειακών και παγκόσμιων μολυσματικών ασθενειών και την υπαγόρευση πολιτικών ιατρικής παρέμβασης στους διεθνείς οργανισμούς υγείας.

Ο οργανισμός έχει καταστεί ο απόλυτη αρχή για να αποφανθεί εάν η εξάπλωση ενός σοβαρού παθογόνου παράγοντα αποτελεί πανδημία ή όχι.

Για την πλειονότητα της ιατρικής κοινότητας, τα μέσα ενημέρωσης και τον μέσο άνθρωπο, ο ΠΟΥ είναι το διοικητήριο πρώτης γραμμής για την ιατρική πρόληψη (δηλαδή τον εμβολιασμό) και τη θεραπεία.

Κατά συνέπεια, οι αποφάσεις του συχνά θεωρούνται ως ο χρυσός κανόνας. Σε θέματα παγκόσμιας υγείας, ο ΠΟΥ κατέχει κυρίαρχη θέση.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο ΠΟΥ προπαγανδίζει την πεποίθηση ότι η πρώτη γραμμή άμυνας για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19 είναι η αυτοαπομόνωση, η αποστασιοποίηση, οι μάσκες και, τελικά, ο εμβολιασμός.

Αν και ενέκρινε την ιβερμεκτίνη ως οικονομικά αποδοτική θεραπεία κατά των λοιμώξεων από SARS-CoV-2, δεν ενέκρινε την υδροξυχλωροκίνη υπέρ του νέου και δαπανηρού φαρμάκου Remdesivir της Gilead Bioscience και του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Anthony Fauci.

Μεγάλο μέρος των χρηματοδοτήσεων που έχει αναλάβει προορίζεται για τον μαζικό εμβολιασμό με τη νέα γενιά πειραματικών εμβολίων.

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, ο ΠΟΥ έχει συμμαχήσει με τα εθνικά συστήματα υγείας των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και με το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και την πρωτοβουλία του Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν λανθασμένα ότι ο ΠΟΥ ενεργεί ανεξάρτητα από ιδιωτικά εμπορικά και εθνικά κυβερνητικά συμφέροντα για την ευημερία του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η νομιμότητα του ΠΟΥ ως χρυσού προτύπου υγείας είναι ύποπτη.

Ο οργανισμός έχει συχνά κατηγορηθεί για σύγκρουση συμφερόντων με ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες και μεγαλοφιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Gates, καθώς και ότι είναι γεμάτος από πολιτικές συμμαχίες, ιδεολογίες και κερδοσκοπικά κίνητρα.

Παρά τα μεγαλοφαρμακευτικά συμφέροντα και τους συμβούλους που εκπροσωπούν ιδιωτικά συμφέροντα εμβολίων, στο παρελθόν ο ΠΟΥ είχε το θράσος να χλευάσει τη φαρμακοβιομηχανία για διαφθορά.

«Η διαφθορά στον φαρμακευτικό τομέα εμφανίζεται σε όλα τα στάδια της αλυσίδας των φαρμάκων, από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι τη διανομή και την προώθηση….. Η έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας εντός της αλυσίδας φαρμάκων μπορεί επίσης να συμβάλει σε ανήθικες πρακτικές και διαφθορά.»

Αυτές είναι παρόμοιες κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί κατά του ΠΟΥ.

Ένα άρθρο στο National Review αποκάλεσε τον ΠΟΥ “ο οργανισμός που μαστίζεται από σκάνδαλα” με “σπατάλες, απόλυτη αδιαφορία για τη διαφάνεια, διάχυτη ανικανότητα και αδυναμία τήρησης ακόμη και βασικών δημοκρατικών προτύπων”.

Στο βιβλίο του, Immunization: How Vaccines Became Controversial, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ Dr. Stuart Blume θέτει το σοβαρό πρόβλημα ότι οι πιο σημαντικοί σύμβουλοι του ΠΟΥ για επείγουσες καταστάσεις υγείας, όπως η τρέχουσα πανδημία Covid-19 και παλαιότερα η τρομολαγνεία για τη γρίπη των χοίρων Η1Ν1 του 2009 που δεν υπήρξε ποτέ, χρησιμεύουν ως σύμβουλοι της βιομηχανίας εμβολίων.

Σε περιόδους παγκόσμιων εκτάκτων αναγκών και κρίσεων, ο ΠΟΥ συνεδριάζει με μια ξεχωριστή ομάδα συμβούλων εκτός της επίσημης συνεδρίασης της Στρατηγικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων ή SAGE- τα ονόματα των μελών αυτής της ομάδας δεν δημοσιοποιούνται.

Θα προσθέταμε ότι το επίπεδο ανικανότητας του ΠΟΥ έχει οδηγήσει σε σοβαρή παραπληροφόρηση σχετικά με τις πανδημίες, τους ιατρικούς κινδύνους των εμβολίων και άλλων χημικών ουσιών που απειλούν την υγεία.

Για παράδειγμα, κατά το αρχικό στάδιο της επιδημίας του COVID-19 στη Wuhan, ο οργανισμός ανέφερε ότι δεν μπορούσε να βρει κανένα στοιχείο μετάδοσης στον άνθρωπο.

Ωστόσο, ο ΠΟΥ έχει επανειλημμένα υποκύψει στις απαιτήσεις της Κίνας και δέχεται αδίστακτα όποια στατιστικά στοιχεία και δηλώσεις παρέχει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Απαντώντας σε ένα ψήφισμα που υπέγραψαν περισσότεροι από 700.000 υπογράφοντες και απαιτούσε την παραίτηση του σημερινού γενικού διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Adhanom, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Taro Aso δήλωσε στο ιαπωνικό κοινοβούλιο ότι ο οργανισμός «θα πρέπει να μετονομαστεί σε Κινεζικό Οργανισμό Υγείας» επειδή ευνοεί την πολιτική της Κίνας να καθυστερεί και να παρεμποδίζει τις διεθνείς έρευνες και επειδή επαινεί αβάσιμα τη διαφάνεια και τον χειρισμό της πανδημίας από τη χώρα.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η Ταϊβάν – η οποία έχει αποκλειστεί από την ένταξη στον ΠΟΥ λόγω των πολιτικών ελιγμών της Κίνας – είχε προειδοποιήσει για πιθανή μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο σε αντίθεση με το αφήγημα της «υγρής» αγοράς πληροφόρησης (wet-market), αλλά αυτό αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να αποφευχθεί η αναστάτωση του ΚΚΚ.

(Σημ.: Η «μεταδοτικότητα» ΔΕΝ έχει ποτέ αποδειχθεί με ακλόνητα επιστημονικά τεκμήρια, όπως και η ύπαρξη «μολυσματικών ιών»)

Η βρετανική εφημερίδα Sunday Times ανέφερε ότι οι Κινέζοι επιστήμονες αναγκάστηκαν να καταστρέψουν τις αποδείξεις τους για τον ιό λίγο μετά την ανακάλυψή του. Στην επαρχία Χουμπέι, οι αρχές διέταξαν τη διακοπή περαιτέρω δοκιμών και την καταστροφή των υφιστάμενων δειγμάτων. Άλλοι ερευνητές που κατέβαλαν προσπάθειες να προειδοποιήσουν το κοινό τιμωρήθηκαν.

Γράφοντας στο The Hill, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Σαν Αντόνιο Bradley Thayer έγραψε:

« Ο Tedros προφανώς έκλεισε τα μάτια σε ό,τι συνέβη στο Wuhan και στην υπόλοιπη Κίνα και… βοήθησε να υποβαθμιστεί η σοβαρότητα, ο επιπολασμός και η έκταση της επιδημίας του Covid-19».

Ο Thayer καταλήγει: «Ο Tedros δεν είναι κατάλληλος για να ηγηθεί του ΠΟΥ».

Δεν έχει καμία επίσημη ιατρική εκπαίδευση ως ιατρός ή καμία διεθνή διοικητική εμπειρία στον τομέα της παγκόσμιας υγείας. Πολλοί άλλοι έχουν εκφράσει παρόμοιες επικρίσεις επισημαίνοντας το ακατάλληλο υπόβαθρο του Tedros.

Επιπλέον, οι συγκρούσεις συμφερόντων του Γενικού Διευθυντή με την Κίνα είναι πολλές. Αμέσως πριν και μετά τη θητεία του ως υπουργού Υγείας του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος της Αιθιοπίας, του Λαϊκού (Κομμουνιστικού) Απελευθερωτικού Μετώπου του Tigray, η Κίνα είχε δωρίσει περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια στην τρομοκρατική κυβέρνηση και τα κοινωνικά της προγράμματα.

Τώρα, επικεφαλής του ΠΟΥ, ο Tedros φαίνεται να συνεχίζει να ασκεί πιέσεις υπέρ της Κίνας. Το 2017, η Washington Post σημείωσε το θεμελιώδες πρόβλημα:

«[Η Κίνα] εργάστηκε ακούραστα στο παρασκήνιο για να βοηθήσει τον Tedros να νικήσει τον υποψήφιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τη θέση του ΠΟΥ, David Nabarro. Η νίκη του Τέντρος ήταν επίσης μια νίκη για το Πεκίνο, ο ηγέτης του οποίου Σι Τζινπίνγκ έχει δημοσιοποιήσει τον στόχο του να δυναμώσει τους μυς της Κίνας στον κόσμο».

Αναλαμβάνοντας τη νέα του θέση στον ΠΟΥ, ο Tedros είχε αφήσει το σύστημα υγείας της Αιθιοπίας σε ερείπια. Όπως ανέφερε ένας νεαρός εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, δεν υπήρχαν «τα στοιχειώδη ενός γραφείου υγειονομικής περίθαλψης…. Αποστειρωμένα γάντια, χάρτινες ρόμπες εξέτασης και καλύμματα, μπατονέτες, γάζες, γλωσσοπίεστρα, επιθέματα προετοιμασίας με οινόπνευμα, ταινίες χημικών δοκιμών, εξοπλισμός για ράμματα, σύριγγες, στηθοσκόπια… ήταν ανύπαρκτα. Αυτό είναι γεγονός στα περισσότερα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης στην Αιθιοπία».

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εκ νέου διερεύνησης της προέλευσης του SARS-CoV-2, οι κινεζικές αρχές αρνήθηκαν να παράσχουν τα ακατέργαστα δεδομένα των κρουσμάτων και δημιούργησαν κατασταλτικές συνθήκες για να περιορίσουν την αξιόπιστη ανάλυση και αποκάλυψη.

Η τελική έκθεση του ΠΟΥ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός είχε ζωική προέλευση και δεν ξέφυγε από το εργαστήριο παθογόνων υψηλής ασφάλειας της Wuhan.

Υπάρχουν όμως βάσιμοι λόγοι για να θεωρηθεί η έκθεση στην καλύτερη περίπτωση αναξιόπιστη και ίσως σκόπιμα παραπλανητική.

Πρώτον, ολόκληρη η ατζέντα της έρευνας ήταν ένα σκηνοθετημένο θέατρο και όχι μια βαθιά έρευνα για την αποκάλυψη εμπειρικών στοιχείων.

Η ομάδα απλώς επιθεώρησε τα θαλασσινά και τις υπαίθριες αγορές. Κατά συνέπεια, η ομάδα του ΠΟΥ επέστρεψε με άδεια χέρια και χωρίς εργαστηριακά αρχεία για μια σωστή ιατροδικαστική εξέταση.

Το να αποκαλέσει κανείς την όλη προσπάθεια του ΠΟΥ χονδροειδή ανικανότητα θα ήταν ευφημισμός.

Με βάση όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει, ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματικών ιατρικών φωνών αποκαλεί την όλη έρευνα φάρσα.

Το πιο προβληματικό είναι ο διορισμός του Peter Daszak στην ομάδα του ΠΟΥ για τη διεξαγωγή της έρευνας.

Ο Daszak, ιδρυτικός πρόεδρος της σκιώδους μη κερδοσκοπικής οργάνωσης EcoHealth Alliance, έχει ηγηθεί πολλών τυχοδιωκτικών περιπετειών παγκοσμίως για τον εντοπισμό της εμφάνισης πιθανών παθογόνων μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να γίνουν πανδημίες.

Με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από έναν ιό που δραπέτευσε από εργαστήριο, ο Daszak δήλωσε σε ένα podcast του Going Viral ότι δεν υπήρχε κανένας αποδεικτικός λόγος για να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει το εργαστήριο της Wuhan.

Σύμφωνα με το Independent Science News, παρά την άρνηση του Daszak για προέλευση από εργαστήριο:

«Η EcoHealth Alliance χρηματοδότησε την έρευνα για τον κορονοϊό της νυχτερίδας, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής του ιού, στο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan και, συνεπώς, θα μπορούσε να εμπλέκεται άμεσα στην επιδημία».

Η έρευνα στο εργαστήριο Wuhan περιελάμβανε προσπάθειες “κέρδους λειτουργίας” για τους κορονοϊούς και έλαβε κονδύλια που εγκρίθηκαν απευθείας από τον Anthony Fauci.

Το Newsweek αναφέρει ότι το NIH είχε δώσει συνολικά 7,4 εκατομμύρια δολάρια στο κινεζικό εργαστήριο για την έρευνα.

Ο οργανισμός έχει λάβει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Άμυνας, της Εσωτερικής Ασφάλειας, του NIH και αδιευκρίνιστα ποσά από την κινεζική κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο Daszak έχει συγγράψει 25 μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την Κινεζική Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών, δεξαμενές σκέψης, πανεπιστήμια, στρατιωτικά ιδρύματα και υπουργεία που συνδέονται άμεσα με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Δεδομένων των αιθουσών εξουσίας εντός του ΠΟΥ, περιγράφουμε μερικούς από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τις δηλώσεις του οργανισμού σχετικά με τις μολυσματικές ασθένειες, τις πανδημίες και τον εμβολιασμό.

n Παραπτώματα προώθησης εμβολίων

Για πολλά χρόνια οι συστάσεις του ΠΟΥ για ορισμένα εμβόλια παρέμεναν μυστικές.

Γράφοντας σε ένα τεύχος του 2006 του περιοδικού Journal of American Physicians and Surgeons, ο Dr.Marc Girard αποκάλυψε «επιστημονική ανικανότητα, παράβαση καθήκοντος ή ακόμη και εγκληματική κακοδιαχείριση» σχετικά με την εσκεμμένη διόγκωση των πλεονεκτημάτων των εμβολίων, υπονομεύοντας παράλληλα την τοξικότητα και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ο Dr. Girard κατέθεσε ως ιατρικός εμπειρογνώμονας για ένα γαλλικό δικαστήριο σε μια ποινική δίκη κατά του ΠΟΥ, αφού οι Γάλλοι αξιωματούχοι υγείας υποχρέωσαν τον οργανισμό να ξεκινήσει την εκστρατεία για την καθολική χορήγηση εμβολίων κατά της ηπατίτιδας Β. Η εκστρατεία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γαλλικών παιδιών.

Ο Girard απέκτησε πρόσβαση σε εμπιστευτικά έγγραφα του ΠΟΥ. Σημείωσε ότι τα «γαλλικά στοιχεία του ΠΟΥ σχετικά με τις χρόνιες ηπατικές νόσους απλώς προεκτάθηκαν από τις αμερικανικές εκθέσεις».

Κατηγόρησε επίσης τον ΠΟΥ ότι χρησίμευε «απλώς ως προπέτασμα για την εμπορική προώθηση, ιδίως μέσω του Συμβουλίου Πρόληψης της Ιογενούς Ηπατίτιδας (VHPB), το οποίο δημιουργήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και διεισδύθηκε από τους κατασκευαστές φαρμακοβιομήχανους».

Τώρα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, ο ΠΟΥ ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο της Κίνας για επείγουσα χρήση, πολύ πριν υποβληθεί σε κατάλληλες κλινικές δοκιμές και πολύ νωρίτερα από την έγκριση (έκτακτης ανάγκης) των εμβολίων mRNA της Moderna και της Pfizer.

n Οργάνωση πανδημικών πανικών

Πριν από την τρέχουσα πανδημία COVID-19, υπήρξε ο φόβος για τη γρίπη των χοίρων H1N1 το 2009.

Ωστόσο, από την αρχή η κινδυνολογία του ΠΟΥ για μια παγκόσμια επιδημία που θα μπορούσε να ξεπεράσει τον αριθμό των νεκρών της πανδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918 βασίστηκε αποκλειστικά σε ψευδή ρητορική και όχι σε εμπειρικά στοιχεία.

Οι χαλκευμένες πληροφορίες πιστεύεται ότι προήλθαν από τον ανώτερο σύμβουλο του ΠΟΥ για τις επιδημίες ιών, ο οποίος τυχαίνει να φέρει τη φήμη ενός από τους κορυφαίους κινδυνολόγους για πανδημίες στον κόσμο: Ο Dr. Albert Osterhaus, με το παρατσούκλι ο «Dr.Γρίπη».

Εκείνη την εποχή, ο Osterhaus ήταν επικεφαλής του Τμήματος Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Erasmus στην Ολλανδία.

Όταν εμφανίστηκε ο φόβος της γρίπης των χοίρων, ήταν επίσης πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας για τη Γρίπη (ESWI), μιας οργάνωσης που χρηματοδοτείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των Baxter, MedImmune, Glaxo, Sanofi Pasteur και άλλων.

Ήταν επίσης ο Osterhaus που μετέτρεψε μια κατά τα άλλα δυνητικά κακή περίοδο γρίπης σε παγκόσμια πανδημία.

Ο ΠΟΥ έχει δεχθεί σκληρή κριτική από τα μέσα ενημέρωσης για την αλλαγή του ορισμού της “πανδημίας” και με τον τρόπο αυτό κατηγορήθηκε ότι ωφέλησε τη φαρμακοβιομηχανία.

Το επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal ανέφερε ότι ο ΠΟΥ απέτυχε να αναφέρει τη σύγκρουση συμφερόντων στη συμβουλευτική του ομάδα για τον ιό H1N1. Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Fiona Godlee έγραψε:

«Ο ΠΟΥ πρέπει να δράσει τώρα για να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του και η Ευρώπη πρέπει να νομοθετήσει».

Ο πρώην επικεφαλής των μελετών εμβολίων της διάσημης Cochrane Database Collaboration, Dr. Tom Jefferson, δήλωσε σε συνέντευξη στο Der Spiegel: «Ο ΠΟΥ και οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, οι ιολόγοι και οι φαρμακευτικές εταιρείες… έχτισαν αυτή τη μηχανή γύρω από την επικείμενη πανδημία [H1N1]. Και εμπλέκονται πολλά χρήματα, και επιρροή και καριέρες, και ολόκληρα ιδρύματα».

Όταν εμφανίστηκε το στέλεχος γρίπης Η1Ν1 του 2009, ο ΠΟΥ έσπευσε να παραποιήσει τα προηγούμενα κριτήριά του που θα όριζαν ρεαλιστικά μια πανδημία. Ο οργανισμός αφαίρεσε σκόπιμα την αναφορά στη “σοβαρότητα” ενός παθογόνου ως απαραίτητη προϋπόθεση.

«Δεν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο”, συνεχίζει ο Dr.Τζέφερσον, “σχετικά με το γεγονός ότι ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας; …. Έτσι η γρίπη των χοίρων έχει χαρακτηριστεί ως πανδημία».

Επιπλέον, η απόφαση του ΠΟΥ να χαρακτηρίσει την επιδημία ως πανδημία δεν βασίστηκε στους δικούς του μόνιμους εμπειρογνώμονες σε θέματα εμβολίων, αλλά στις συστάσεις μιας μη δημοσιοποιημένης ομάδας εξωτερικών συμβούλων.

Σύμφωνα με οικονομικές προβλέψεις που δημοσίευσε η JP Morgan, η συνεργασία μεταξύ του ΠΟΥ και της ESWI του Osterhaus για την οργάνωση της πανδημίας θα απέφερε κέρδη στη φαρμακοβιομηχανία έως και 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Der Spiegel ανέφερε:

«Ο ΠΟΥ και οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία, οι ιολόγοι και τα φαρμακευτικά εργαστήρια…. δημιούργησαν ένα ολόκληρο σύστημα γύρω από την επικείμενη πανδημία. Διακυβεύονται πολλά χρήματα, καθώς και δίκτυα επιρροής, καριέρες και ολόκληρα ιδρύματα! Και μόλις μεταλλαχθεί ένας από τους ιούς της γρίπης, θα δούμε ολόκληρη τη μηχανή να μπαίνει σε λειτουργία».

Το 2010, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης της ΕΕ ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα στοιχεία που έδειχναν ότι ο ΠΟΥ είχε δημιουργήσει “μια ψεύτικη πανδημία” προκειμένου να επωφεληθούν οικονομικά οι φαρμακευτικοί κολοσσοί από την αγορά εμβολίων και να ενισχύσουν την επιρροή που έχουν τα ιδιωτικά συμφέροντα των φαρμάκων στον οργανισμό υγείας.

Ο πρόεδρος της Συνέλευσης Dr.Wolfgang Wodarg κατηγόρησε τον ΠΟΥ για την ψεύτικη πανδημία ως «ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα που είχε ως αποτέλεσμα να εμβολιαστούν άσκοπα εκατομμύρια άνθρωποι».

n Επιδημία σύγκρουσης συμφερόντων

Σύμφωνα με τον πρώην γεωπολιτικό αναλυτή της Παγκόσμιας Τράπεζας Peter Koenig, περίπου το ήμισυ του προϋπολογισμού του ΠΟΥ προέρχεται από ιδιωτικές πηγές – κυρίως από φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και από άλλους εταιρικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών και των αγροχημικών βιομηχανιών.

Λαμβάνει επίσης μεγάλες δωρεές από μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και το GAVI.

Πριν από έντεκα χρόνια, ο Gates είχε δεσμεύσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ- μετά τις ΗΠΑ, το Ίδρυμά του είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του, παρέχοντας το 10% της χρηματοδότησής του. Η οικονομική του δέσμευση ευθυγραμμίστηκε με την παγκόσμια φιλοδοξία του να “γίνει αυτή η δεκαετία η δεκαετία των εμβολίων”.

Ο Koenig πιστεύει επίσης ότι ο διορισμός του Tedros οφείλεται στην επιρροή του Gates. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει κάποια αλήθεια, διότι ο Tedros είναι πρώην πρόεδρος της Συμμαχίας Εμβολίων της GAVI.

Η Barbara Loe Fisher στο National Vaccine Information Center εκτιμά ότι:

«μόνο το 10% περίπου της συνολικής χρηματοδότησης που παρείχε η GAVI (862 εκατ. δολάρια) χρησιμοποιήθηκε για την ενίσχυση των συστημάτων υγείας στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπως η βελτίωση της υγιεινής και της διατροφής, ενώ σχεδόν το 80% χρησιμοποιήθηκε για την αγορά, την παράδοση και την προώθηση εμβολίων».

Υπάρχει επίσης η βαθιά προσωπική και οικονομική σχέση μεταξύ του Gates και της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης που απαιτεί περαιτέρω έρευνα. Ο Gates είναι μέλος της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών.

Προς το παρόν, ο ΠΟΥ συμβουλεύει κατά των διαβατηρίων εμβολίων Covid-19 ως εντολή για ταξίδια.

Παρ’ όλα αυτά, η Κίνα έχει ήδη δρομολογήσει κρυπτογραφημένα ψηφιακά πιστοποιητικά ως απόδειξη εμβολιασμού.

Δεδομένης της στενής σχέσης του Gates με Κινέζους αξιωματούχους, ίσως περιμένει από την Κίνα να δημιουργήσει ένα προηγούμενο για να συμφωνήσουν και άλλα έθνη σε μια παγκόσμια εντολή που τελικά θα προπαγανδιστεί από το δίκτυο του Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο TED το 2020, ο Gates είχε ήδη αποκαλύψει ότι μπορεί να χρειαστούν ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων- αυτό το μέρος της ομιλίας του είχε μονταριστεί από το αρχικό βίντεο, ωστόσο ο Robert Kennedy Jr. εντόπισε το αρχικό υλικό.

Ο Gates έχει επίσης 1) αναθέσει στο MIT την ανάπτυξη ενέσιμου συστήματος κβαντικής χρωστικής κουκκίδας για παιδιά, 2) χρηματοδότησε την MicroChips, μια εταιρεία που αναπτύσσει εμφυτεύσιμες συσκευές που βασίζονται σε τσιπ, και 3) αγόρασε 3,7 εκατομμύρια μετοχές της Serco, η οποία αναπτύσσει τεχνολογία εντοπισμού για τον εντοπισμό πανδημικών λοιμώξεων και τη συμμόρφωση με τα εμβόλια.

Τέλος, ο Gates συμμερίζεται τα συμφέροντα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος για τη συλλογή και “εξόρυξη” του DNA των πολιτών.

Μια έκθεση του 60 Minutes παρουσίασε τις μυστικές δραστηριότητες της BGI Genomics, μιας εταιρείας που συνδέεται με το ΚΚΚ και η οποία έχει εξάγει τεστ Covid-19 για τη «συλλογή, αποθήκευση και εκμετάλλευση βιομετρικών πληροφοριών» για Αμερικανούς πολίτες.

Ανεξάρτητες έρευνες αποκαλύπτουν ότι το Ίδρυμα Gates συνεργάστηκε με την BGI και ότι μέσω της επιρροής του Gates στον Ομπάμα η κινεζική εταιρεία εισήλθε στην αγορά των ΗΠΑ.

Το κιτ RT-PCR της BGI προωθήθηκε από τον ΠΟΥ τον Μάιο του 2020 για διαγνωστική χρήση πρώτης γραμμής έκτακτης ανάγκης. Το σκεπτικό ήταν ότι το τεστ ήταν εξαιρετικά ευαίσθητο, ειδικό και φιλικό προς τον χρήστη.

Στη συνέχεια, η ΕΕ, ο FDA και τα υπουργεία υγείας της Αυστραλίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας το αγόρασαν και το χρησιμοποίησαν γρήγορα. Στον ιστότοπό του, το Ίδρυμα Gates αναγνωρίζει το ρόλο του στην προμήθεια των τεστ PCR στον ΠΟΥ.

«Εννέα κινεζικές δοκιμές PCR εγκρίθηκαν από τον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια του 2020 στο πλαίσιο του μηχανισμού καταλόγου επείγουσας χρήσης (EUL), με έναν από τους εταίρους του ιδρύματος να προμηθεύει τις δοκιμές στον ΠΟΥ»

Τρεις μήνες αργότερα, η Σουηδία υπέβαλε καταγγελίες μετά από αναφορές για υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων από τις κινεζικές δοκιμές.

Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΟΥ είναι ένας ακόμη εξαγορασμένος φορέας του Gates για την προώθηση της προσωπικής του ατζέντας για την προώθηση εμβολίων, γενετικά τροποποιημένων σπόρων και χημικής γεωργίας στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Το σύστημα παρακολούθησης των ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων χρειάζεται αναθεώρηση

n Το σύστημα παρακολούθησης των ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων χρειάζεται αναθεώρηση

Η Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων του ΠΟΥ είναι η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των προγραμμάτων εμβολίων στις φτωχότερες, αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι επίσης υπεύθυνη για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τα περιστατικά τραυματισμών από εμβόλια.

Τυχόν θάνατοι μετά από εκστρατείες εμβολιασμού αγνοούνται και κρίνονται ως τυχαίοι. Αυτή η πολιτική βασίζεται στην εσφαλμένη υπόθεση ότι εάν δεν πέθανε κανείς κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών ενός εμβολίου, τότε το εμβόλιο θα πρέπει να θεωρείται αυτόματα ασφαλές και άσχετο με τυχόν θανάτους που μπορεί να συμβούν αργότερα.

Κατά συνέπεια, το σύστημα παρακολούθησης του ΠΟΥ είναι σοβαρά ελαττωματικό και απαιτεί σημαντική αναθεώρηση.

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά ήταν η συνεργασία του ΠΟΥ με την GAVI του Bill Gates στην εκστρατείας της για την κυκλοφορία του εμβολίου Pentavalent (διφθερίτιδα, κοκκύτης, τέτανος, HIP και ηπατίτιδα Β) στην Αφρική και αργότερα στη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία.

Στην Ινδία, οι αξιωματούχοι υγείας κατέγραψαν έως και 8.190 επιπλέον θανάτους βρεφών ετησίως μετά την εκστρατεία Pentavalent.

Η αντίδραση του ΠΟΥ ήταν να επανακατηγοριοποιήσει το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων ώστε να αγνοήσει εντελώς τους θανάτους “βρεφών”.

Ο Dr.Jacob Puliyel, μέλος της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ανοσοποίηση της ινδικής κυβέρνησης, κατέληξε στο συμπέρασμα:

«οι θάνατοι και άλλα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τον εμβολιασμό στον τρίτο κόσμο, που χρησιμοποιούν την ταξινόμηση WHO-AEFI, δεν καταγράφονται σε καμία βάση δεδομένων για τη φαρμακοεπαγρύπνηση. Είναι σαν οι θάνατοι παιδιών σε χώρες χαμηλού (και μεσαίου) εισοδήματος να μην έχουν καμία σημασία».

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του ΠΟΥ για την ασφάλεια των εμβολίων

Ένα πιο πρόσφατο σκάνδαλο ξέσπασε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής του ΠΟΥ για την Ασφάλεια των Εμβολίων που συγκλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής, ένας από τους ιατρικούς διευθυντές εμβολιασμού του ΠΟΥ, η Dr. Soumya Swaminathan, εμφανίστηκε σε δημόσια διαφήμιση που διατυμπάνιζε την αδιαμφισβήτητη ασφάλεια των εμβολίων και γελοιοποιούσε τους γονείς που μιλούσαν κατά του εμβολιασμού.

Διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές ότι ο ΠΟΥ είχε τον έλεγχο των θεμάτων και παρακολουθούσε προσεκτικά κάθε πιθανό ανεπιθύμητο κίνδυνο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, η ίδια η Dr. Swaminathan αναγνώρισε τους κινδύνους για την υγεία από τα εμβόλια και δήλωσε:

“Πραγματικά δεν έχουμε πολύ καλά συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας”.

Μια άλλη συμμετέχουσα στη Σύνοδο Κορυφής, η Dr. Heidi Larson, δήλωσε:

«Έχουμε μια πολύ αμφιταλαντευόμενη ” επαγγελματιών υγείας που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή” που αρχίζει να αμφισβητεί τα εμβόλια και την ασφάλεια των εμβολίων. Όταν οι επαγγελματίες της πρώτης γραμμής αρχίζουν να αμφισβητούν ή δεν αισθάνονται ότι έχουν αρκετή εμπιστοσύνη για την ασφάλεια ώστε να σταθούν απέναντι στο άτομο που κάνει τις ερωτήσεις.

«Εννοώ ότι τα περισσότερα προγράμματα σπουδών των ιατρικών σχολών, ακόμη και τα προγράμματα σπουδών της νοσηλευτικής, εννοώ ότι στην ιατρική σχολή είσαι τυχερός αν έχεις μισή μέρα για τα εμβόλια».

Και πιο αξιοσημείωτες ήταν οι δηλώσεις του Dr. Martin Howell Friede, συντονιστή της Πρωτοβουλίας του ΠΟΥ για την έρευνα στον τομέα των εμβολίων,

«… Δίνω μαθήματα κάθε χρόνο για το πώς αναπτύσσετε εμβόλια, πώς φτιάχνετε εμβόλια. Και το πρώτο μάθημα είναι ότι ενώ φτιάχνετε το εμβόλιό σας, αν μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση ενός ανοσοενισχυτικού (adjuvant), παρακαλούμε να το κάνετε. Το δεύτερο μάθημα είναι ότι αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα ανοσοενισχυτικό, χρησιμοποιήστε ένα που έχει ιστορικό ασφάλειας. Και το τρίτο μάθημα είναι ότι αν δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά».

Με άλλα λόγια, αυτό που παρουσιάζει ο ΠΟΥ στο κοινό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που συζητείται πίσω από κλειστές πόρτες, ένα ακόμη παράδειγμα του πέπλου της μυστικότητας μέσα στο οποίο λειτουργεί ο οργανισμός.

Τώρα γινόμαστε μάρτυρες περισσότερων χωρών που σταματούν την περαιτέρω χορήγηση του εμβολίου Covid της AstraZeneca, ενός εμβολίου για το οποίο ο Trump είχε δεσμευτεί με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξή του.

Στη συνέχεια το CDC ανέστειλε το παρόμοιο τροποποιημένο εμβόλιο αδενοϊού της Johnson & Johnson προκειμένου να διερευνήσει τη συσχέτισή του με μια κατά τα άλλα σπάνια κατάσταση θανατηφόρου πήξης του αίματος.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΟΥ αγνόησε την ηθική ευθύνη αυτών των εθνών να τηρούν την αρχή της προφύλαξης.

Η δική του επανεξέταση υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμία σχέση με την εμφάνιση θρόμβων στο αίμα στο εμβόλιο της AstraZeneca– αργότερα ο ΠΟΥ άλλαξε το ύφος του σε “εύλογο” αφού οι ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ διαπίστωσαν αιτιώδη σχέση και το New England Journal of Medicine δημοσίευσε δύο μελέτες που παρέχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν αυτές τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Παρόλο που αναγνώρισε αυτούς τους κινδύνους, ο ΠΟΥ συνέχισε να συστήνει να προχωρήσει ο μαζικός εμβολιασμός σαν να μην υπήρχαν κόκκινοι συναγερμοί.

n Οι προσπάθειες αποπληθυσμού, του ΠΟΥ με εμβόλια

Χωρίς αμφιβολία, η πιο κακόβουλη δραστηριότητα που διεξάγεται από τον ΠΟΥ είναι η υποτιθέμενη υποστήριξη και διανομή εμβολίων σε φτωχότερες αναπτυσσόμενες χώρες, τα οποία μπορεί να έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για τη μείωση των ποσοστών του πληθυσμού.

Πίσω στο 1989, ο ΠΟΥ χρηματοδότησε ένα συμπόσιο στην έδρα του στη Γενεύη με θέμα “Εμβόλια κατά της γονιμότητας και εμβόλια αντισύλληψης”.

Στο συμπόσιο παρουσιάστηκαν προτάσεις για εμβόλια τα οποία αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ήταν εμπλουτισμένα με τις στειρωτικές ορμόνες HCG και οιστραδιόλη- η πρώτη αποτρέπει την εγκυμοσύνη και προκαλεί αυτόματες αποβολές και αποβολές, ενώ η δεύτερη μπορεί να καταστήσει τους άνδρες στείρους.

Το 2015, η Διάσκεψη Καθολικών Επισκόπων της Κένυας ανέφερε ότι ανακάλυψε ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας εμπλουτισμένο με οιστραδιόλη, το οποίο παρασκευάστηκε στην Ινδία και διανεμήθηκε από τον ΠΟΥ.

Ένα χρόνο νωρίτερα, ο Dr.Wahome Ngare από την Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας αποκάλυψε ένα εμβόλιο τετάνου που χορηγούνταν ειδικά σε γυναίκες, το οποίο επίσης διανεμόταν από τον ΠΟΥ και περιείχε την ορμόνη HCG.

Όλα τα δείγματα εμβολίων πολιομυελίτιδας που εξετάστηκαν περιείχαν HCG, ενώσεις που σχετίζονται με οιστρογόνα, ορμόνες διέγερσης ωοθυλακίων και ωχρινοτρόπου ορμόνης, οι οποίες θα βλάψουν τον σχηματισμό σπέρματος στους όρχεις.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι το εμβόλιο αυτό επρόκειτο να χορηγηθεί σε παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΟΥ φαίνεται να καταβάλλει προσπάθειες να χρησιμοποιήσει εκστρατείες εμβολιασμού για τον αποπληθυσμό.

Μια δεκαετία νωρίτερα, το 2004, ο ΠΟΥ, το UNICΕF και το CDC ξεκίνησαν μια εκστρατεία εμβολιασμού για να εμβολιάσουν 74 εκατομμύρια αφρικανικά παιδιά κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας πολιομυελίτιδας.

Η πρωτοβουλία συνάντησε ένα σοβαρό εμπόδιο. Στη Νιγηρία, οι εργαστηριακές εξετάσεις στα δείγματα εμβολίων του ΠΟΥ κατέδειξαν την παρουσία οιστρογόνων και άλλων γυναικείων ορμονών.

Και στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ανακαλύφθηκε ότι ένα εμβόλιο για τον τέτανο που χορηγούνταν σε κορίτσια και γυναίκες της Νικαράγουας και των Φιλιππίνων στην αναπαραγωγική τους ηλικία περιείχε HCG, το οποίο ευθυνόταν για μεγάλο αριθμό αυτόματων αποβολών που αναφέρθηκαν από το καθολικό υγειονομικό προσωπικό.

n Παράνομα πειράματα εμβολίων

Το 2014, η εφημερίδα The Economic Times της Ινδίας δημοσίευσε ένα δημοσίευμα που παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με ένα κοινό εγχείρημα μεταξύ του ΠΟΥ και του Ιδρύματος Gates για τη δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου κατά του ιού HPV σε περίπου 16.000 κορίτσια φυλών ηλικίας 9 έως 15 ετών χωρίς να το γνωρίζουν.

Το πείραμα διεξήχθη το 2008 και το εμβόλιο είναι αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ευρέως ως Gardasil. Πολλά από τα κορίτσια, αναφέρει η έκθεση, αρρώστησαν και ορισμένα πέθαναν.

Την επόμενη χρονιά ο ΠΟΥ και το Ίδρυμα Gates διεξήγαγαν παρόμοιο πείραμα σε 14.000 κορίτσια με το εμβόλιο HPV Cervarix. Και πάλι “δεκάδες έφηβες νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία”.

Οι έρευνες υπό την καθοδήγηση Ινδών αξιωματούχων υγείας αποκάλυψαν σοβαρές παραβιάσεις των νόμων της Ινδίας σχετικά με την ιατρική ασφάλεια.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρχε συναίνεση και τα παιδιά δεν είχαν ιδέα για ποιο λόγο εμβολιάζονταν. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας ανέλαβε την υπόθεση εναντίον του διδύμου για την απαγγελία ποινικών κατηγοριών.

Υπάρχουν πολλές άλλες αμφισβητήσιμες δραστηριότητες στις οποίες έχει εμπλακεί ο ΠΟΥ όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, τα παραπάνω παρέχουν επαρκή στοιχεία για να υποστηρίξουμε την υπόθεση ότι, τουλάχιστον στα ανώτερα κλιμάκια του ΠΟΥ, η παγκόσμια υγεία δεν έχει υψηλή προτεραιότητα.

Ο οργανισμός απασχολεί πάνω από 7.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βαθύ ενδιαφέρον για τη βελτίωση της ζωής των πληθυσμών των φτωχών και αναπτυσσόμενων χωρών.

Από την άλλη πλευρά, τα ηγετικά στελέχη του ΠΟΥ βρίσκονται εκεί σε μεγάλο βαθμό επειδή οι δυνάμεις της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και της φαρμακοβιομηχανίας επωφελούνται από την προώθηση των προγραμμάτων του οργανισμού.

Φυσικά, ο ΠΟΥ δεν είναι ο μόνος φορέας υγείας με κληρονομιά διαφθοράς.

Η διαφθορά φαίνεται να είναι συστημική σε όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς οργανισμούς υγείας.

Το θέμα αυτό παρουσιάστηκε πέρυσι στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό The Lancet. Η συγγραφέας Dr. Patricia Garcia γράφει:

“Η διαφθορά είναι ενσωματωμένη στα συστήματα υγείας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου – ως ερευνήτρια, εργαζόμενη στη δημόσια υγεία και υπουργός Υγείας – είχα τη δυνατότητα να δω την εδραιωμένη ανεντιμότητα και απάτη.

“Αλλά παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για την εφαρμογή της καθολικής υγειονομικής κάλυψης σε όλο τον κόσμο, η διαφθορά σπάνια συζητείται ανοιχτά».

Να θυμάστε ότι ο ΠΟΥ, μαζί με τον Bill Gates και το Ίδρυμά του και τον Anthony Fauci στα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, ηγούνται των προσπαθειών για να χορηγηθεί το εμβόλιο COVID-19 το συντομότερο δυνατό.

Ήδη το Ίδρυμα Gates έχει δώσει 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη και τη διανομή αυτών των εμβολίων.

Πιστεύετε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την κρίση τους και την έντονη προσπάθεια δημοσίων σχέσεων που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία ενός τέτοιου εμβολίου στην αγορά..;;;

 

Πηγή: GreatGameIndia.com

Δικτυογραφία:

1.– It’s Time to Dismantle the World Health Organization

https://humansarefree.com/2021/04/dismantle-the-world-health-organization.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/a37

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα